121495

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Ez az igazi genyóság hogy ezek is benne voltak a HK plusban, tehát az sincs hogy egyik ezt kapja a másik azt, minden akciót és plusos tartalmas megkap a HK is csak mellé sokszor jobb árakat akciókat is és havi szinten 1-2 komolyabb játékot is....
    . Én is majdnem belementem karácsonykor egy EU-s plus-ba de pont nem volt pénz...

Már keledeznek a userek is a blog.playstation ázsiai részén nem gyengén ment már pár hónapja az édesanyázás, de nem érdekli a Sony-t. Most meg ideiglenesen az összes emberi nyelven íródott ázsiai blogot "ideiglenesen" beszüntették nehogy látni lehessen könnyedén mi minden marad ki a többi régióból...
  • TDC Geronimo
    Gondoltam ma folytatom horizon storyt. Hát basszus nem tudom most abbahagyni :D A story meg prezentáció lenyűgöző főleg így 40+ órányi mass effect után :D

Lassan a végére érek szerintem
  • arty
    én sajna beragadtam a karácsonykor vett és akkor jó vételnek gondolt 12k-s éves HU plusba... persze még közel a vége, de nem biztos, hogy jó vétel volt ;)

azóta:
    - lbp3 (3 ezerért el tudtam adni a lemezesem)
    - not a hero (kényszerből megnéztem, elvittem amíg bírtam a nehézséget :D 500ér beszámolom, mert nagyon bejött végül!)
    - tearaway (kényszernézés, és/de ez talán egy ezrest is megért, majd kiderül, ahogy haladok. kölkök imádták nézni.)
    - this war of mine (ez érdekelt régebben, jól jöhet még - nem néztem bele)

szal mindig volt egy cím a kínálatból... de ez az április :/
    és pláne, ha átnézek a lájvos címekre :///
    de az igazi gyilkos gondolom az áprilisi HK lesz - majd írd be, forgasd meg szívemben a kést! :D

ellenben a psn akciók(us/hu) nálam hetek óta telitalálatok, amit wishlistre rakok, mint jön heteken belül, rendesen sikerült növelni a backlogot :D (most épp a resi chronicles hd lesz usából megvéve, ha nem jön hun-ba szintén jóáron)
  • Bandicoot
    Én váltottam a HK-ra egy ideje így április 9-ig lehúzhatom a szemeteken felül a Disgaea 5-öt. Ha tetszik beszerzem Switchre. Április 9 után még passz mi lesz.
    Viszont a mostani plus akció jobban tetszik. Én 12+3 hónapra fizettem 14500-at. Most 14500-ért 12 hó + FF XV van.
    Mindenesetre az elmúlt 3 hónapban többet ért a hk plus felhozatala tartalomra és minőségre egyaránt mint az eu-us plus 1-2 éves csodás kínálata....
  • arty
    basszus, a ps3as felhozatal ígéretesebb.... ez a hónap most konkrétan tragédia ps4en :((

lovers kap egy esélyt, de a másikra ránézni nem tudok :(
  • arty
    de ótóka pl nem is ment?! :(
  • Bandicoot
    Önfeledt egál multi >>> csalóktól tarkított és egyéb előnyöket kihasználó mókusokkal telepakolt katyvasz

Hiába van viszonylag erőmű itthon a BF1 multit sincs kedvem elővenni annyira elment a kedvem attól amit abban az emúlt hónapokban láttam. És akkor ott még rengeteg dolog fel se tűnik a búbánatosidióta killcamból adódóan. Egy COD-ban ahol értelmes killcam szerepel rendesen a haját tudná tépni sokszor az ember. Ahol nincsenek rendes szerverek adminokkal és rendes irányítható csalás elleni védelemmel,ott a pc multi egy forintot nem ér.
  • TDC Geronimo
    CDPR's investor's conference: Interesting bits, C2077, TW4

- They will be developing their second, unannounced AAA title concurrently with Cyberpunk 2077

- They will be working with the Cyberpunk license for years to come

- Cyberpunk 2077 is in advanced development stage, they still need plenty of time on it

tehát cyberpunk 2019 leghamarabb, witcher 4 meg majd 2021 kb :D
  • TDC Geronimo
    60 fps > 30 fps :y
  • Bandicoot
    Annál jobban szét fogják szedni.
    P2P-t el kéne már rég felejteni semmirevaló. Vagy rendes szerverek vagy semmi.

Jó lesz ez Pro-ra ha megint azt a minőséget hozza mint az első rész. A Pc multiplayer gyakorlatilag számomra halott. Mindent hazavágnak a csalók.
  • TDC Geronimo
    Majd lesz botrány, ha marad a fostaliga p2p. Konzolosok nem sírtak miatta eléggé, de PCn lesz belőle botrány az biztos :D
  • Bandicoot
    Pc pvp-t diribdarabra fogják szedni a csalók.
  • TDC Geronimo
    trailer fos, gameplay május 18...

