121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Moby
    180? Tőlem?
    Mi volt az első posztom az ME-ről?
  • Moby
    Hozzáteszem hatalmas mázliuk volt ezeknek, akik ezt csinázták. A korábbi részek tökéletesre csiszolták ezt a formulát, és ezeknek annyi dolguk volt, hogy adoptálják. De ezt a formulát nem lehet megunni,
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.03.16. 22:09:50
  • TDC Geronimo
    lál micsoda 180. Mikor jön a következő? :D
  • Moby
    KELL.
    Ennyi. Nem tudok többet elmondani. 110% ME. Awww the TEMPEST. Awwww.
    Az iszonyatos fos kezdés után kapsz egy olyan ME-t, amire minden ME rajongó vágyott. De az elején minden gyíkját bemutatja, mintha gyorsan túl akartak volna esni rajta, hogy nem mindent sikerült faszára csiszolni. De 3 óra után már mindez semmit nem számít. Izgalom, intrika, titkok, harcok, összetettség...áhhh...megbasz.
    Ezerszeresen megéri az eleje fosóceánon átúszni. Még 1-2 korty is belefér. Kárpótol érte később :DD
  • TDC Geronimo
    Na jó ezt olvasni
  • Evoluti0N
  • Moby
    Na. Hát a helyzet az, hogy elbaszott arcok ide, gliccsek oda, ez bizony játékként ízig-vérig, minden bitjében bassdefect. Van mélysége, van dinamika, van kibontakozó sztori, ismert fajok, (a szériában) új fajok, érdekes, izgalmas, élvezetes.
    Dekár, hogy elbaszták a karaktereket :((((( Minden más GECIJÓ.
  • TBTPumpa
    GotY:
  • Bandicoot
    Mibajod. Jayde kisasszony methezés elött és után...
  • darkSectorxxx #71433
    De ingyen. :D
  • AntiHero
    2 hétre. :D Jó igaz.... új email, újra 2 hét ingyen.
  • darkSectorxxx #71431
    Ez igaz, ettől még a másik is 1 honapra ingyenes. :D
  • AntiHero
    De ez egy hónap :D
  • darkSectorxxx #71429
    miért, ha ugy is ingyen van. :D
  • AntiHero
    Ennyiért miért ne.:D (annyi, hogy 1500ft a minimum amit befizethetsz)

Utoljára szerkesztette: AntiHero, 2017.03.16. 18:33:12
  • Evoluti0N
    Ez az. Nyomom a trialt és van vele bőven baj, de mégis ott a ME hangulat és nyomja ezerrel a pofámba. Szerintem Nier Automata után vétel lesz.
  • TDC Geronimo
    Sry mobilrol ment törölni se tudom...
  • TDC Geronimo
    Én se skippelnem mert a nevetséges gifek ellenére ott van melyen az ME hangulat, a misztikus új vilag és remélhetőleg jó story. A combat meg már ránézésre is sokkal jobb mint korabban
  • TDC Geronimo
    Én se skippelnem mert a nevetséges gifek ellenére ott van melyen az ME hangulat, a misztikus új vilag és remélhetőleg jó story. A combat meg már ránézésre is sokkal jobb mint korabban
  • Moby
    Nem, az előzőek csodaszép modellekkel voltak tele. Nem ilyen alkesz bohócokkal, mint az androméda. DE, még ez is kevés, hogy elskippeljem.
    Mindazonáltal a BIO most házhoz ment a pofonért, és tolta a csengőt rendesen. Ami az EA-nél megy, az már bicskanyitogató. Leporolnak régi nagy címeket ("másik" ME pl.), hogy aztán valami középszerű beteg szarrá nyomorítsák. Ami jó, meg mionőségi (TF2) azt meg bedarálják tőteléknek.
    Ejj-ejj. Nemtudom szegény SW címmel mi lesz ezeknél, de ha lehetne inkább adják át másnak a jogokat.
  • Moby
    És a NMS-MEA ikertornyok utolsó pillére :DDDD

• TDC Geronimo
    Van pár ember aki belepakolt 10+ órát már és ha ezeken túljut az ember, megszokja 1-2 óra alatt a jankfestet, akkor egész jó kis játék, érdekes storyval és 1-2 igen jó karakterrel. Azt mondják viszonylag későn indul be a story. Amúgy ilyen félelmetes glitchekkel voltak tele az előző részek is. Nem is egy meme született.
  • Moby
    Azaz, reverse moonwalking :D
  • SlickAdam
    mijafaszesz? reverz szmút kriminál? :D
  • Totti5
    Dehogy az, nem lett végigjátszva, így a vége és a tartalom miatt még nincs hiszti.
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.16. 17:06:45
  • Moby
    Najó, ez az utolsó ígérem, de ez kibírhatatlan. FETRENGEK ASAJHASDSHJDANM?BASDMNSN?MBAD
  • Moby
    Jó, ennyi. Az androméda lett hivatalosan is az új nomansky. Visongok olyan gifek születnek :DDDDD
  • darkSectorxxx #71415
    Annyi a bökkenő, hogy a trial-al le kell tölteni mind a 44GB-ot. :D
  • Moby
    10 évnyi fejlődés a bio-nál :D

Kegyetlen.
  • darkSectorxxx #71413
    Köszönöm.

