121496
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
LBandi77 #71201 Felőlem mehet bár azt sem tudom hogyan működik, egyszer véletlenül valakihez bementem segíteni de nem tudom hogyan. -
Utólag igazat kell adjak neked, mert kb én is így voltam a horizonnal. Egy kicsit tényleg túl lett tolva, jó játék lett de azért nem forradalmi és igazából így utólag nem jelölném az év játékának, na de meglátjuk milyen meglepetéseket tartogat az év.
@dark @LBandi majd kópézunk ha van erre lehetőség a játékban meg várható 2 story dlc- is hamarosan ha jól informálódtam. -
Aki szeretne Driveclub-ban privát versenyeken részt venni baráti hangulatban, az vegyen fel és csatlakozzon hozzánk PSN ID: blackbox_gg
Utoljára szerkesztette: samsung123, 2017.03.11. 19:17:29 -
Szerencsére ki lehet próbálni. -
Akkor faszán tolod. :) -
LBandi77 #71196 Ahova beengedett eddig az mind kész van mellék,tvilight,minden,de nem izzadtam le. -
Van egyel nehezebb fokozat is ha kell, meg olyan mellékküldetések, amik azért megizzasztanak jobban. :)
Evvan sajnos. :) -
LBandi77 #71194 Az baj. -
Ja akkor már túlvagy a játék nehezén. :) -
LBandi77 #71192 Most valami gödörben volt 1 kúrvanagy csontváz ami lövöldözött még valami mágiát is,itt tartok. -
Igen, ugyanaz az mint a Das-BB, persze azt mondtam is, hogy sokszor télleg nem okoz nehézséget, a mobok is inkább a tömegekkel tudnak akadályozni, ha sokan vannak...
De melyik boss-ra mondod? mert az első 7-8 az még nem annyira nehéz, de utána lehetnek meglepetések.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 17:09:36 -
LBandi77 #71190 Darky én bossoknál max 5x haltam meg de az is ritka hogyha nem elsőre megy, mondjuk én használok minden itemet, mágiát. Viszont sokszor a mobok bedarálnak mint a szart. -
Sajnálatodra. :) -
Nekem már a ds3 dlc-k, teljesen kimaradtak :( -
Jaja, szóval nem kell mondanom mire számíthatsz. :D
Kíváncsi leszek a Das 3, 2. dlc-jének a nehézségére. Természetesen azt is HUD nélkül fogom megpróbálni először.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 16:48:52 -
Élőbe néztem ahogy büntetnek :D Főleg az a szamuráj tag ott a sárga mezőn.
Még egy játék belefér a keretbe Tripla A- áron csak kérdés,hogy ki lesz a befutó.
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.11. 16:47:32 -
Tudom, én sem voltam új, mikor kaptam a számra. :D -
Azé én is végig toltam párszor a ds2-ds3-bloodbornt, úgy-hogy a gamingorál műfaj nem lesz idegen. 
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.03.11. 16:44:34 -
Hát jó elég hullámzó tud lenni, van amikor séta az egész, utána meg 50 halállal tököl az ember egy idegölő boss-nál. :D -
easy lesz ez :DD -
Szopásra felkészülni. 18-as karikát kitenni.... :) -
SlickAdam #71180 akinek kimaradt az elsö Nier jatek:
-
Egyéb huncutság: Töltödik a Nioh -
Ni-oH + Horizon?
-
-
Hát ez az. Én is így gondolom. Ha megjelenik, végig toljátok és azt mondjátok hogy ez igen ! ez a cím felnőtt a trilogiához. De ne egy trailer alapján jelentsük már ilyet ki. Csak ez zavar.
-
?
Mass Effect trilógia a mérce az Anrdomédának.
Vagy most azon kell pattogni évekig hogy milyen a mimika? az szimpla technológia, vagy jó vagy nem.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 16:07:27 -
Valamit mondj már akkor mi a mérce, mert hát ugye más címhez már nem lehet hasonlítani mert megsértődnek.
