121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Totya42
    Elérhetetlen a psn????? Most nyomom a Wildlandset.
    Megyez tessék streamelem https://www.twitch.tv/thomas_heaven most mindenki kint cigizik de mindjárt indulunk
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.02.04. 12:47:23
  • arty
    vagy! lehet, hogy a pofon után esetleg emberszámba vennének ... ?

(janeeem, ez lehetetlen, az ms-nél is nemámazér' nyalják a seggem, mert épp csicskulnak :)))) a psn+ sem azért volt ám tuti a ps3 éra végén, mert valódi verseny volt és le kellett nyomni az emest... dehogyis :P )
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.02.04. 12:35:00
  • arty
    jajeztne.... volt hogy heteken keresztül nem ment VALAMI a lájvon (mindig más) és a letöltési sebességem is kritikán aluli volt korábban.
    tény: most hónapok óta nincs vele gond.

(ms-nél is olvashatod a weben, hogy épp mi nem megy, abszolut nem lenne baj, ha a konzolon is kapnék róla popupot)
  • Tatyla

Ebből szeretnék egy remastert
  • Moby
    Hát úgy, hogy a MS az egyik legnagyobb szolgáltató a planétán. Bevételei 40%-a származik a felhőszolgáltatásokból*. Ami egyben azt is jelenti, hogy nyilvánvalóan nem teljesen hülye hozzá.

/*érdekes, hogy az ilyen windows-office valaha volt alappillérek már sehol nincsenek. Az xbox divízió is több pénzt hoz nekik már ezektől.
  • bexinho
    Az a szomorú, hogy szombat délben már lassan 1 órája teljesen elérhetetlen a PSN. Heti 4-5 órát tudok max játékra fordítani, de az utóbbi fél évben ez már a második harmadik, hogy a fölös 2 órámat pont nem tudom pésezéssel eltölteni. Számomra sovány vígasz, hogy amúgy a PSN működésének 98%-ában szinte problémamentes a működése. Ilyenkor igazán adhatnának kedélyjavító akciót, vagy ajándék fizetős theme-t.... bármit.
  • Ulthane
    A PSN egyre javul. PS3-as idokben szar volt. A Microsoft halozata jobb, ez nem is kerdeses. Mar csak az is mutatja, hogy ott meg nem kaptam olyan uzenetet, hogy xbox live is undergoing maintenance...

Hogy a pinaban van az, hogy a microsoft tud ugy karbantartani, hogy arrol a felhasznalo nem is tud? A sony-nal meg olyankor megall az elet. Ez nem fer a fejembe..
  • AntiHero

Mindig Geralt jut róla eszembe. :D
    Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.04. 11:58:49
  • Ulthane
    A jatekokban miert mindig a harmadik nekilendulesre tudnak egy ajtot vallal belokni/labbal berugni?
  • Moby
    Pontosan. Konzolon nagyjából azonos szintre korlátozza a játékosokat a kontroller. Kivétel a csalók persze. Az egeres világban hatalmas a gap.

/meg akikkel játszani szoktam, azok nem pécén tolják. De nem ez a fő szempont.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 10:39:49
  • Tikal #69321
    szerintem azért mert PC-n elpicsázzák
  • Moby
    És mégis kerestek benne. LOL
    Mi fog történni ha meglesz? Mi fog kiderülni abból, hogy Moby mivel játszik, és miért?
    Számotokra milyen információtartalma lenne mindennek? :)
    Ma különösen jó a kedvem, Moby rendelője ma mindenkinek nyitva van
  • Moby
    Eurogamer/DF aszondja, hogy: However, to be clear, what we won't see will be games running at frame-rates higher than their established caps, and neither will we see drastic changes in resolution. Games that do consistently hit their performance targets will look and play exactly as they do already.
  • Moby
    Van olyan is, tegnap már láttam gafon :D
  • LBandi77
    Kár hogy nem a Knight Rider-el csinálták meg az jobban illene ide,turbo boost.
  • Bandicoot
    Majd azzal hogy a nagy játékokkal nem volt gond úgyhogy felesleges. Láttam már...:)
    Kiemelve hogy a Witcher 3 patchek után jó volt...Meg volt aki beírta hogy bloodborne...erre rögtön egy okos utána hogy azzal sem volt semmi 100 órája van benne..

Mindig kitalálnak valamit.:)
  • Ulthane
    Ez a Ghost Recon beta buntet, annyira szar. :( A hangok tokeletesen elcseszve, nincs hangja a robbanasnak, a fegyverhang botrany, a frame van vagy 25, a karakterek jegen csusznak, meg egyebkent is ez a sandbox tps marhasag, toplel.