PCnek örülök, a többit meglátjuk. Fejemben van jó pár dolog, amit elvárok a második részre.
  • mucsácsó

mehh. gameplayt, ne ilyen szart mutogassanak má' a kutya rúgja meg!

a paint-es logó dizájnjáért pedig különdíj járna... :D

ja, és jön a mászterrészre is ...
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.03.30. 20:16:16
  • darkSectorxxx #71911
    Akkor telepítsd újra a chrome-ot (ha még nem tetted meg eddig), mert amúgy megy gyorsan a betöltés. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.30. 16:29:48
  • TDC Geronimo
    chromeba már 1 hete nem jön be nekem a ps store. Csak tölt folyamatosan, explorerbe meg simán bejön
  • darkSectorxxx #71909
    Thx, azt tuti elhagytam de nem rémlik így elsőre kő híd sem. :D Majd a videó. :D
  • Kandurex
    Az első ott van a leszakadt kör kőhíd mellett. Videót szúrtam a Das topikba.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.30. 08:28:32
  • Evoluti0N
    Persona 5 értékelések.
  • Maxyka
    Az meg mi a jóistennyila
  • Bandicoot
    Eközben HK plusosoknak így hó végére befutott a Disgaea 5.....
  • darkSectorxxx #71903
    THX, de hol? :D
    Hol van? :D Ez a bajom nem tudok körbenézni sme nincs időm, csak futni tudok de sokszor még azt sme látom hová a sárga geci nyilaktól. :D
    Vagy túl fáradt vagyok és nem látom mit kéne megtalálni...lehet ott van a szemem előtt de nem láttam...más úgy ha valaki már tudja mit kéne látni. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.29. 23:25:25
  • Kandurex
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Azt a felé hajlongó mobot kell lecsapni, akkor eltűnik.
  • darkSectorxxx #71901
    NioH után szokni kell, angyalt leszámítva eddig semmi kihívás, de:

Letörném mindkét kezét annak aki ezt az angyalt belerakta a játékba, semmi értelme az egésznek a szopatáson kívül, elfutni sem lehet a geci szarok miatt.... :D

Ennek semmi értelme, csak felidegesíti a játékos mert nem tudsz előre haladni...

Nem nehéz a játék, csak új, kell pár halál mire az új ellenfeleket kiismerem, NG8+ nincs HUD, nem gondoltam én sem hogy elsőre fog menni, de ez a jó benne. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.03.29. 22:46:21
  • Maxyka
    Hétvégén a no mans sky pörög aztán meg kezdem elölröl a ds3 -at de most már dlc kel. Akkor nem voltak mikor abba hagytam :(
  • Maxyka
    Na lejárt a garancia a ps re, ha eltudom adni ps4-et akkor következő hónapban jön a pro. :D
  • Kandurex
    Belenéztem.

Épp sóderes fasszal végezte rajtad a DLC az ánusztágítást.
  • darkSectorxxx #71897
    10 perc míg frissít és Dark Souls 3 The Ringed City - No HUD - Part 1
  • darkSectorxxx #71896
    És melyik a legnehezebb? Mindig amivel kezdesz, a többi csak könnyebb lehet. :D
  • partizan182
    Lovers, nice, pcre megvan de ps-en kenyelmesebb :) Asszonnyal remek móka.

@Kandur: te változtál, nem a játék, ha nem is vagy szuperpró, ismered a souls játékok "nyelvezetét" ez sokat jelent. Szvsz az összes From game nagyságrenileg ugyanolyan nehéz (Demons nekem harmadik volt a DaS 1-2 után és kb ha 10x meghaltam összesen, pedig anno mindenki vért pisált vele), BB kicsit változtatott a ritmuson, volt is learning curve nekem emiatt.
  • darkSectorxxx #71894
    Te is megvetted? :D
    Én eszek azt nekiállok...kíváncsi leszek milyen! :)
  • Kandurex
    Kizárt. Itt kemény a Dark meg a többi beteg fasz, mint Lobos vagy ki. Akik Game++++ -on pucéron tolják. Én átlag fos vagyok.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.03.29. 19:26:12
  • LBandi77
    Hát ja faszán nehéz lett,ami idegesít egyenlőre hogy még igazán körülnézni sem tudtam úgyhogy vissza kell még mennem az 1. boss előtti részre.
  • Panzeradler #71891
    Alap PS weekyl newsletter-re elvileg. redditen nagyon sokan kaptak.
  • SlickAdam
    te vagy tul kemeny
  • Kandurex
    Az miért van, hogy a Fromsoft nehézséget csak a dlc-ékbe mer rakni? Az alapjátékok miért röhejesek?
  • Seth
    Szörnyűséges...

• Maxyka
    isten ments hogy én vr-t vásároljak. Akkor költöm értelmesebb dologra a pénzem.
  • Kandurex
    Hát ez nem lesz nagy élmény. Itt nem arról van szó, hogy kicsit kellemetlen, hanem, hogy szimplán szar. És olyanok, akik már hónapok óta nyomják, próbálnak beleszokni se tudnak 2 óránál tovább benne maradni. Csináld csak.
  • Maxyka
    Mint mindenhez ehhez is hozzá lehet szoktatni a szervezetet. Egy idő után teljesen elmúlik, és mintha tv-elé ülnél le.
    Szerintem pár éven belül nem lesz semmi áttörés a vr-területén pont azon problémák miatt amiket a moby korábban leírt .És a kényelmetlen viselet és a rosszullét az egyik fő problémája ennek a technologiának.

Egyéb: Megvettem a No Mans sky-t :DD