121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    Azt azért ne felejtsd el, hogy ezek a játékok úgy lettek ilyenek, hogy senki nem tudta, hogy jön a pro valaha. Ezek úgy nem lettek optimalizálva, hogy benne volt a lehetősége, hogy akár a teljes generációban ilyen marad. Minthogy nem is patchelték őket jobbra. Azaz a problémát nem a pro teremti meg, sokkal inkább jelenleg épp megoldja.
    Sőt, nem is oly rég maga Cerny is azt nyilatkozta, hogy nem kap ilyen funkciót a pro, mert a kompatibilitás fontosabb a pre-pro játékok esetében, mint a teljesítmény. Aztán valami történhetett...
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.04. 15:38:48
  • Kandurex
    Nem is értem. És ha nem lesz jó? És ha NEKED nem tetszik? És ha... lehetne folytatni. Ha már teljes áron veszed, miért nem lemezesen? Te még a remote fost (bocs Moby) se használod! Akkor minek?
  • samsung123
    Figylem :) "Sajna" eléggé kegyelemdöfés szagú a PS4-emre :D, de már a BF1 multi rész is katasztrófa a simán...aminek nagyon nem örülök és ezt a tendenciára értem, hogy bekövetkezett az amiért nem tartottam helyesnek a Pro kihozatalatát. Amit a eddig a fejlsztők optimaizálásra voltak kénytelenk költeni azt itt szépen elspórolják és rád terheleik a drágább konzollal és így mi fizetjük, amit eddig ők fizettek. Ezért hagytam ott PC-t :D de még igy fényévekkel jobb a helyzet itt a Pro meglétével is.
    Ebben azéven belül csere lesz Pro-ra:)
  • darkSectorxxx #69368
    De le tudod szerintem, csak nézd ha online vagyok, most nem para csak filmeztem, csak ha netán gémelek a stream miatt előtte írj egyet ps-re. :) vagy twitchen, de müködnie kéne, ha leszed, max annyi hogy a magyar accounttal nem lehet, ha van USA profilod arra, a régió miatt, ez van mindennel, az Until Dawn hátteret is amikor megvetted nekem csak a magyarral ment. :(
  • Bandicoot
  • AntiHero
    Themet nem tudom letölteni :(
  • Evoluti0N
    Játék
    Preorder
  • Moby
    Én rendeltem egy limitedet, és egy CE-t. A limitedre kaptam egy megerősítést (ergo az lesz), a CE-re meg egy lemondást.
    De valszeg a limitedet is átadó lesz valakinek, de még nem biztos. Majd jelzem ha aktuális, ha esetleg valakinek nem jutott volna.
  • Bandicoot
    Ez a konzolvilágnál nem jutott dolog - egyre jobban tartok tőle. Moby jóval elöttem megrendelte tőlük a Limitedet ha jóltudom... Erre nemrég ugye azt írták neki hogy nem jutott...Én sokkal késöbb rendeltem,és jött a visszaigazolás igényt tartok-e akkor rá (ráadásul mindez az után hogy Moby-nak lefújták).... Nekem még áll a megrendelés elméletileg,de ha nem lesz a végén szétb*szom az asztalt náluk...
  • Moby
    Gondolom figyelted a híreket a boost mode-ról. Nagyon fasza lett az extrahűtés a fat ps4-en, de mostmár biztosan pro cserén gondolkodj következő projektnek :)
  • Newfronter
    Grat! Én gyűjtőit rendeltem, szerencsére 2 helyről is. Konzolvilágnál már nem jutott, de a videojatekbolt-ban viszont igen, így ott 100% kapni fogok egy példányt. Remélem ez így is lesz! Ebben a játékban maximum a story lesz gyenge, de hivatalosan nem tudjuk mire fut ki. Spoilereket meg nem akarok látni.

