121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Még két hét:
-
Ez sima mezei játékos. Sajtó már pár napja megkapta 20án jár le embargo -
Batman Arkham City/Knight szinkronhangok visszatérnek. -
Újságírók pölö? Míg végigmegy rajta és megírja a rívjút, addigra úgyis február 28 lesz.
-
GAFon már valakinek megvan 
-
Ezt nem tudom, egyikkel sem toltam. Nincs is tervben :) -
nos, ők a For Honorban sok előnyt nem szereznek vele :) -
nekem nagyon tetszett a harcrendszer, ami már kevésbé az az extrák használata... itt is kb "behozhatatlan" előnye van annak, aki mondjuk már 6 hónapja nyomja (és nemcsak a begyakorolt/skill miatt). oké, nyilván előre tudsz jutni ígyis, de ....
most a beta alatt lvl1 makiként simán dobált a lvl tizensokasok ellen, pedig tippre ezrekből választhatott volna partnert... -
Picsafüst a pécén durván csítelő tinik száma a konzolos wasdegerezéshez képest. Nem tudok olyan szerverre bemenni, ahol ne lenne 3-4, akiket azonnal látsz, hogy egérrel tolják.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.14. 14:48:08 -
tuti auto aimra gondolsz nem aim assistra?
assist jó is tud lenni, kellhet is, de az auto aim semmiképpen. -
For honoron én is gondolkozom. Csak meg kellene látnom benne a különlegességet ami megkülönböztetné egy céltalan vagdalózástól.
Persze ezzel az erővel a siege-re is lehetne mondani, hogy céltalan lövölde de azért így fps-shooterként egy kicsit más. Persze mondok úgy véleményt a játékról hogy igazából csak videókat láttam. tehát fingom nincs hogy itt vannak -e rangok,jönnek e új karakterek lehet e skinezni a meglévő harcosokat stb. Vannak combok vagy itt is képességek vannak? Mert csak azt látom hogy nyomják ezerrel a támadó gombot. Kevésbé tűnik ez alapján skill alapú játéknak de majd ki okosítotok ti engem. Hogy van ez?
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.14. 14:44:29 -
2010-ben vettem a ps3at, akkor az UC1 még kurva jó kis játék volt. Persze az igazi megelégedés és állejtős látvány a másodikban jött :) -
és a cheater paradise-ért :P -
Szerintem abszolut nem. Az látszik, hogy mindeben olyan kicsit esetlen, csunyácska, de remek "tanulmány" (honnan indult a tech) - ahogyan jó felvezetés is a NAGY, négyrészes kalandhoz.
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.02.14. 14:41:19 -
Ő is pont ezt mondta. Csak ellenkező előjellel :D
/*szerk: írta.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.14. 13:07:22 -
Legyen igazad de ez pont az a játék lesz ahol a konzolos játékos bázis jóval nagyobb lesz -
irányítás? PS kontrollerrel lehet játszani. MM meg szar lesz mindenhol főleg PSen, mert gondolom ott lesz a legnagyobb játékosbázis. Ugyanez van most siegenél. Ingyen hétvége óta annyi új játékos lett, hogy azóta naponta 10* állnak szerverek kb, mert nem bírja el a terhelést -
Nem az fps volt a probléma hanem sok minden más, irányítás, matchmaking stb...
