121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Ulthane #68771 Állítólag VR-on brutális, Ma beszéltem valakivel, aki úgy tolja, és azt mondta, hogy húúú, abbahagyja, mert fél. Nem meri játszani egyszerűen, azt mondja, ég és föld a sima meg a VR verzió parában. Csoszogva halad állítólag a pályán, izzad a tenyere mint állat, és nincs jól közben, olyan nyomasztó. :)
Ehhh, nem érdekelt annyira a játék, de behúztam én is lemezesen. Gyorsan kitolom hétvégén, és utána el is adom iziben, egy pár ezressel olcsóbban.
Este kezdem, Astro50-nel, kíváncsi vagyok, meddig bírom beszarás nélkül. :( -
Ulthane #68770 Én is egyetértek. -
Evoluti0N #68769 Valakinek amúgy van itt PSVR? Játssza úgy a Resit? -
Evoluti0N #68768 Én is. Olyan ígéretesnek tűnik. Nem tudom, h a többség hogy van vele, de én a Killzone sorozatot maximum "ok"-nak könyvelem el. Szóval kivi vagyok, h ebből mit hoznak össze. -
Platinumshop-ban már előrendelői DLC csomagot is adnak a Horizon: Zero Dawn mellé.
Baromira várom ezt a játékot. Remélem, nagyon szuper lesz. Még bő 1 hónap.
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.01.27. 12:23:01 -
"Go tell aunt rhody..."
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Evoluti0N #68765 Tényleg. Most nézem, h nincs neki. Furcsa. -
Ulthane #68764 Lassan érik a RES 7 topik nyitása.
-
Na mi történt? :D igazából megszokhattad volna.. :S :DD -
Tudsz egy linket dobni? Speedrun oldalon csak 1óra 42 perces végigjátszás van mint leggyorsabb. katt -
Na közben meglett (up):
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Valszeg a színváltozás egy új nehézségi fok, ha a MH fokozat, azzal ki lehet oldani egy extrát, ha igaz akkor egyelőre ennyi, a többi az mind a pályán kell összeszedni.
Hát azért ez az extra amit most nem írtam le, megéri végigfutni ezen a fokozaton amit megintcsak direkt rövidítve írtam le...gyanítottam hogy egy hasonló extra azért lesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 21:56:48 -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De bazz, honnan tudhassam hogy a dlc kizárja egy ng+ vagy más nehézségi fokozat, vagy extra tartalmak megnézését, megszerzését.
De a színváltás az sejtet azért valamit, ennyi egyelőre elég is, köszönöm.
Bár a végtelen RPG-t nem várom, mert az nem illene a stílusba. :D -
SlickAdam #68759 mittomen baszki, nyilvan nem nyomom tovabb dlc-ig.:) biztos van new game+, mert a recorder mas szinu lett -
Na. Azthiszem a PSN mostanra kimaxolta az igénytelen világszara szolgáltatás fogalmát. Nincs ettől lejjebb már semmi. Talán valami afrikai szolgáltató, bár azthiszem szárított kecskebélen még ők is verik ezt.
-
Speedrun semmit nem jelent és semmire nem lehet belőle következtetni, mielőtt karikatura lenne belőle.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 21:46:40 -
Resident Evil Speedrun Record: 36m15s (No Glitches, Bad Ending).
Szal a RE7 tényleg nem valódi RE. Confirmed :(( -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár a választ sejtem nagyjából, hiszen itt furcsa lenne pl végtelen GL vagy RPG :D -
Várható volt, nem írok spoilert hogy miért de asszem sokan sejtik, hogy mégis legtöbbet min (vagyis miken) lehet spórolni. :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Még annyit kérdeznék, most jutott eszembe, hogy éppen írtad ezt a "végigvitted mind2 befejezést", hogy: mi van utána? van még tovább? new game + nehézség, vagy extra cuccok, hogy ha végigviszed x idő alatt stb akkor kapsz extrákat?
Most az extra skineket direkt nem kérdezem. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.01.26. 21:39:40 -
SlickAdam #68753 "Resident Evil 7 speedrunners can already beat the game in under two hours" 
-
SlickAdam #68752 masik befejezes is kesz. haaaat nem erte meg az a par ora extra melo. minimalis (nyilvanvalo) a különbseg. meg trofeat vagy masfele extra itemet se adott erte.
