121495
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
FF chapter 13...ez eddig a legalja. Aki ezt designelte soha többé nem engedném videójátékok közelébe meg azt se aki kitalálta, hogy dungeonokba úgy menjen a karakter, mint aki beszart -
Indítsd el a többire is a letöltést gondolom. -
Sziasztok!
Magyar store-ról most vettem meg a Hitman első szezonját, 18-ról volt 9-re leárazva a january sale végett, viszont a letöltésbe csak az intro pack-ot,egy statikus témát és párizst rakta be. A többit így is külön meg kell még vennem??? Láttam,h van külön egy upgrade pack 14-ről 7re leakciózva,amiben benne van az olasz, japán és a többi,de ezeket nem kellene tartalmaznia a teljes első szezonnak????
-
Kb. szóról szóra ugyanezt mondtam mindig mindenkinek, ha kérdezték milyen az a Witcher 3. Hát ilyen. Hogy még a mellékküldetések is 100x összetettebbek, mint más fos játékban ami főküldetésnek van gyúnyolva.. :D
Szerintem ezt egyedül csak ők fogják tudni megugrani (mármint CDPR), méghozzá a Cyberpunk 2077-tel - valamikor 2077ben
-
Bandicoot #67161 A változatosságról és tartalomról beszélek. Hogy a 100+ órában szinte nem volt két ugyan olyan küldetés. Hogy olyan mellékküldetésekkel volt bélelve ami más játékban fő küldetés lehetne. Ettől a szinttől baromi messze van minden. Csináltak egy sandbox akció rpg-t ami nem mmo szintü feladatokkal volt tömve hogy meglegyen az alibi játékidő. Ilyen téren a Bio/ Bethesda fényévekre van. Remélhetőleg példát vesznek.. -
Jaigen, köszönöm a sok infót füles ügyben.
Végül ASUS ROG Strix Wireless lett.
Hibátlanul megy PC, PS4 wireless, X1en 1db dzsek kábel az ELITE kontrollerbe és mind a hang, mind a mikrofon perfekt.
Baromi kényelmes, óriási a kagyló része órák után sem nyomja az ember fülét, mert hozzá sem ér semmi. Bőr borítás mindenhol ami a fejhez ér. Jó poén hogy kihajthatóak így simán le lehet tenni bárhova a műanyag felülettel lefele.
Hangzás beszarás jó ( tudom van akinek nem ), de minden a helyén van, gyönyörűen tisztán erős dinamikával szól.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.02. 11:21:19 -
simán meg lehet ugrani azt a szintet azért minden pozitívuma mellett nem volt azért akkora rengeteg dolog végtelenül leegyszerűsített volt sajnos hogy a a sok "egyszerű" konzolos fanboyt kiszolgáljak... Szóval reméljük simán megugorják a fejlesztők. -
Többet várok mint a Witcher. Minőségi cover shúter rendszert, rakat képességek ( amit használni is kell!!!, kényszerítsen rá, legyen jól balanszolva, legyen haszna ), változatos gunplay / kombó / képesség rendszert, sokrétű testreszabhatósága a felszereléseknek. Csapat orientáltságot, sok féle változatos bolygók, ökoszisztémák ( nem kell hogy mindegyiknek fél órán át lehessen utazni a járművel a kietlen, önismétlő semmibe, legyen kompat, kidolgozott és lényegretörő. Felfedezhető tele élettel lévő egymástól eltérő űrállomások. -
Bandicoot #67157 Na Witcher szintet marhára ne várj szerintem. Annyira magasra tette a mércét, hiba azt várni mert jóeséllyel csalódás lesz úgy...
El nem tudom képzelni ki lesz képes ezt a szintet akár csak elérni és mikor.... -
Elvileg a CESről 4én kapunk valami kis media anyagot megint -
Nagyon remélem, hogy ez tavasszal tényleg kijön és azt is, hogy a Biosok sok sok witchert játszottak tavaly. Nagyon szeretném, ha jó lenne :(
-
Ez van lóbaszó betűkkel kiírva a képernyőre a gameplayben: "probability of success n%". =100% trial&error. -
Pont ez volt benne a lényeg. Az itt kiadott gameplayek meg másról sem szólnak, csak annak bemutatásáról, hogy hány féle módon NEM lehet megoldani egy helyzetet. Aminek a nagyrészét majd be is kell járnod, hogy kideüljön: na arra nem mehetsz tovább. Trial&error az eddigi qd játékokban nem volt, mert útvonalat választottál, és mind bejárható volt.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.01. 23:18:57 -
De ezekben nincsen trial&error, itt trial&consequence van :) Se Heavy Rain-ben,sem Beyond-ban, még Until Dawn-ban sem lehetett visszatölteni ,ha vmit másképp csinálnál. Majd a 2.,3. végigjátszásban :D -
>10+ órás fantasztikumra miért nem akarsz beülni?
Mert ez egy 10+órás trial&error kín lesz a kedvenc műfajomban. Ami ahelyett, hogy teret engedne a fantáziának minden scene-t szemgolyóig fog feltolni análisan, mire majd megleled a helyes kombót/útvonalat/cselekvéssorozatot/akármit. Elpusztítva minden pozitív aspektusát ennek a zsánernek.
