121497

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    LOL. RE7-et tolnak VR-ben pécén, PSVR-el :)
    A 3D szeparációt pont egy olyan alkalmazással teszik rá, amit korábban az nvidia megoldása mellett előszeretettel használtak 3d tévék/monitorokra, a lg adta pl a 3d-t tudó monitorai mellé (tridef). A PSVR-t meg már a megjelenésekor illesztették pécére. Viveon vagy OR-en természetesen egyszerűbb mindez.

• Moby
    Mindenkinek ilyen az első vr élménye. Nekem is ilyen volt. Illetve most is osztom ezt. Hatalmas a potenciál a vr-ben. Sajnos még nem tart ott...
  • Kandurex
    Igen? Pedig egy hangyafasznyi vonal választ el a vásárlástól. Egyetlen AAA, akármilyen játék se produkálta azt az élményt, az elmúlt években, mint amit abba a negyed órában kaptam. Semmi. Lófasz sem. Minden gagyi most
  • Moby
    Nem kell ehhez moddolni semmitsem, ez egyszerűen szoftverből előállítható. Minthogy az nvidia driverben pl évek óta elérhető, hogy 3D-t csinál bármilyen játékból, és őrületes jól működik. Sajnos fizetős volt, mára azt hiszem már évekre meg lehet ingyen szerezni, de nekem már nincs 3d képes tévém évek óta. Konzolra meg volt egy maroknyi játék, ami ezt tudta. Amikor utoljára toltam vr-t, akkor már elég sok játék támogatta, de az első vr élményem olyan játékokhoz kötődik, amik gyárilag még nem támogatták a vr-t, mégis tökéletesen működött velük.
  • Newfronter
    Újra feltöltött verzió.
  • Evoluti0N
    Ez meg a másik. Láttam VR videókat olyan játékokból, ami eredetileg nem is VR-os. PC, modolhatóság ugye. Pl. láttam az Alien Isolationből is.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.02.19. 18:21:51
  • Moby
    A VR nem a monitor helyett van. Sosem lesz arra alkalmas. Csak egy nagyon kevés aspektusát láttad az egésznek most, és pont a problémamentesebb részeket. Van ott gond bőven a felbontáson túl is.
  • Moby
    Pécén a VR-t nem kell külön "csinálni". Bármi leképezhető VR-re. Persze van amit arra már felkészít a gyártó, de nem ritkán messze nem azok a legjobbak. Hótugyanez volt a 3D-vel anno.

Szal a válasz: igen, van.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.19. 18:06:12
  • darkSectorxxx #70032
    Nem is tagadta senki hogy az az intenzív élmény nem intenzív, a baj a játékokkal meg az árával van. :D Legalábbis sok embernek na. :D
  • Evoluti0N
    Persze. Csak az arcodra kell ragasztószalagozni a monitort.
  • TDC Geronimo
    PCn van resi 7 VR?
  • Evoluti0N
    Ezért kell PC-n nyomni a VR-t. Drágább, de jobb is.
  • TDC Geronimo
    Ez a for honor nagyon jó főleg coopba. Most toljuk kampányt. Graf meg animok brutál jók
  • Newfronter
    Horizon Zero Dawn [PS4P] THUNDERJAW HUNT on Very Hard [No HUD]
  • Maxyka
  • Maxyka
    Dat horizon kép

Amúgy a regulár ps4 verzióban közelről azért látszik hogy van gond

Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.02.19. 15:22:55
  • Kandurex
    Engem megvett kilóra a VR. Nagyon remélem, hogy ez a jó irány. Pusztuljon a TV!
  • darkSectorxxx #70023
    ""Három Guinness rekordot is megdöntött a Final Fantasy

Az első rekordot a leghosszabb MMORPG stáblistáért kapta a játék, amelyben 1 óra 38 percen át pörögnek a nevek. Ez annak köszönhető, hogy a fejlesztők mellett az 1.0-ban kezdő játékosokat is felsorolták. Emellett a legtöbb zenéért (összesen 384 szerzemény szólal meg a játékban) is kitüntették a játékot.

