121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
vicceltem!
amugy most bennevagyok az alairasgyujtesben ugyis, csinalj szervezetet es jovok freesync tvkonzol aktivistanak :))
ha meg mindig moslek a mobilsg, akkor ez moby hszere ment ;) -
>de szerintem pc-n se jobb a játékfejlesztés.
Na ilyet én sohasem mondanék. Az maga a kénköves pokol. -
-
Evoluti0N #69917 Crash Bandicoot N. Sane Trilogy Lands on PS4 June 30 -
Ulthane #69916 Hát nem tudom, nekem ez a Jurassic Titanfall nem jön be valahogy. :-/ Próbálom-próbálom, szeretni, de egyelőre nem megy, na. -
Ulthane #69915 Legalább nem 5-8 giga mint általában. -
-
ez szerintem kurva jó lesz,már látom mit össze fogok vele szöszmögni... -
Bandicoot #69912 Én rohadtul nem szarnám telibe a TLOU 1-et is a botŕányszar framerate miatt dobtam és remélve vártam hogy az új genen valami mód full minőségben élményrombolóan szar framerate nélkül tolhatom. És bevállt. Ég és föld volt az elménykülönbség.
-
Downgrade patch ? :D
Nagyából egyetértek azzal amit moby írt de szerintem pc-n se jobb a játékfejlesztés. Ott meg úgy vannak vele hogy lesz annyi fps-amennyi lesz azt majd ha nem tetszik akkor pumpálj még fél milkát a gépben az majd ki izzadja. Na persze konzolokon erre nincs lehetőség. Itt nem is az a probléma hogy nincs igény 30ról 60fps-lépésre hanem ha már 30 az legyen már lockolt az istenverje meg. De ha kiadnak egy TLOU-2 bizonyára mindenki telibeszarná hogy az 30lockon vagy döcögve fut mert hát élmény az úgy is. -
Guerrilla Games @Guerrilla
For those interested, #HorizonZeroDawn will receive a day one patch of around 250MB. -
Ulthane #69909 A Mass Effect 3-ból semmi pofáraesés nem volt, annak úg volt tökéletes a vége, ahogy volt. Elképesztően összerakva, csodálatos darab, a tirlógia ékköve. Mai napig kedvenc marad az a befejezés. -
-
ppista #69907 Tudom hogy nincs túl sok esélye, de harminc év teljesen hiábavaló lottózás megtanított optimistának lenni. :) -
Nincs közbenső. Két/több platformozás van. Jelenleg nincs más/jobb. Ami azért is jó, mert folyamatosan lehetnek olyan igényeim, amit még véletlenül sem próbálnak kielégíteni :D
/pedig egy "freesyncet a konzolokba-tévékbe" kampányba már nagyon bele kéne állni :D -
van közbenső !!!!
PS4 PRO :D
(meg az Xbox Scorpio :P ) -
ppista #69904 Sajnos igaz.
Nálam az is gond, hogy a pc legozástól és kínlódástól alapjaiban írtózok, úgyhogy nálam az alapból kilőve. Többször is próbálkoztam visszatérni az elmúlt húsz évben, de egyszerűen képtelen vagyok rá. Jó volna valami közbenső megoldás, ami egyesíti a pc és a konzol előnyeit. és teljesen ki volna gyomlálva belőle annak összes hátránya.
Na olyan soha nem lesz, így nálam marad a kisebbik rossz, a PS. -
bocs, akkor beírtam egy egyest pízatesztből magamnak ;)
és így/akkor/amugy logikus amit írsz... -
A brutál szépről nincs kétségem. A többiről van, de ahogy írtam mámindegy. Ha lockolt 30 akkor mégfaszább. Viszont ezt prón 4K-n kell tolni, nincs mese. -
Gafon most olvastam csávót sima PS4en tolja azt mondja lockolt 30 és brutál szép :)
Day 1 patch nélkül -
Nem adtak el több darab hardvert. Szerintem kevesebbet adnak el. Én nem azt írtam, hogy egyre többet ad el. Azt írtam, egyre többet ad el a nagy teljesítményű cuccokból. Ami tény. Az nvidia rekordévet zárt a drágapascalok miatt. Az olcsók amúgy is csak később jöttek. Az nagy tömegben, olcsó vasat vásároló inkább konzolt vett.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 13:49:28 -
"A pécés világ meg egyre többet ad el a nagy teljesítményű gémercuccokból, a játékhoz szinkronizált jelátvitel és megjelenítőkből, mert van igény, és van rá kínálat is."
A hírekben darabszámokról nem volt szó, csak fentebb kúszó összértékről. Annak növekedése pedig jöhet(ett) a finom áremelkedésekből is, ahogyan persze abból is, ha több db hardvert adtak el, ezt nem tudjuk :P -
Mármint ez az egész nem baj persze. Nekem baj. De az teljesen normális, ha egy ipar a többségi igényeket szolgálja ki, és nem egy kisebbségét. Ezt nem lehet számon kérni senkin. Én is ezt tenném. Nyilván. Ők pénzt szeretnének. Mindenki pénzt szeretne. Ezért senki nem lehet elítélni.