Hétfőn este 6-kor pedig a Guerrilla élőben fog valamit mutatni a játékból nekünk.
  • Moby
    Ezt olvastam máshol is. Ez a csöcsös-pöcsös játék?
  • Moby
    Hm. Én tegnap is linkeltem egy képet, meg ma is. A hozzáfűzött posztfolyam inkább köthető hozzád. Ha érdektelen, és ráadásul bosszant is (láthatóan bosszant), miért nem léped át szimplán? Témát te csinálsz belőle ismét. Egy spoilerbe tett képhez fűztél vagy 10 posztot. Szal ami most történik, azt te gyártottad le belőle.
  • Bandicoot
    Még az anyázás fogalmával sem vagy tisztában gyerek, a továbbiakban ismét nem szánok rád egy karaktert sem mert felesleges.:)
    Az meg szép felfogás hogy a "majd kipusztulsz innen" megérdemelt egy " büdös bunkó paraszt fasz" -t.
    Megismétlem anyukának meg lehet tartani ezt a stílust itt erre senki sem kíváncsi. Szeva.:)
  • Totya42
    Te voltál, aki túlszaladt a hangnemen. És ezt már én sem tűrtem szó nélkül. És most meg anyázol. Szép gyerek vagy mondhatom. Büszke lehetsz magadra. Szépen bemutatkoztál.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.02.04. 14:41:38
  • Bandicoot
    Nem sírva rohantam, túlszaladtál egy hangnemen igen durván.
    Anyukával na azzal beszélgessél ilyen formában de ne velünk.
    Nincs jobb dolgot mint itt rontani a levegőt?:)
  • Bandicoot
    Az hiányozna...:)
    Psc-re volt egy regem már a jelszavat is elfelejtettem az a közösség ami ott van...Ilyenekkel van tele. Kijön egy játék ami framepacinggel és szóváteszed? Hülyevagy és semmibaja és kussolj. Szarakodik a psn? Semmi baja hülyevagy kussolj... Nem tetszik a plus kínálat? A legalja vagy az emberiségnek... Ilyen az ottani szint, pont oda való az összes ilyen "minden szupi szuper" felhasználó...
  • Totya42
    Te rohantál sírva a modikhoz és te mondod, hogy óvoda. Mond Te tényleg ennyire értelmileg visszamaradott vagy?
  • Bandicoot

Óvoda.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.04. 14:34:56
  • Totya42
    Na akkor még egy pusztulj. Oké. A modiknak ajánlom figyelmébe.
  • Bandicoot
    Kívánom mert közösségromboló fanatikus flémelés amit itt nyomatsz,mocskolva a HG-t és szétflémelve mindent. Bizony pusztulj. Ilyenekkel van tele a PSC az a helyed. Ott megtalálod a számításod, ott egy rossz szót leír valaki és 100 ilyen mint te harapja a bokáját.
    A stílusoddal meg jól be is mutatkoztál.:)

Le meri valaki írni hogy nem fenékig tejfel az a psn és egyből höböböböböbö pc masterrace höböböböböbö pcmasterrace...
    Köszönjük.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.04. 14:32:41
  • Totya42
    Ohh mentél sírni modiknak. Ennyi vagy. Meséld el nekik azt is, hogy azt kívánod másoknak, hogy pusztuljanak ki.
  • Moby
    Abban van. Úgy készült a kép.
  • Totya42
    Gondolom még nem jött le, mert lassú. Linkeld már be még egyszer épp mennyire lassan jön. Érdekfeszítő. Amúgy nehogy rest módba tedd.
  • Moby
    Mit szeretnél a HG-tól? El kell dönteni, és az lesz(vagy nem): ne írhasson senki psn/ps4/akármi témában, vagy csak olyat, amire jóváhagyást adsz, esetleg kizárólag olyat, ami pozitívum?
  • darkSectorxxx #69346
    Ennyivel a megjelenés előtt se vettem még játékot....