Fel orat birtam vele kb.
  • Ulthane
    Ne keress logikat benne, mert nincs.
  • TDC Geronimo
    Gaf öcsém... :DD Mennek a mémek már

• TDC Geronimo
    Régi játékokat már kijátszották
  • Tatyla
    Most ha az fw-vel kijön ez a boost dolog akkor majd a sok okos önigazolót aki azt szajkózta hogy ne vegyél prot ha nincs 4K tévéd akkor most mivel fog takarózni?
  • samsung123
    Bf4es ervelesi technikadat elsajatithatom ?
  • Moby
    >Ma levezetted, hogy szar a psn

Itt nincs mit levezetni. Elegendő megállapítani. A PSN szar. Pont. Ránézel, látod.

/hogy miért tolom a a bf4-en? Nos ez maradjon az én titkom :) Nem logikus? Kell, hogy logikus legyen? Számít, hogy logikus-e? Nemszámít. A PSN ettől szar marad.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 02:20:35
  • Evoluti0N
  • Totya42
    Ps4-en játszod a BF4-et? :O Miért nem pc-n? Ma levezetted, hogy szar a psn, a bf4 nem fut jól ps-en. Van gamer pc-d, amin megy natív 4kban csillió fps-el és ingyen multival. Ehelyett inkább fizeted a pluszt, és játszol vele ps-en, ahol a psn szar és fizetős, a bf4 meg 10 fps itt ott és várod a pro firmwaret. Logikus (nem nem az).
  • Moby
    BF4-et tolom pl. minden nap :)
  • TDC Geronimo
    Miért van valami, amit le akarsz tolni és nem pro patches? :P
  • Moby
    Szerintem akkor én most kikapcsolom a ps4-et, és majd ha kijött a boost módos fw, bekapcsolom ismét
  • TDC Geronimo
    Megvárom jövő heti F4 hivatalos pro patchet hogy néz ki játék meg hogy fut. Ha elégedett vagyok lehet letolom a 2 nagy DLCt majd
  • darkSectorxxx #69302
    Én úgy értékelem, hogy nem esett, hanem eszükbe jutott, hol a helye annak a gépnek és a normál árkategóriába tették végre. :)
  • TDC Geronimo
    Szarér hugyér volt ez a játék, de nem vettem meg, mert tudtam, hogy fosul fut. Erre tessék :(
  • Moby
    Na. Adják ki gyorsan ez a patchet a népnek. Haladjunk, nem kell béta. Majd leteszteljük.
  • SlickAdam
    mindenesetre release utan durvan esett a PS4 Slim ara. mar joideje gyakorlatilag 220-250 euro között mozog errefele (igaz csak az 500gb-os, de na...).

az jo ar a kispenzüeknek. nagyon is.
  • TDC Geronimo
  • darkSectorxxx #69297
    Ez marhára meglepő, hogy a slimből, ami majnem annyiba került mint a sokkal erősebb pro, és nem arra cserélték le a gépüket...ej a kutyafáját. :D

az a maradék slim meg azé ment el mert a sok fasz azt hitte hogy a slim is egy tök új erősebb gép, dizájnban is megtévesztő....nem csodálok az ész nélküli vásárlását.

Lefogadom a vásárlók fele legalább aki azt se tudta a slim valójában mi a szar.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.03. 22:06:36
  • Totya42
    Remélem nem kapnak ps3-as pofont, mert rohamosan csökken a zséjük így is és a ps-en kívül nem megy nekik konkrétan semmi. Ha itt is pofont kapnak, akkor bezárják a boltot. És akkor mi maradna nekünk? A nulla nintendo meg az átlagos ms.
    Más téma, ha már megy a pro az új firmware kapcsán. "A Sony CFO-ja, Kenichiro Yoshida elárulta, hogy az erősebb Pro-modellből "egy kicsivel több" talált gazdára, mint a PS4 Slimből."
  • TDC Geronimo
    I can confirm that Battlefield 4 in a 64-player conquest match now runs like a dream. The visuals are really hard to go back to, but the performance is smooth as fuck now.
  • TDC Geronimo
    Ez is jó fosul futott anno

• arty
    ha ugy veszem, hogy a sávszelem felét ki tudom használ, nem AKKORA szar - de ha mobyhoz hasonlóan gigabitem lenne és azon jönne 60mbiten, akkor azért érthetően lennék idegesebb, nemdebár? :)

ha pedig érdemi extrát nem ad a plus (ám a multi miatt mégis tud kényszer lenni :( ), talán a minimum lenne, hogy az infrastruktúrát "felhuzzák", hogy a komolyabb neteseket is ki tudja szolgálni. de neeeem, nem fér bele a rekordeladásokba, rekodrbevételekbe, hogy ne 60mbittel jöjjön az anyag :( a sony nagyonis megérdemelne egy ujabb ps3as pofont, látványosan szarik a pofánkba.

és szeretem a ps4et, mert lehet olcsón egész jó minőségben játszani.
    mert multiban gamepadosok ellen játszhatok és nincsenek cheaterek (najo, az egéremusokat kivéve)
    éspersze sok a jó exklu :)
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.02.03. 21:28:02
  • TDC Geronimo
    Szegény DFnek lesz melója :D