A pécé piac sem azért lett ilyen, mert hozzám hasonló kivénhedt voltgémerek csinálják, hanem mert a ps4 mindent elsöprő sikerével nem lehet szembemenni. Ott most olyan igényeket szolgálnak ki, ahol nincsenek jelen a konzolgyártók. Ott még van mit kapargatni. De gyakorlatilag minden behatás nélkül szeparálja magát a piac.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 11:19:31 -
>ezért a játékipar marad ugyanilyen, platformtól függetlenül.
A konzolplatformok igen. A pécés világ meg egyre többet ad el a nagy teljesítményű gémercuccokból, a játékhoz szinkronizált jelátvitel és megjelenítőkből, mert van igény, és van rá kínálat is. Szerencsére. Konzolon erre nincs igény. Nem azért, mert a őskonzolosnak nincs igénye, hanem a hatvanmillió eladott konzol miatt. Akikből 58 milliónak fogalma sincs a képkocka létezéséről, nemhogy számszerűen számonkérje. Mert soha nem játszott sehol. Most kezdi, vagy most kezdi 20 év után ismét. És ezt kapja, ez a természetes neki. Nincs összehasonlítása. Akinek meg van, annak meg fáj ez. Az tudja, hogy nem ilyennek kéne ennek lennie, és hogy mennyivel is jobb is lehetne. De ők/mi nem számítanak. Egy nemlétező kisebbséggé korcsosultunk ebben a hűdejódenagy sikergenben.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.16. 11:06:44 -
szomoru :( -
ppista #69895 Szerintem minden résztvevő egyformán hibás ebben a dologban.
Ha rajtam múlna, csak olyan játékot engednék kiadni, ami bármilyen szituáció minimum 99%-ban stabilan tartja a 30/60-at.
Apelláta nincs! Mivel egy szar senki vagyok, ezért a játékipar marad ugyanilyen, platformtól függetlenül. -
Vagy ronthat.- :D -
Hát de a mostani videó még a 0day patch előtti állapot. Pletykálnak valami 10GB-os 0day patchről. Az sokat dobhat a teljesítményen. 
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.02.16. 08:21:20 -
Kétlem. Konzol-konzol. Itt sem a hw hiányzik alóla, hanem a fókuszcsoport erre vonatkozó igénye. -
Kár hogy exkluzív. Skorpión biztos jobb lenne a frém :D -
Press event vanik
-
Szart? Ez ma már nem számít szarnak. Teljesen átlagos. Megszokott.
/kicsit titkon bízom prón egy fullhd-s, jobbfrémes beállításban, de vállrándítással fogom elintézni ha nemlesz. Ilyen. Itt ez van már, ezt kell szeretni. Minden más legyen odabaszós.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.15. 22:55:41 -
Hát nem tudom GG azért nem szokott szart kiadni én ettől nem tartok, főleg nem pron -
Tele van vele a mostani videó is. De mivel videó, semmire sem jó. 2 hét, és kiderül.
/nem mintha meglepő lenne. Minden alá van rendelve a látványnak. A frém a konzoloknál meg már olyan amilyen, nem foglalkozik azzal már senki, egyik oldalon sem sajnos.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.15. 22:50:16 -
Hát preview videókon én csak ott láttam droppot, amikor mászott fel arra a nagy robotra, de GG állítása szerint már az is javítva van
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2017.02.15. 22:47:17 -
>de hogy ez így fog kinézni sima ps, full hd tv-n jó sub 30frémmel
fixd.
/sőt, valami azt súgja, prón sem lesz meg a 30 ha bedurvulnak a történések. -
Ja sony is nézi gafot :D
kb 10-20 percig volt elérhető -
Elindult a banhammer.... -
Első 10 perc. Több videót nem rakok, de ezeket se osszátok meg máshol
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához![/spoiler][spoiler] -
Nem hípe vonat, csak egyszerűen tezsuik a játék, vagy nem.
minden játéknak van reklám, meg hype, az nem azt jelenti hogy azért játszanak emberek játékot mert annyiszor látják neten a reklámokat, nagyon nagy baj ha valaki eszerint vásárol. :D
Te pont hogy jól csinálod, ha nem érdekel akkor ne vedd emg csak mert pár embernek tetszik, mert neked utána nem fog tetszeni, amikor játszani fogsz vele, nem szabad azért megvenni mert xy azt mondja hogy szerinte fasza, az semmit nem jelent, mert, én nem te vagyok, meg xy sem te...az ha valami tetszik valakinek és azt mondja fasza, állat, az szubjektív, objektív vélemény nem létezik.