121496

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TBTPumpa
    Még két hét:
  • TDC Geronimo
    Ez sima mezei játékos. Sajtó már pár napja megkapta 20án jár le embargo
  • TBTPumpa

Batman Arkham City/Knight szinkronhangok visszatérnek.
  • TBTPumpa
    Újságírók pölö? Míg végigmegy rajta és megírja a rívjút, addigra úgyis február 28 lesz.
  • TDC Geronimo
    GAFon már valakinek megvan

• Moby
    Ezt nem tudom, egyikkel sem toltam. Nincs is tervben :)
  • arty
    nos, ők a For Honorban sok előnyt nem szereznek vele :)
  • arty
    nekem nagyon tetszett a harcrendszer, ami már kevésbé az az extrák használata... itt is kb "behozhatatlan" előnye van annak, aki mondjuk már 6 hónapja nyomja (és nemcsak a begyakorolt/skill miatt). oké, nyilván előre tudsz jutni ígyis, de ....

most a beta alatt lvl1 makiként simán dobált a lvl tizensokasok ellen, pedig tippre ezrekből választhatott volna partnert...
  • Moby
    Picsafüst a pécén durván csítelő tinik száma a konzolos wasdegerezéshez képest. Nem tudok olyan szerverre bemenni, ahol ne lenne 3-4, akiket azonnal látsz, hogy egérrel tolják.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.14. 14:48:08
  • arty
    tuti auto aimra gondolsz nem aim assistra?

assist jó is tud lenni, kellhet is, de az auto aim semmiképpen.
  • Maxyka
    For honoron én is gondolkozom. Csak meg kellene látnom benne a különlegességet ami megkülönböztetné egy céltalan vagdalózástól.
    Persze ezzel az erővel a siege-re is lehetne mondani, hogy céltalan lövölde de azért így fps-shooterként egy kicsit más. Persze mondok úgy véleményt a játékról hogy igazából csak videókat láttam. tehát fingom nincs hogy itt vannak -e rangok,jönnek e új karakterek lehet e skinezni a meglévő harcosokat stb. Vannak combok vagy itt is képességek vannak? Mert csak azt látom hogy nyomják ezerrel a támadó gombot. Kevésbé tűnik ez alapján skill alapú játéknak de majd ki okosítotok ti engem. Hogy van ez?
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.14. 14:44:29
  • arty
    2010-ben vettem a ps3at, akkor az UC1 még kurva jó kis játék volt. Persze az igazi megelégedés és állejtős látvány a másodikban jött :)
  • arty
    és a cheater paradise-ért :P
  • arty
    Szerintem abszolut nem. Az látszik, hogy mindeben olyan kicsit esetlen, csunyácska, de remek "tanulmány" (honnan indult a tech) - ahogyan jó felvezetés is a NAGY, négyrészes kalandhoz.
    Utoljára szerkesztette: arty, 2017.02.14. 14:41:19
  • Moby
    Ő is pont ezt mondta. Csak ellenkező előjellel :D