-
SlickAdam #68751 siman :) -
Még vagy 4 óra minimum. :D
SlickAdam: Csak nemSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Zoe-t választottad? -
fasza. Elég beteg rész volt előtte :D -
SlickAdam #68748 van meg böven.:) -
Ott tartok, amikor SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!6 és fél óránálmegszereztem a snake kulcsot
Mennyi lehet még hátra? -
SlickAdam #68746 nekem is vege (gondolom ez a rossz befejezes, mert a többseg valszeg mashogy dönt azon a ponton :D). kerek 10 ora.
meg ma nekiülök a masik befejezesnek, elmentettem szerencsere a megfelelö helyen.
es megegyszer: aki azt mondja, hogy ez nem RE, az nem jatszott a jatekkal. beszel a levegöbe- nemcsak, hogy gameplay-ben, de meg törtenetben is erös RE. talan tulsagosan is. laza 9/10.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.26. 18:29:17 -
Nekem eleve a Resi 4-ről az ugrik be rögtön, hogy mennyit szoptam az instant killes láncfűrészes őrülttel a legelején. :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.01.26. 18:21:23 -
Ez a kurva öreglány resibe... :D -
-
Jaja, de az még nem lenne probléma, csak valahogy a dizájn, az összkép, az ellenfelek, karakterek, szerintem nem áll úgy össze, nem annyira epic mint a FS cuccai, azokból is a BB-nél kapta el azt az atmoszférát.
De a DS játékok is olyanok, hogy basszus keresni kell hasonlót mint fehér hollót, mert ja vannak itt-ott ilyen lovagos játékok, de az egész világa egyedi szerintem.
Persze van bennem kis elfogultság, de ha választanom kéne, hogy elsőre melyikkel próbálkozzam, ha végeztem 10x a Das 3 második kiegészítőjével, akkor inkább a Ni-Oh lesz, az a kardokkal inkább emészthető nekem mint ez a fajta túl sci-fi téma. :D
De majd kiderül, nem ártana ebből valami demo. -
A NiOh közel jár érzésre a DS harcrendszeréhez. A Surge meg a Lords of the Fallen nem igazán. Nagyon súlyosak az ütések, fölösleges belassítások(azzal a tipikus hangeffekttel) , nameg az ütöm az ellent de nem sebződik, ezeket sosem szerettem -
Tök furi és érdekes, valamiért egyben vannak ezek a gémek, a Ni-Oh meg ez is, néztem régen róla videót, mégis valamiért a FS annyira eltalálja a mértékeket, nem mondom hogy egyszer nem fogok harcolni a Ni-Oh vagy ennek a S-nak a főboss-ával, de mégis valamiért ezek annyira nem olyan DS másolatok amikre azt mondanám, hogy húha de kemény.
Holott bírom a japó stílust is, meg a sci-fi-t is....
De lehet csak a megszopás. :D -
The Surge is május.
2. félévben meg uborkaszezon ? :D
-
De ez így kb a semmiből jött most. -
Dirt 4 is érkezik még a nyáron. WTF -
Evoluti0N #68736 Ni No Kuni 2 hivatalosan jön PC-re is. Ezen meglepődtem. -
Bandicoot #68735 :D
Semmi. Nulla. A 7-ben vették elő mert buta amcsi slasher horror lett álá texasi....
(4-5-6...mindben volt sokkal jobban túltolva)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.26. 15:51:07 -
SlickAdam #68734 lancfüresz es RE? közük nincsennem egymashoz.:D
-
Bandicoot #68733 Egyetlen jelenet miatt tolod a nettó f*szságot úgy hogy fingod sincs mi van a játékban és ezt kommentről kommentre csak megerősíted. Unalmas. Érdekes mód minden régi RE játékosnak feltünt hogy ez bizony egy RE játék belsőnézetben. De tegnap kibújt a szög a zsákból mikor a sorozat legalját a RE6-ot éltetted.
Nincs több kérdésem a témában főleg nem egy olyan emberrel szemben aki kb párat belepörgetve egy végigtolás videóba komplett képet alkot és fanatikus módon köpköd úgy hogy még csak a leghaloványabb sejtése sincs látványosan arról mi van a RE7-ben.
De persze mi vagyunk a vakok meg amnéziásak meg a fenetudja mik.
Egyébként nem mintha a láncfűrészes dolgot nem sütötték volna el az elődökben...
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.01.26. 15:38:06 -
SlickAdam #68732 egy jelenet van, amikor ülnek az asztalnal meg a helyszin (ennek is inkabb a szinvilaga csak). ennyiben ki is merül a TCM kapcsolat.
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2017.01.26. 15:30:21