Rossz scifit az egyik legegyszerűbb dolog csinálni. Semmi egyebet nem kell hozzá tenni, csak túlmagyarázni.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.01.01. 23:15:29 -
Amit nem értek. Ez színtiszta scifibe oltott quantic dream játék :)
Vagy neked ők nem a kedvencek? ;)
(oké, a gémpléj az 0 (beyond alapján), de egy igen korrekt interaktív, 10+ órás fantasztikumra miért nem akarsz beülni?) -
Mondjuk a szomorú helyzet az, hogy az U4-hez valójában csak egyetlen artbook volt méltó, a Dark Horse féle limited, amiből sajnos csak 1500db-ot nyomtak, és mamár csak ilyen 120$ feletti árban mennek el. Az összes többi egy vicc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Na azt az artbook egy gigalol valami. Szégyen ez az egész u4 spec.ed. létezése is egyáltalán :( -
Artbook miatt jó lenne, mert azokat szeretem, de az a fémtok visszataszít. És ugye már nem akciós, 2016. december 31-ig tartott a dolog a kiírás szerint.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.01. 21:29:19 -
Az nincs :)
WD2-t, és uncsi4-et hírdetek.
Deamúgy u4-ből nem a specialt akartad megvenni? -
Akkor az egyiket megveszem tőled. Jól látom, hogy Rise of the Tömbradírod is van?
-
Aki játszott az Xcom2-vel pár tippel el láthatna akár privátban is mert kezdek meg örülni az avatar projectnél már csak három üres rublika van... -
Nekem az első negyedév így nézne ki.
Resident Evil 7 (PC, PS4, PSVR, Xbox One) – January 24
Nioh (PS4) – February 7 NA, February 8 EU, February 9 UK
For Honor (PC, PS4, Xbox One) – February 14
Horizon Zero Dawn (PS4) – February 28 US/March 1 EU, UK
Nier: Automata (PS4) – March 7 NA/March 10 EU
Max a For Honor csúszhat vételben. Többi első napos.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.01.01. 19:40:14 -
Bandicoot #67142 Kinek? 
-
Evoluti0N #67141 Kettő van neki. Egyiket árulja.
-
Mondom: az én vagyok :D Dekódolhatatlan az üzenetem? :D -
Szerintem kéne másik hobbit keresned. 
Én a magam részéről támogatom!
-
Mert láttam, hogy valaki ilyen néven UC4-et hirdet. De akkor nézelődöm tovább. :) -
Nem :) (megvolt már, de kaptam egyet karira is, kettő nem kell :D) -
Evoluti0N #67136 Na, kísz a FFXV. Első FF-m. 70 + vmennyi óra volt. Karakterek jók, harc jó, bossok jók, zenék jók, grafika többnyire jó. Főszál, főküldik, többnyire jó. Mellékküldik MMO fíling (főleg a vadászatok). Összességében jóféle volt. Ennyi. Elseje van. Nincs kedvencem regény írni róla. :D -
lol... 2016ban is rengeteg jó játék volt és 2017 se néz ki rosszabbnak, sőt... -
Ulthane #67134
-
Nekem nem fáj. Engedd el, neked nem kell, én megértettem. Játék pedig lesz. Ami be van jelentve és ami még nincs. E3, addig kár kattogni azon amitről nem tudunk és megjósolni azt ami megjósolhatatlant.
A piac nem gondolta ezt, de azt hogy neked felesleges az egyéni probléma. Azért van hogy az legyen, örülj neki hogy nem kell 2 konzol neked.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.01.01. 17:38:35 -
Hé, csak nem eladod az Uncharted 4-et? -
Bandicoot #67131 Tudom hogy fáj,de ettől még tény, exkluzív nuku,de ha nagyon ragaszkodunk hozzá hogy exkluzív ami kijött pc-re is, akkor volt egy közepes GeoW és egy tényleg jó Forza H3. Idén mi lesz?
Igaza van Kandurexnek, a Sony-nak az MS ebben a genben nem ellenfél,és az MS saját magának csinált elenfelet azzal hogy kiadja pc-re a játékaikat, gyakorlatilag pc mellett az MS gép totálisan feleslegessé vált.
-
Itt van minden lehet szüttyögni a semmin.
Márciusig vannak dátumok, azután NINCS. Majd lesz, minden évben kialakul az E3ig.
-
Na a DG is hiányzott pl. Mármint hogy 2018 lesz ezek szerint.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.01. 17:31:30 -
Nekem itt van egy olyan lista, hogy: Day Gone, Horizon, GoW, TLoU2, R7, FFVII-Remake, RDR2, Detroit
Ebből, talán kettő teljesül :\ más játékról meg nincs tudomásom vagy még szinte semmit nem láttunk belőle. Szóval fél-negyed fos évnek nézünk elibe. -
FH, az aztán télleg alternatíva. :D
Már a beta-t meguntam. -
Ez elég bullshit szagú volt megint.