Egyébként mi is akcióban vesszük meg és a Ubisoftot ismerve 1-1,5 hónap -
Én próbáltam még az első betat pcn, atom 60 volt a játék -
PC-seknek nagyon nem voltak vele megelégedve a két béta alatt, sok ismerősöm akiknek pedig izom pc-je van mégis ps4-re vették meg. -
Ebben a for honorban is látom a siege féle potenciált, de megvárom míg olcsóbb lesz és PCre veszem, mert ez ordít a 60 fpsért. -
Igaz, de tegyük hozzá a PS3 kontrollerrel nehezebb is volt célozni. A Dualshock 4-el PS4-en nekem nem volt problémám az első résszel célzás tekintetében. Valahogy precízebben lehet mozgatni az analóg karokat. -
Rdinho10 #69818 Udv, regen tokosan megvettem az uc 4-et,kijatszottam majd eladtam,most viszont megint kijatszanam,akcios is storeba,csak nagyon gyer itt a netem...kerdesem az lenne,hogy ha megveszem digitalba muszaj letolteni,hiszen regen ugye telepitettem a tokosat es fent is van a gepen.Ezzel a nettel inkabb nem probalkoznek letolteni... -
Ulthane #69817 Amivel nincs is nagy baj, hisz a világ fejlődik. Én nem megjelenéskor játszottam vele, hanem rá néhány évre, a kérdés az, hogy AKKOR vajon milyennek számított az egész. -
Ulthane #69816 Az a baj, hogy aki azt gondolja, hogy egy lövöldében nincs helye autoaimnek, az még a büdös életben nem lőtt fegyverrel. Akkor ugyanis tudná, hogy célzáskor már eleve a testtartásoddal célzol, amerre fordulsz, arra célzol, és nem egy sticket rángatsz, amivel próbálod becélozni a cépontot. Azaz, az érv, mely szerint "az életben sincs autoaim" egy nagy baromság, mert igenis van, kávzi a testtartásod, ahogy jobbra-balra fordulsz, egy meglehetősen precíziós mozgással célzol.
Ezt lenne hivatott szimulálni az autoaim a játékokban. De legalább a választást adnák meg, ha valaki akarja, használja, ha nem, nem. De ne kényszerítsenek bele egy eleve szar rendszerbe.
-
Nah ezzel viszont egyet kell értsek veled: UC1-et én is egy ilyen bő 4-5 éve játszottam végig (PS3-on persze), és már akkor is borzalom volt az egész...esetlen mozgás, hulladék gunplay... ég és föld a 2. részhez hozzá képest, bődületes a minőségi ugrás :)
én bárkinek ajánlom az UC szériát, mindig mondom, hogy az elsőt hagyja ki, kár végigszenvedni...
Elhiszem, hogy annak idején nagy siker volt, de mai szemmel tényleg gázos. -
Horizonban se lesz, íjjal lesz nagy móka :D -
De akkor még ettől is legyen egyszerűbb a játékmenet? :) -
Ulthane #69812 Tolom uncsi 1-et. Elképesztő, hogy mennyit fejlődött a játék az utóbbi években minden téren: dramaturgia, hangok, zene, rendezés, animáció stb. Ma szemmel az első rész már gagyicska hatást kelt, a negyedikkel összevetve ég és föld a kettő.
De azt, aki kitalálta, hogy ne legyen autoaim a játékban, tüzes vassal kéne megböködni kicsit, hogy ha legközelebb lövöldét fejleszt, az első dolog, ami eszébe jusson az legyen, hogy jaaa, a faszparaszt akar autoaimet? Oké, egy gombnyomás, és kész. -
Jövő héten löncs tréler és rívjú áradat (20-án lejár az embargó). -
Hát nem tudom akkor melyik résznél vagy, de nem emlékszem olyan nagy titkos dolgokra.
De majd akkor helpelnek pm-be ahogy látom. :) -
Hangsúlyozom, hogy most a FF XV-höz hasonlítottam. :D
Pl harcrendszer ég és föld. :D nem? :) -
pont most akartam linkelni :) -
-
Na azert erre nem szamitottam hogy ezt mondod. :D
Azt hittem amugy megjelenes elott, hogy nem fog tetszeni neked. -
TomStorm #69805 Küldök Pm-t és segíts légyszi mert ez lehet bugos -
Írd már le hol :D -
TomStorm #69803 Itt nincs rejtvény most.Ez egy semmi amit csinálok éppen.Megtettem amit kell és egy teljesen értelmetlen dolog elött állok -
-
Szomorú, Ni-oH mérföldekkel jobb. :P