Akkor befizetek asszem rá. EA Access, amúgy kegyetlen jó, mert a lemondásakor időhöz viszonyítva visszakapjuk a pénzünket, régen 3 napra levont asszem 990ft-ból 200-250-et és a 7xxft-ot kaptam vissza....tökéletesen felhasználóbarát.
    Ha még mindig így van, akkor nincs miről beszélni....

Most leszarnám azt a 750ft-ot is, nem a garasoskodás, de nagyon szimpik ebből a szempontból, mert pl ha tévedésből fizetsz elő, akkor is amolyan Refound-nak értelmezhető....korrekt nagyon.
    Nem mintha 1 hónapra 1000ft-ért nem lenne best a sok játékkal játszani 10 órát.

Ez egy fizetős demo....és igen, én más játéknál is fizetnék valamennyi összeget, ha kipróbálhatná a full előtt...kár hogy nincs máshol ilyen...
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.16. 16:34:06
  • Ulthane
    Szívemből szólál. Én szakértője vagyok, imádom, kedvenc frencsájz (na jó, DaS-BB mellett), de ezek az arcanimációk, ez felháborító. Mintha a Sims-ből jöttek volna elő ezek a figurák. Ami érthető is, mert ugye azt is EA-csapat készíti...

Felháborító.
  • Totti5
    Nehéz lehet elfogadni, hogy valaki a hiszti helyett élvez valamit, sőt várta. Nyilván most hetekig az ME lesz a rugdosni való ( onnan folytatódik ahol az ME3 vége "miatt" kezdődött ). Én sem kérdőjelezek meg senkit ( leszarom ) hogy miért tetszik neki pl a Horizon vagy a Nioh...
    Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.03.16. 15:52:52
  • Totti5
    A story kezdetét lehet játszani, az első küldetést. Megismered a főszereplőket, a cselekmény kezdőlöketét, az ellenséget és hogy miért leszünk azok akik és eljutunk a Nexus-ra. Ott már nem csináltam semmit. Nekem ennyi bőven elég volt, majd a teljest.

Scott Ryder a karakterem, az akit a fejlesztők kitaláltak és amire a játékot tervezték. Izgatottan várom a történetét, a bemutatkozás jó volt és fordulatos.

A szinron remek, a szövegek, választási lehetőségek szintén, a világ beszippantó. A dramaturgia, rendezés olykor olyan amilyen, amit megszokhattunk az ME1-2-3-tól. Ez van, ennyit tudnak a fejlesztők...

10 órán át lehet akárhányszor végigjátszani az "első küldetést" + a teljes multiplayer játszható.
  • darkSectorxxx #71409
    Most szerintem sem jogos amit írtatok Totti-nak, ettől még lehet jó játék.
    Ha csak ennyi lesz a játék legnagyobb baja, akkor már régen jó.
    Bárcsak pár grafikai bug lenne a legnagyobb baj a sok AAA címmel.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.16. 15:42:35
  • darkSectorxxx #71408
    Ha megkérlek pár dolgot megírnál nekem?

Spoiler-ben is jöhet...

Kb a demo mekkora X1-en.
    Mennyit tólhatsz a játékból? Single, Multi....
    Ha van single, azaz kampány része a demonak, az tapasztalatod alapján mennyit jelent? 1 adott szekciót játszhatsz? vagy csak 10 órát mehetsz bármeddig, ameddig el tudsz jutni ennyi idő alatt?
    Illetve eddig mit tapasztalsz, forog a cselekmény, vagy inkább harcos ME kevesebb átvazetővel? már ha játszottál anynit esetleg, hogy rálátásod lenne erre is.

Köszönöm.

Ja és az alap srác karakter nekem is tök szimpi, én sem alakítok rajta....
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.16. 15:43:03
  • Maxyka
    Gondoltam jövök majd önigazolni hogy miért nem veszem meg a mass effektet de nem is kell mert darabokra szeditek nélkülem :D
  • Rage47
    Utolsó kommentem a témában. Direkt ilyenek a nők a játékban.
  • Rage47
    Amúgy a Horizon arcanimációk sem jobbak, mint a Mass Effectben, csak szólok :D
    Összes Andromeda baki egy helyen, annak, aki vevő rá :)

Amúgy most azt látom, hogy már annyira szép arcokat tudnak kreálni a játékokban, hogy feltűnik, ha a mozgásuk nem tökéletes. Ez a baja a mostani gamereknek. Régen szarabb volt a grafika, nem tűnt fel. Most meg olyan már a szemük is, mintha élő lenne, közben az izmai meg sem mozdulnak. Talán előnyösebb ilyen szempontból inkább gyengébb grafika / cel-shaded felé terelődni és akkor lehet koncentrálni a mimikákra.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.03.16. 12:27:45
  • Kandurex
    Az vót ám a "jómunkás" grafikus :)
  • Moby
    Engem az EA-től már nem lep meg semmi.