121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
wut
watch dogs 2 meg Tomb raider demo felkerült PSNre -
Ezek a semmitmondó videók... :( akkor én is
-
-
Ulthane #68166 Nekem nem jött be ez a Nioh a demó alapján. Valahogy nem éreztem rá az ízére, meg a világa sem jött át. Az irányítását meg a harcrendszerét is bonoyolultnak/nem kézreállónak tartom. Ha egyszer majd nagyon leértékelik, talán megnézem, de egyelőre ez parkolópálya. -
Ulthane #68165 De mégiscsak jobb, mint a televízió hangszórója.
Alapjában egyetértek veled amúgy, bár teszem hozzá, hogy volt olyan, hogy néztem akciófilmet, és a fejem fölött a szoba sarkában pattogtak a lövedékek, először nem tudtam, hogy mi is az. :) De igen, még a sima Sennheiser 20 ezer forintos wireless fülesemből is többféle hang jött ki, mint a soundbarból. Bár biztos vagyok benne, hogy 200 ezer körüli áron már jókat lehet kapni...
Anyway, a füles brutális, végigpórbálom az összes meglévő játékomat, és várom az újakat is, egész biztos nagyon megdobja a játékélményt. :) -
Pedig jól néz ki.
Van , azaz volt 2 mód ha jól emlékszem ps4-en, egy 30fps lock, de kicsit simább élek és amikor picit gyengébb volt a látvány, főleg recésebb, zizisebb kép (de ez sem volt szar, csak a lock-olthoz képest recésebb), amikor nem volt lock, és ugrált az fps, nem volt fix 60, hanem 30-60 közt, 40-50fps-re gondolj, azóta nem tudom a végleges hogy áll.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 12:07:24 -
És ez a nioh még sima ps4-en is stabil 60frame? Mert ez a 4k gameplay .... Ibkább ds2 kategória, de talán az is szebb egy két helyen. Lehet hogy csalódás lesz ez a nioh számomra pedig kedvelem a műfajat. Noha eddig traileren kívűl mást nem nagyon néztem, csak pár videot amin mutogatták. Borzalmas pályadizájn sokat számít, pl: bloodborn ban élmény volt a felfedezés. :( -
Bandicoot #68162 Elég én csak azt mondom remélem a mehanikába nem nyúltak. -
Hőőő utána mentem tovább is, mikor jöttek a lándzsás parasztok vagy mi, azt se tudtam megölni.
Persze biztos hosszabb idő alatt kitanulható, csak engem tök őszintén nem annyira érdekelt már. (az elején nem kapott el a játék, utána meg ugye nem izgat már mi van, vagy beszippant az első 1-2 órában vagy nem-e)
Nekem maga a harc nem jön át ebben a játékban. De hagytam már abba játékot ilyenek miatt, szóval túlélem. :D
Most legutóbb is....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 11:20:50 -
A soundbar a világ legszarabb valamije, egy pótlék, egy hazugság, ahol a könnyű/esztétikus elhelyezhetőség oltárán kvázi MINDENT feláldoztak..
(Én még hangrendszernek sem tartom, pedig - igaz, kiállítóteremben - hallottam már nevetségesen túlárazottat is.) -
és ennyi már PONT rohadt nagy segítség is volna - lasabban zuhanó saját hpcsík, ellennek gyorsabban lekúsző ellenfél hpcsík) :) mondjuk ez a játék annyira nem szimpi, de a söstétlelkeket szívesen lenyomtam volna valami könnyített megoldásban ... -
Emlekszem mikor streamelted. Persze hogy meghaltal , mikor egyfolytaban a tobb szinttel fejlettebb es sokkal jobb felszerelessel rendelkezo revenantokat akartad leverni (kardok a foldbe szurva), eszedbe sem jutott tovabbmenni a palyan. :)
Szoval csak te jatszottad rosszul. -
Nem szeretem azt amikor annyira nehéz, hogy nem hagy legalább az elején esélyt, legalább kicsit próbálkozni, ezt úgy képzeld el, hogy megyek, jön egy mob, halál, semmi, ahogy megtámadt kész vége, nincs időm semmit próbálni, levág a fenébe. Még kitérni sem tudtam, akkor is megvágtak.
Nincs ezzel sem gond, csak én eltemettem jó mélyre magamnak ezt a címet. -
Bandicoot #68156 Az 1-es. Túlmutat.
Meg kell tanulni melyik ellenfél ellen milyen felálással támadással célszerű menni amit még az is változtat ha többen vannak. -
Én a 2. felé hajlok abból a szempontból, hogy 2 érintés voltam az összes lénynek akivel találkoztam, első ütés-vágás-szúrás az levette az életem hogy csak 1 hajszál maradt, a 2. halál, de ez azért volt baj mert ez a 2 ütés általában komboban jött egymás után, azt se volt időm, mondani, hogy fapapucs, márha eszembejutott volna...
Vagy én vagyok ehhez fos. :D -
Két okot tudok felhozni.
1. túlmutat a játék az egyszerű dodge - véd stílusnál
2. tényleg embertelen -
Ha utána 30-60 perccel később egy fikarcnyit nem érzem azt hogy újra nekiessek, akkor az elég nagy gond az én részemről. :D
Pedig szép játék látványra, csak hát nekem ez már sok, és szerintem az irányítás, meg a harc is sokkal rosszabb mint a fs bármelyik részében (jó a Demon Souls-t nem próbáltam, de a másik 4-hez képest nehézkesebb számomra).
Pedig érdekelne a világa a játéknak, csak nincs az mint pl a DS3-nál legutóbb, hogy bameg már 10 órája harcolok, de tudom mit cseszek el, ez sikerülni fog, na még1x, és utána még 2 órát próbálkozom....