A harmadik rekordot a játékok számával állította be a Square Enix, a maga 87 játékával ugyanis magasan a Final Fantasy a legtöbb epizódot számláló RPG-franchise.""

87 az még 1ft-osból is sok. :D
  • darkSectorxxx #70022
    Ja 10 órás azt szeva. :D
    De azért kéne látni, hogy lesz jövője esetleg, még több resi7 szintű vr élmény.... :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 13:41:34
  • Seth
    Ott a Resi 7. Az nem egy 10 perces techdemó :D
  • darkSectorxxx #70020
    Ez tény hogy kurva jó élmény, de engem az zavar hogy ehhez nem elég csak egy noname demo, majd ha lesz értékelhető játék is.
    Bár autókázásba jól használható.
  • darkSectorxxx #70019
  • Kandurex
    Most az van, hogy kicsit be vagyok zsongva. Minden technikai gyengesége ellenére is arcon basszó élmény!

Talán használtan vennék :)
  • Kandurex
    Ja, ja + A valkyrie.
  • darkSectorxxx #70016
    Amikor le vagy engedve egy ketrecben és úszkálnak körülötted a halak???
    Na azt láttam külföldön is. Végre itthon is volt eszük kitenni...ja elég meggyőző, bár az csak egy célirányos demo.

KB mint a youtube-os 3d.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 11:28:28
  • darkSectorxxx #70015
    Jó, csak én pesszimista vagyok és mindenkiből a rosszat nézem ki. :D

/amúgy Sickness-t nem akarjuk bántani, csak viccelődtünk. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 11:26:14
  • Kandurex
    Jah, Nyíregyháza MM!
  • Kandurex
    Végre kipróbálhattam a PSVR-t! Igaz, csak a demo disc-et (óceános), de elég meggyőző volt. Viszont ezzel még várnék egy generációt, mert a képminőség nem volt nagyon az igazi.... zsizsi - mizsi... De ami biztos, hogy a PSVR2 bejelentésekor én leszek az első előrendelő!
  • Seth
    Nem írta, hogy pénzt is kér érte :D
  • darkSectorxxx #70011
    Ezzel részemről nincsen gond, de ez a kb 2-4000ft neked megéri eladni? :D
    Mert kb szerintem ennyit ér a profillal a 2 cucc.

Ha számba vesszük akciós játék és profillal van amit sokan nem szeretnek ....
  • Sickness
    Csőke
    Tudom tilos, de eladtam a konzolom és van az accomon két játék (FarCry Primal, UFC2), amit szivesen oda adok, ha kell. PM ME.
  • darkSectorxxx #70009
    Tudod csak azért, mert azt írta Bro. :D
    Na mindegy, nem mintha fontos lenne annyira.

Egyet tudok 100%-ra, hogy amit lehet én kikapcsolok a hud-on, mert nagyon fog zavarni majd a sok geci szövegelés.

Nemsokra meg végzek a Ni-oH-val asszem....:D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.02.19. 11:07:04
  • Seth
    Passz

Amúgy most elég jól benne vannak a sztoriban,szóval csak óvatosan, erős SPOILER. Én kilőttem, majd 1,5 hét múlva folytatom élőben :D
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.02.19. 11:05:35
  • darkSectorxxx #70007
    Pro, vagy sima ps4?
  • Seth
    Horizon stream
  • TBTPumpa
  • TDC Geronimo
    Nagyon durván nyomja sony ezt a címet. Mondjuk amiket láttam, olvastam az alapján nem véletlen. Valószínű ez lesz a sony következő nagy címe és Aloy a következő sony karakter :)
  • TBTPumpa
    Marketing, marketing, marketing:
  • TDC Geronimo
    Hát igen. Sony first party továbbra is érinthetetlen, ha látványról van szó
  • Bandicoot
    Fasza....
    Akkor lövésem sincs még csak hasonlót se hallottam...