121497
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Evoluti0N #70241
-
Mindazonáltal amikor poligon seggek bámulásával, vagy poligon állatok leölésével jöttök, akkor az egyetlen szó mindig ez lesz, ami az eszembe jut
-
mondtad, h téves? remélem.... -
te a 3-5 óráddal, ráadásul prón NEM ÉRTHETED MIT ÉREZTEM!!!! :D -
Evoluti0N #70237 Egy hét, egy hét, egy hét... -
Tuti lesznek, mutattak is már. Szerintem a kroki, madár, ezek szerintem egyszeriek. -
Én azt MEre tartogatom :) -
Én ki akartam venni egy nap szabit csak az asszony leszavazta :( -
Szerintem az a féreg vagy mi gyanús hogy boss -
Remélem lesznek bossok benne és akkor már totál az. :D
nekem külön tetszik hogy más más támadható pontok vannak amiket be lehet jelölni. Lelőheted a fegyverzetét és felkaphatod. Vagy csak azt lövöd le róla ami kell és pucolás. Teli vannak a pályák csapdákkal amiket ellenük lehet fordítani. Meg az AI-. Tényleg vannak típusok amik csordában haladva az úton menekülnek nem össze vissza futnak randomban. Na várós már eléggé :D kár hogy a lemezes csak elsején jön. :( -
Amúgy engem is arra emlékeztetett. :D
Főleg, hogy folyamatosan ugrált csak a csaj. Már csak a YOU DIE felirat hiányzik. :D
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.22. 13:13:31 -
A combat kurvajó benne. Végre egy open world rpg normális combattal. Tiszta DS, azt mondják jó nehéz is :D -
Na ezzel (első) a videóval megvettek kilóra.
Viszont a másodikon már túl sok a neon meg a lézer meg a robot meg a minden.
De az elsőnek jó a hangulata meg a mozgása.
Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.02.22. 13:05:13 -
De igazából erre gondoltam :D
Thundrj Fight -
Talán így -
Na 70fps-el fut a FF?
Akkor nem lehet ok a panaszra. -
Svlad Cjelli #70225 Nagyon jo lett a 1.05 FF15 patch! 60 FPS-t igertek, erre kaptunk 10-et pluszba!
Meh... -
Rossz a link -
az crazy
Horizon fight -
5 megáson tökéletes, nem tudom mit sírtok...
-
Az tökéletes. Szerintem gyorsabb internet kéne. Ez kevés neki.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.21. 23:35:18 -
ND2? -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Mi a fosomról van szó?
Én 2 dologról beszéltem eddig.
Arról hogy a legelejétől tudtam hogy ezt a játékot nekem találták ki a stílusa miatt, és gecijó lesz.
A másik amit mondtam, hogy ha a PRO-t véletlen veszek, az kizárólag ennek a játéknak a megjelenésével, mert nem azt mondtam hogy ez sokkal jobban kihasználja majd, HANEM azt írtam ezelőttig végig, lapozz vissza nyugodtan, hogy HA, érted a feltételes módot, HA valamiért fogok venni, és valamiben VÁRHATÓAN ki lesz facsarva a kraft, az február 28.-án ez a játék lett volna.
Én nem azt írtam hogy ez tuti, hanem ha VALAMI kihasználja netán, akkor EZ lesz az, de ez sem annyival jobb amiben látom a potenciált.
Természetesen a saját véleményem, és igényem alapján értendő.
Nincs semilyen magyarázkodás, nem is szükséges.
Azt írtam ha veszek Pro-t, akkor az februárban, HA ez bedurrant, de a HA szócska az fontos, hiszen értelmszerűen ha nem, akkor minek költsek pénzt?
Tehát nem fogok.
Még kérdés esetleg? -
Megint lassú a PSN sebessége? :D Lakótársam fél délután át töltötte Rainbow Six-et, a 250-es netünkkel. :D -
Ja, szép ez a horizon nagyon, de kedves sony a jó cigány japán KURVA ANYÁTOKAT a fizetős psn-etek minőségért! Letolom a HZD-t, és bebszom a szekrény mélyére ezt a szart, hogy ennek a psn-nek a közelébe se kelljen menjek U4 DLC-ig.

Elment az ennedik igen kedves hangú levél, gondolom tökéletesen feleslegesen. 50 millió atka nem tévedhet. -
Ha már nagy a hájp:
Utoljára szerkesztette: zzeN, 2017.02.21. 22:01:40 -
Akkor nem ez lesz az eslő játék ami úgy kihasználja a Prót hogy csak na? mi lesz akkor, melyik? ha nem mondtad volna meg akkor nem kellene most magyarázkodni. -
Bandicoot #70214 Ezek a Candylendes összevetések forintot nem érnek. Annó W3-at is úgy rakták össze a pc ellenében ne legyen látványos a különbség...Holott... -
Kibaszott jó lett sima PS4-re is, ezért asszem nem váltok még.
Érdekes, azt hittem brutális eltérés lesz, mert élesebb a kép az látszik pro-n, csakhogy régebben pár hete valaki belinkelt összehasonlító videót, ahogy a zsiráf fejére felmászik a csaj, na ott sokkal több eltérés volt, de az valszeg még kezdetleges változat miatt volt.
Kb mint az Uncharted demo meg a végleges közt...picit randább lett, de még így is gecijó.
Na és stabil 30fps.
Én megmondtam a legelső trailernél, hogy Guerilla Games miatt, meg a videóban amit mutattak, egyértelmű volt számomra, hogy ezt a játékot már akkor előre megvettem volna....
Na még 1 hét basszus. :D
Addig melózok, meg kis Ni-oH-val lefoglalom magam. :D -
-
Végére értem a TLG-nek a véleményem nem változott 50 botot minden egyes fejlesztőnek a 10 év lófaszságért, delete meg is történt, bele is vetettem magam az Infomaus Second Sonba -
Engem switch miatt hívtak :p -
Délelőtt hívtak a Platinumshop-tól. Jövő hét szerdán hozza a futár az előrendelt kiadást. Már nagyon várom. :) -
-
Dante nyugdíjba mehet
-
Mondjuk nálam elég sokszor elhangzott a kurvaanyádattrikó kifejezés eddig és még nem értem a végére... -
Én inkább azokat ütném-vágnám, akik ezt majd' egy évtizedig "fejlesztették". -
Betegek vagytok. -
nem segít, próbáltam :(
és az a nagy baj, hogy ütni-vágni-kínozni viszont nem lehetett... mondjuk lehet h a játékosok zöme halálra verte volna trikót a sztori negyedénél :/ -
Amúgy ittvannak, ha valaki érdekel, és nem akarja végigtolni a játékot. Vagy csak újranézné. Ez az egész egy kurvajó irányzata a gémingnek, és annyira magától értetődő is, nem is érteni miért nincs belőle sokkal-sokkal több.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.02.21. 14:22:40