121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
TomStorm #69131 Ha valakinek lesz felesleges Wildlands kulcsa azt elfogadnám! -
Ilyen wildland kódot én is kaptam, de le se töltöttem. A main accon nem engedi élesíteni, konzolon meg bottal se. -
Ha nem vinnék el a másik 2-őt, én nem akarok jétszani ezzel a játékkal, de egy haverom akkor örülne egy meghívásnak, de csak akkor ha nyakadon marad, amúgy neki sem fontos. :)
Először ittenieknek oszd el ha jelentkeznek. -
Oks. Akkor még 2 ember jelentkezhet. :) -
melóba vagyok, akkor majd holnap -
Öhhhm..vegyél fel az ubifos clubon barátnak, mert csak úgy tudok invelni.
ID.: AntiHeroHUN -
:D
Én csak vicceltem, ha szabit kérek akkor azt nem a szenvedésért szeretném, azt kapok eleget a melóban is. :D
Vagyis 8 ember tud játszani. :D 4x2
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 23:03:15 -
dobhatnál egyet -
Nekem pont 2 nap szabi megjelenéskor. :D
Addig meg ez (3 embert megtudok invelni még betara!):
-
Totya42 #69122 Jól néz ki nagyon ez a Nioh theme. Adja nagyon. Hangok is. -
Totya42 #69121 Régebben volt hír és ott valami90+%-os csatolási rátára emlékszem. Bár ezek szerint, akkor rosszul. -
Akkor szólok a főnöknek a szabadság miatt. :D -
6 nap 
-
>Sajnos ps4-en a felhasználók 90%-a előfizető.
Áh. Valami 20m psnp előfizető van(volt valamikor évközben) összesen (ps3+ps4+psv). -
Totya42 #69117 A gold játékok jobbak sokkal. Ez tény. Sajnos ps4-en a felhasználók 90%-a előfizető. Így tök felesleges tepernie a sonynak. Multi miatt akkor is fizetnénk ha nem is adnának játékokat, mint az x-esek is tették 10 évig. Nekem a ps4 óta a pluszos játékok közül csak az Oddworld, Day of the Tentacle meg a Transit tetszett. A többi már vagy megvolt vagy nem is érdekelt. Sajna ez van. Most legalább a LBP valamennyire értékelhető. -
Egy szép copy-paste. -
noooooo :D
végre egy nem-indie, erre ... megvan :(
(és sajna ahogy moby is írta, nem valami frankóság, de összességében ez végre egy értelmesebb cím. csak hogy érzékeljük: one-ra pCARS és Force Unleashed jár, mellé a Monkey Island 2-vel és egy indie címmel... tottttálisan fordított a helyzet, mint volt a ps3 végnapjaiban :( ) -
Hát elvoltám a Code of Honorral is, de a többit nem is ismertem. :D -
Az is csak egy egyszerű copy-paste volt. -
Totya42 #69112 Ahogy így elnézem a listájukat az volt a legjobb játékuk. Azért az sokat elmond. -
Kitalálom....Lords of Fallen. :D -
Totya42 #69110 Kizárt dolog. Egyetlen egy jó játékot nem csináltak még. Pedig próbálkoztak dögivel (https://en.wikipedia.org/wiki/CI_Games). -
Hát ez csak 10%-ban része annak, hogy miért kerülöm, 90%-ban meg az, hogy FPS játékokat nem szoktam egy ideje játszani és vásárolni. :)
De mások hátha úgy érzik, hogy na még 1 esélyt, hátha az első 2 rész után összeszedik magukat.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 21:38:07 -
Totya42 #69108 CI Games csapat készíti. Korábbi nevükön City Interactive. Az értelmező kéziszótárban a messzire kerülendőnél az ő fotójuk szerepel. -
Hallom a Sniper Ghost Warrior 3-nál.
Az erőlendelők (PC, PS4 platformokon) MEGKAPJÁK INGYEN a Seasson Pass-t.
(2 multi map és 2 story dlc)
---- Bár engem még így sem érdekel a játék, csak hátha valaki várja.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 21:29:15 -
Én nem számítok semmi egyébre, mint amiket felsorolnak, sőtt, annak a felével elvagyok.
Hacsak a játék fővonala lenne a sok gyüjthető szar nélkül, már elég nekem, de persze szubjektiv vagyok, azért mert nekem ez a stílus jön amúgy is be, nem a GTA féle niggerség, meg a WD féle hekkelős newgen, meg witcher féle vaddisznóvadászat, amivel semmi baj nincs, jók azok, csak én a stílus, a dizájn miatt is már imádom a csapatot, a Killzone színvilága, stílusa egyből árad a játékból. Nekem.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.01. 21:25:08 -
Egy újabb, digitális papírra vetett agyhalál. Abba kéne már hagynia kb mindenkinek a géming újságírást, mert az a néhány normális(ha van olyan egyáltalán) már nem lenne nagy veszteség, de ezt a sok elmeháborodott balfaszt csak el kéne takarítani az én hobbim közeléből. De a nyilvánosságtól mindenképp. -
Ez egy pozitív kritika. Csak ne emelte ki volna annyiszor, hogy mennyire n+1 open world játékra kell számítani. :( -
+ még akinek van nyál még a szájában.... -
Bandicoot #69102 Hongkonban megkapták januárban....:)
-
Totya42 #69101 Ne kínozz ezekkel a giffekkel :D
Nagyon ígéretesnek néz ki. Remélem leköt majd hosszú órákra. -
Totya42 #69100 A harcrendszere az borzalom. A karakterek totál érdektelenek. A történet egy nagy kidolgozatlan zagyvaság, ami nulla érzelmi reakciót vált ki az emberből. Alibi open world, aminek semmi értelme ebben a formában. Rossz az egész. Ennek ellenére, ha lekötne, akkor játszanám, de olyan kegyetlenül unalmas, hogy az szavakkal kifejezhetetlen.
Valahogy a square elvesztette a varázsát. Vagy már nem dolgoznak ott, akik régen. Régen tudtak normális történetet írni, ami ugyan akkoriban is blődség volt, de legalább érdekesre írták meg. Voltak karakterek, akikkel együtt tudott érezni a játékos, akikkel törődtél. Ott volt Cloud, Tidus és Squall, mind egybites karakter és mégis érdekesre írták őket. És a mellék karakterek is jók voltak, mint Barrett, Quistis, Auron bármelyik. Aerist rendes megsiratta az ember. De legalábbis nem csak egy meht váltott ki. Volt egy rendes nagyívű történet, ami az egyének kis történetéből vált világmegmentő egésszé. Itt ez mind nincs. Nem is emlékszem a 4 szereplő nevére annyira semmilyenek. A játék grafikája, ami ér valamit, a többi nekem nagyon nem jött be. -
Kurva alianationt nem tudják berakni csak ilyen szemeteket... -
Ez az lbp3 ps4-es fosportja a széria szégyene. -
Én a FF XV-öt jó mélyen eltemettem magamban. -
Jó az. Leszámítva, hogy
nulla kihívás van,
a legbonyolultabb küldetése a MMORPG legalját idézi,
hányinger kaphatsz a main karakterek kinézeténél,
logikátlan tárgyrendszer,
egy gombos harc.
Hm, na jó...tényleg egy halom fing.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.02.01. 20:16:12 -
-
Totya42 #69094 Az nem az én játékom. Tetszik, de az irányítását nem tudom megszokni. Nem nekem való. Mondjuk még itt van az FFXV, amit megvettem és végig kéne vinni, de olyan szar az is. -
Niohval kihúzzuk :D
-
Totya42 #69092 Piszok hosszú lesz ez a február :(