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.04. 14:23:20
  • Totya42
    Kipusztulsz majd Te te büdös bunkó paraszt fasz.
  • Totya42
    Kérlek másodpercenként linkeld, hogy épp hogyan állsz vele, mert kúrva érdekes baszod. Elképesztő mágus vagy. A csoda pc-vel ilyenkor mi van? Az porosodik? Vagy azon csak a póresz megy?
    Érdekes a hg a ninty témánál egyből jött okoskodni. De most a psnél a ps topikjába az úgy jó huszadjára. Kemény...
  • Bandicoot
    Köszönöm ezt a csodás magyarázatot - senki nem kérdezte. Tehát szar volt - MEGINT. :)
    Aki meg nem kezd karbantartás elött játszani az kapjabe...:D

Nem tol senki pc masterrace-et te tolod orrbaszájvba az irdatlanul szemellenzős fanatikus ps fanboyt, amire a kutya sem kiváncsi itt,de majd kipusztulsz innen. Mondom ott a PSC.:)
  • Moby
    Ez nincs. Nem létezik. A grafikon én rajzoltam. Olyan nincs, hogy a PSN ilyen.
    Ez egyszerűen
    NEM
    A
    VALÓSÁG!

• Totya42
    Nagy ész vagy, de elmagyarázom. Ma írta valaki, hogy karbantartás volt. Én már a karbantartás előtt online voltam és játszottam. Ilyenkor nem dob ki, megy minden ugyan úgy tovább, s észre sem veszed, hogy karbantartanak. Majd a mágus Moby elindítja karbantartáskor a letöltést és csodálkozik, hogy akkor nem megy maxal. Kúrva érdekes.
    Nem baj, ha van itt kritika, csak éppen folyamat nyomatni pláne kő pc-s ként és közben folyamat pc master racet tólni kúrva unalmas. Ha ennyire szar minek szenvedtek vele? Wildland is van pc-re. Arra a platformra váltod be a béta kódot, amire jólesik.
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.02.04. 14:11:49
  • Bandicoot
    Valamiért mindig akadnak olyan felhasználók akik külön psn-t kapnak külön sávszélességgel és sosincs semmi gond.
    Olyan hiteles vagy mint Kiszel Tündi egy sakkversenyen..

A HG pedig javarészt azért hagyja mert igazunk van? Ha csak az ajnározásra vagy kiváncsi megtalálod a számításodat a PSC-n. Ott összetorlódtak a hozzád hasonló "minden fenékig tejfel" fanatikusok.:)
    Ebben a topikban legalább a realitás talaján maradt a közösség....
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.02.04. 14:08:46
  • Totya42
    De van jobb, hiszen Ti mondjátok, hogy minden jobb máshol. Akkor minek szenvedtek itt?
    HG is hagyja ezt az állandó minden ps szar dolgot itt a ps topikban. Kemény.
  • Totya42
    A pc helyett megint ps-en. Pedig pc-n minden tökéletes és az adat is csak ömlik ingyen minden. Nagy mágus vagy. Hajrá csak így tovább.
    (Meg sem említem, hogy 80Mbitel jött le nekem tegnap este olyan fél óra alatt az egész 26giga csak már fáradt voltam kipróbálni).
    Utoljára szerkesztette: Totya42, 2017.02.04. 14:05:29
  • samsung123
    Gamestar hír, vigyázni!
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Bazz az emberek mindet elhiszenk? Véletlenül kimaradt a Denuvó? Alap gerilla marketing, így most cikkezenek róla és játékososk is kaptak egy ingyen "demot" kipróbálásra, amit EA-be a Steamen nem lehet megoldani ennyire elegánsan, sőt most rohan mindeki kipróbáln torrenten és fizet be a késöbbi buildekre :D (amin már van Denuvó)

Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.02.04. 13:55:07
  • Totya42
    Reggel 9 óta folyamat nyomtam. Most megyek el ebédelni. Nálam a világon semmi gond nem volt.
  • TDC Geronimo
    Nekem tökéletesen kihasználja a netemet a PSN. Úgy száguld le minden 5 megával, mint a huzat
  • bexinho
    Igen, kb 10 perc sem telt el, hogy zöldre váltott a státusz.
  • Moby
    Amúgy igen, megy a PSN. Épp a wildlands bétát töltöm a ps4-re.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

A sávszélem _HÁROM_ százalékával.

• Seth
    Arigatou :D