/*szerk: írta.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.14. 13:07:22
  • Tatyla
    Legyen igazad de ez pont az a játék lesz ahol a konzolos játékos bázis jóval nagyobb lesz
  • TDC Geronimo
    irányítás? PS kontrollerrel lehet játszani. MM meg szar lesz mindenhol főleg PSen, mert gondolom ott lesz a legnagyobb játékosbázis. Ugyanez van most siegenél. Ingyen hétvége óta annyi új játékos lett, hogy azóta naponta 10* állnak szerverek kb, mert nem bírja el a terhelést
  • Tatyla
    Nem az fps volt a probléma hanem sok minden más, irányítás, matchmaking stb...
    Egyébként mi is akcióban vesszük meg és a Ubisoftot ismerve 1-1,5 hónap
  • TDC Geronimo
    Én próbáltam még az első betat pcn, atom 60 volt a játék
  • Tatyla
    PC-seknek nagyon nem voltak vele megelégedve a két béta alatt, sok ismerősöm akiknek pedig izom pc-je van mégis ps4-re vették meg.
  • TDC Geronimo
    Ebben a for honorban is látom a siege féle potenciált, de megvárom míg olcsóbb lesz és PCre veszem, mert ez ordít a 60 fpsért.
  • Kongy
    Igaz, de tegyük hozzá a PS3 kontrollerrel nehezebb is volt célozni. A Dualshock 4-el PS4-en nekem nem volt problémám az első résszel célzás tekintetében. Valahogy precízebben lehet mozgatni az analóg karokat.
  • Rdinho10
    Udv, regen tokosan megvettem az uc 4-et,kijatszottam majd eladtam,most viszont megint kijatszanam,akcios is storeba,csak nagyon gyer itt a netem...kerdesem az lenne,hogy ha megveszem digitalba muszaj letolteni,hiszen regen ugye telepitettem a tokosat es fent is van a gepen.Ezzel a nettel inkabb nem probalkoznek letolteni...
  • Ulthane
    Amivel nincs is nagy baj, hisz a világ fejlődik. Én nem megjelenéskor játszottam vele, hanem rá néhány évre, a kérdés az, hogy AKKOR vajon milyennek számított az egész.
  • Ulthane
    Az a baj, hogy aki azt gondolja, hogy egy lövöldében nincs helye autoaimnek, az még a büdös életben nem lőtt fegyverrel. Akkor ugyanis tudná, hogy célzáskor már eleve a testtartásoddal célzol, amerre fordulsz, arra célzol, és nem egy sticket rángatsz, amivel próbálod becélozni a cépontot. Azaz, az érv, mely szerint "az életben sincs autoaim" egy nagy baromság, mert igenis van, kávzi a testtartásod, ahogy jobbra-balra fordulsz, egy meglehetősen precíziós mozgással célzol.

Ezt lenne hivatott szimulálni az autoaim a játékokban. De legalább a választást adnák meg, ha valaki akarja, használja, ha nem, nem. De ne kényszerítsenek bele egy eleve szar rendszerbe.

• mucsácsó
    Nah ezzel viszont egyet kell értsek veled: UC1-et én is egy ilyen bő 4-5 éve játszottam végig (PS3-on persze), és már akkor is borzalom volt az egész...esetlen mozgás, hulladék gunplay... ég és föld a 2. részhez hozzá képest, bődületes a minőségi ugrás :)
    én bárkinek ajánlom az UC szériát, mindig mondom, hogy az elsőt hagyja ki, kár végigszenvedni...

Elhiszem, hogy annak idején nagy siker volt, de mai szemmel tényleg gázos.
  • Tatyla
    Horizonban se lesz, íjjal lesz nagy móka :D
  • darkSectorxxx #69813
    De akkor még ettől is legyen egyszerűbb a játékmenet? :)
  • Ulthane
    Tolom uncsi 1-et. Elképesztő, hogy mennyit fejlődött a játék az utóbbi években minden téren: dramaturgia, hangok, zene, rendezés, animáció stb. Ma szemmel az első rész már gagyicska hatást kelt, a negyedikkel összevetve ég és föld a kettő.

De azt, aki kitalálta, hogy ne legyen autoaim a játékban, tüzes vassal kéne megböködni kicsit, hogy ha legközelebb lövöldét fejleszt, az első dolog, ami eszébe jusson az legyen, hogy jaaa, a faszparaszt akar autoaimet? Oké, egy gombnyomás, és kész.
  • TBTPumpa
    Jövő héten löncs tréler és rívjú áradat (20-án lejár az embargó).
  • darkSectorxxx #69810
    Hát nem tudom akkor melyik résznél vagy, de nem emlékszem olyan nagy titkos dolgokra.
    De majd akkor helpelnek pm-be ahogy látom. :)
  • darkSectorxxx #69809
    Hangsúlyozom, hogy most a FF XV-höz hasonlítottam. :D
    Pl harcrendszer ég és föld. :D nem? :)
  • TDC Geronimo
    pont most akartam linkelni :)
  • orichalcos
  • AntiHero
    Na azert erre nem szamitottam hogy ezt mondod. :D

Azt hittem amugy megjelenes elott, hogy nem fog tetszeni neked.
  • TomStorm
    Küldök Pm-t és segíts légyszi mert ez lehet bugos
  • Seth
    Írd már le hol :D
  • TomStorm
    Itt nincs rejtvény most.Ez egy semmi amit csinálok éppen.Megtettem amit kell és egy teljesen értelmetlen dolog elött állok
  • Seth
  • darkSectorxxx #69801
    Szomorú, Ni-oH mérföldekkel jobb. :P