Mert ahogy állítod a jó játék mindenkinek relatív. Akkor szerintem azonnal is töröljük el a jó játék fogalmát mert ez mindenkinek más. Sőt akkor már egyéb Game Awards-ok is teljesen feleslegesek akkor.
-
Igaza van tottinak. Lehet itt fikázni meg kiragadni dolgokat, lip syncel egyetértek az tényleg fos, de biztos nem lesz szar játék. Amúgy meg GOTY már eldőlt március 3án
-
Ugye tudod hogy a kérdésre ez nem volt válasz. Akár mondhattál volna olyat hogy hosszútávon unalmas lehet a bolygó felszínén a material kutatás... és valszeg az is lesz ha az ember túltolja, mint volt a 2. részben is a bolygószkennelés.
Ez vicces és egyben szomorú is, hogy ilyen válasz jön. ME 1-2-3 at imádtam minden bajával együtt ( mert minden játékban akad ) mert egy nagyszerű kerek egész volt, hosszú és tartalmas kaland egy nagyszerűen felépített scifi világban érdekes fajokkal, karakterekkel, sztorikkal. Ugyan ez jön át a videókból is, vagyis több mert a harc láthatóan sokrétübb lett, a többit meg nem lehet pár percben megmutatni. Sok minden attól függ hogy az ember milyen tempóban, és milyen módon játszik vele, hisz nem egy csőben kell előre menni, hanem sok mindennel lehet foglalkozni. Ez videón mindig lutri lesz.
Senki nem mondta hogy év játéka, de már nagyon vicces hogy mindenre ez a mérce. Felőlem lehet az 50es listában az 50. ha azt fogom a legjobban élvezni, leszarom mi van az eslő helyen, hogy kik és miért tették oda.
Volt egy csomó videó a hetekben. Volt egy löncs tréler amiből árad a hangulat. Csütörtökön neki lehet kezdeni, már akit érdekel. Engem igen és nem a szálkát fogom keresni fogom benne, hanem a Mass Effect érzést, amit a trilóga adott előző genen. Ha meg lesznek benne olyan dolgot melyek zavaróak ki fog derülni... s akkor mi van, mi lesz? semmi.
-
Nem mintha csak trailer lenne az egyetlen videó az andromédáról de ha az alapján döntöttétek el hogy az epic meg év játéka esélyes akkor az sick! Mert egy percet nem játszott még senki vele, de nem baj, mintha fifi kutya szart volna a padlóra miután megígértük, hogy jól viselkedik. -

Lassan be kell vezetni a GOTM díjjat, mert lassan havonta jönnek jó játékok, vagy csak a többi fos miatt emeljük ki ezeket a szürkeségből?
1996-os játék, amúgy, már akkor ilyenek voltak, biztos hogy csak a régi emlékek szépítenék meg a régi játékokat? Nem hinném! -
GotY. -
<3
Régi pálya.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 14:44:33 -
Te mit láttál a tréleren?
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.11. 14:43:14 -
"Azt hogy csodásan néz ki nem vitás, azt hogy epikusanjó scifi hangulat szintén nem vita tárgya. "
Néha olyan érzésem van, hogy nem ugyan azokat a videókat nézzük. -
Oks ez most jogos, az Xbox meg Nintendo nem tartozik ide..... -
Bandicoot #71164 Mi lenne ha az MS, Gears témákat az xbox topikban tolnátok?
-
Ettől az is jobb lenne, ha megállna a kép, és a fejük fölé buborékba kigépelődne a mondanivaló Ariallal :DDD
-
És megint hangsúlyozom, hogy a Microsoft nem lényeges, sem a hardver, sem a Gears, nem követelem hogy több lóvét áldozzanak és csapjanak össze még párhuzamosan 3 részt, nem kell.
Csak írtam, hogy miért pörög a ps4 nálam, ezért, nem a gigaflops miatt...
Sőtt az sem érdekel, ha a Sony is abbamarad ezzel, akkor sincs gond, több lóvém marad másra és időm. De ezt már sokszor mondtam ugye.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.11. 14:03:43