Itt ezt nem éreztem, a demo-ban világossá vált már számomra hogy ez nekem kimarad. :)
Csak érdekességképpen, a demo-ban 1, azaz 1 embert vagy szörnyet SEM öltem meg, csak meghaltam mindig, azért ez kezdetnek kicsit fusztrált, hogy őszinte legyek. :D
Szerintem vagy 50x meghaltam a demo-ban.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.17. 08:53:20 -
Ha te mondod. -
És ez neked probléma?
Pont neked!?
-
Sokkal nehezebb a Ni-Oh, sokkal... :( -
Ulthane #68149 Mar raragadt a Souls-jatekokbol is!
-
Jó, poénnak szántam. :D ha végig gondolod, akkor. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.16. 21:04:09 -
Ulthane #68147 Magyarul, a legnagyobb merete is kicsi, el nem tudom kepzelni, hogy ez hogy jo mondjuk egy 120 kilos hajfeju emberre.. -
"ami furcsa, hogy nekem nincs nagy fejem, a legnagyobbra van allitva, es pont jo ram."
-
Ulthane #68145 Nahh, megvettem ma az Astro A50-et.
Jesszum fasza! Nyomtam egy kort Battlefield 1-ben vele, az elso ket percben libaboros voltam, mintha egy uj jatekot jatszanek. Vesszek meg, a jatekban levo hangok szerintem legalabb 35%-at nem hallottam eddig. Pedig egy samsung hanpgprojektoron nyomom, melynyomoval, oke, nem hifi minoseg, de csak egy hangcucc, es nem a legszarabb.
Minden total mas, a fegyverek hangja, olyan zeneket is hallok a jatekban, amit eddig nem! A hangszerek total elkulonulnek, a dob, a cintanyer, aaaa, total mas az egesz jatek.
Szoval az biztos, hogy nagyon komoly cucc, azt eldonteni, hogy megert e 80-at nem tudom, akkor tudnam, ha meghallgatnam, hogy egy 40es cucc mit tud. De hogy ezt wifin tolja ilyen minosegben, elkepeszto!
Baromi minosegi cuccokbol van osszeteve, ami furcsa, hogy nekem nincs nagy fejem, a legnagyobbra van allitva, es pont jo ram. -
-
Kösz. Majd valamikor a jövő héten nyélbe ütjük a feles bizniszt, de ha el akadtam mindenféleképpen írok. -
Bandicoot #68142 Nyilván lenne valami megoldás a casualoknak,de a játék nehézségét nem az adta hogy hűde megsebeznek avagy hűde kicsit sebzel te,hanem az hogy minden ellenfél más stratégiát más felállást követelt. Különben szart se sebeztél rajta,ellenben ő bedarált...Ezt valahogy biztos lehet easy normal hard opcióval butítani....De az ilyen opciók nem a játékmechanikába szoktak belenyúlni sokkal inkább a sebzés / életerő nagyságába és ennyi.... Tőlem azt raknak bele amit akarnak csak azt a nehézséget és mechanikát megkapjuk ami a beta-ban volt. -
a Dark Soulsokhoz képest -
a többféle nehézség gondolom elképzelhetetlen opció-illúzió, mindenki egyféle képességekkel rendelkezik, tehát jó ha egy játék csak egy szintel rendelkezik.... ;) -
F4 megvár, ez meg max 8-10 óra és megvan. :) -
Bandicoot #68138 A Demon Souls nekem alap. TALÁN nem szoptam annyit a BETA-ban. Talán...Csak az első órában.:)
Az első óra az nagyon nehézkes volt,aztán ráéreztem. Nem mindegy a fegyver nem mindegy a felállás nem mindegy hogy támadsz. Nekem nagyon bejött, bitang. És még értelme is van a támadásoknak (legalábbis karddal) vagyis valódi mozdulatok és tényleg arra kontrák amikre kell.
A többi fegyvert nem néztem,de a kard aaaaaaz.:)
Szerk: Már csak abban bízom hogy nem butították le a nehézséget a sok siránkozás miatt ami a demo körül ment...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.16. 19:16:35 -
TomStorm #68137 Mindjárt kezdem is.Bár Fallout 4-et kicsit nehezemre esik megszakítani de muszáj lesz:) -
Bandicoot #68136 Miért,más játék jön rá?:)
Nem óhajtom összevetni a konzol verzióval,konzolra vettem volna alapból ha nem lett volna sokkal jobb ajánlat.
-
TomStorm #68135 Tök jó.Mehetsz is majd a PC-s topikba ha megjelenik:D -
Tudod mi a probléma?
Hogy olyan ember játszott a demo-val aki levert 2 fs játékot frankón és az mondja hogy irreálisan nehéz, alap karival olyan, vagy annyi esélyed sincs mint a fs játékaiban a legnehezebb sznten és a harc is eléggé nehézkes a fs játékaihoz képest.
Bár minden szokható, tanulható, de ennél valamiért én nem éreztem, azt hogy na még1x megpróbálom...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.16. 18:59:18 -
Ezzel tuti megvárom a véleményeket...legalábbis azon emberekét akik szerint a Demon Souls az alap. Ha ők bólintanak, akkor jöhet a cucc! -
Bandicoot #68132 Ha arra is azt mondod majd hogy könnyű, akkor videót kérünk majd vagy rádragad a mesemondó név.
-
Bandicoot #68131 No. Re7 demo pc-n is kitolva true-ra, Dirty Coinnal várom a megjelenést. 

-
Na a Resi 7 sem kerülhette el a sorsát és már szivárognak a spoilerek, enemyk,boss-ok, mindenféle. Szerencsére egy nem nagyba futottam bele :)