121480
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
OKsa, csak mert később adnék egy esélyt ennek a játéknak, csak ez eléggé elvette a kedvem tőle:
"Rá leszünk kényszerülve a rendszeres tápolásra, ami minden JRPG egyik legrosszabb velejárója. Ha pedig ezt el akarjuk kerülni, költeni kell – még ha nem is sokat, néhányszáz forintos tételekről van szó – bizonyos boostokra. Sajnos ez szándékos tervezési fogásnak tűnik, és a legkevésbé sem szimpatikus húzás a fejlesztők részéről. A hosszadalmas, és sok esetben teljesen felesleges beszélgetések így is a kelleténél jobban elhúzzák a játékidőt, ezt mesterséges tápolással nem kellett volna tetézni."
De persze ha ezt megcáfoljátok nekem, akkor én annak csak örülnék. -
Marhaság. -
Kíváncsi vagyok, mit mondasz a Tales of Arise-re. Azt olvastam róla, hogy kicsit pay to win lett. -
Gratulálok... -
Befutott a Ratchet & Clank: Rift Apart is! 
-
robicarlos6 #116594 Az eddigi infok alapján az új ac egy "szolgáltatás" lesz ami nem sok jót sejtet.. Gondolom olyasmi mint a Rainbow Six kifulladásig amig valaki tolja még támogatják majd. Bár egy single game esetében nem tudom ez hogy lesz megoldva.. -
nem, énsem bírtam, csak kb a harmadáig... :\
ugyanez, Origins még szerintem nagyon jó volt, hiszen ott volt egy erősebb paradigmaváltás, de ugyanerre épült már az Odyssey és Valhalla is, szóval harmadszorra nem megy már le "ugyanaz" a torkomon, pedig én szerintem a 3 közül a Valhalla a legerősebb
gyanítom a kövi rész (talán 1-2 év múlva) már megint egy másabb formula lesz - habár Ubit ismerve.... :DDD -
abel0317 #116592 Hé, csak én gondolom úgy, hogy ez az AC Valhalla egy unalmas szar? Origins, Odyssey után se a karakter se a sztori nem tud érdekelni, nem jutalmaz a játék semmivel ami egy kicsit is motiváló lenne...benne van eddig 27órám természtesen a térkép teli van mindennel de semmire nem visz rá a lélek mert ezek a mellékküldik is csak ilyen önismétlő töltelék időhúzások... -
lehet, legalábbis a triggereket biztosan. -
robicarlos6 #116590 Amint lehet és ahol lehet már ha lehet első lesz kikapcsolni ezt. -
amúgy nekem is az van, hogy eleinte erősebbnek éreztem a dualsense hapticját, aztán most meg már alig-alig... (pedig 2 controllerem is van)
vagy gyengítették a FW-kel valamelyest, vagy tényleg hozzászokik az ember, és egyszerűen nem is érzi annyira már..
valszeg egyedül vagyok, de nekem amúgy annyira túl sokat nem tesz a játékokhoz (Returnalban is alig éreztem személy szerint), sőt, még az adaptív trigger kurvaidegesítő is, ahogy ki-be kapcsolgat és ezáltal kattog.. :D de valszeg bennem a hiba.. -
Árpitallica #116588 Értem. A rezgés kiderült közben hogy tényleg jól éreztem hogy hiába volt erősre véve akkor is gyenge volt és gyári beállításokat visszaállítottam és visszatért a rezgés ereje! Xd De akkor hogy gyengült meg nem értem. A Horizonnál mostmár általad rájöttem hogy én ezt annó lemezről játszottam most meg storeról letöltve angol akkal akartam tolni, szal telepítem a lemezest és akkor tuti, hogy jók lesznek a mentéseim. :) -
A rezgés nem gyengül el, a ravasz sem, abban maximum eltörik a rugó, de egy nap után azért nem szokott, másrészt azt érezni kikapcsolva is (túl könnyű lesz kimozdítani az alaphelyzetéből). A horizon mentésed meg azért nem megy, mert vagy más régióban játszottad végig, vagy más kiadással játszottad,mint a mostani (nem egyezik a CUSA szám). A hang meg valami beállításprobléma lesz. -
kutyakiki81 #116586 Köszi szépen!
wifi-ről nem engedi, kimondottan a külső meghajtót kéri
De máris próbálom a formázást -
pendrive-ot formázd FAT32-re vagy exFAT-ra, mielőtt rámásolnád az update file-okat
de wifiről vagy vezetékes netről is lehet frissíteni ha végképp nem menne -
Árpitallica #116584 Most azt vettem észre hogy astro playroomban amikor a tesztet futtatom, határozottan gyengébb a rezgés és ellenállás a ravaszokban, mikor tegnap bivalyerős volt, pedig naprakész a szoftvere is... Most 1 csíkon van a töltöttsége a dualsensenek elkezdtem tölteni, hátha jobb lesz. Aztán ott van a Horizon aminek egyrészt a régi mentéseket hiába látom feltöltve de előlről kezd akkor is a játék plusz most azt csinálja ebben a pillanatban, hogy kép van de hangja nincs és csak ennél csinálja ezt. Aggódom, hogy most hibás PS5öt fogtam ki!? :( -
kutyakiki81 #116583 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Van egy ps4-em, ami kb 2 éve nem volt bekapcsolva. Ismerősnek szeretném adni, gondoltam előtte elindítom.
A gép 6.02-es update-t kér. Letöltöttem, pendrive-ra másoltam, de így is azt írja a ps4 hogy nem található frissitőfájl :(
Mit szúrhattam el? -
Árpitallica #116582 Imádom az egész ps5öm ahogy van! :) Most olyan problémám lenne, hogy ott a külsőmön a Horizon zero dawn és a felhőbe ott a ps4 mentéseim de hiába másolom felhőből rendszerre oda vissza, a ps5 akkor se ismeri fel és tök előlről kezdi a játékot. valaki ötlet? A pókembertől és ratchettől elfolyt a nyálam a teljesítmény RT alatt, milyen hatalmas már ennek a gépnek az ereje, ahogy a játékok kinéznek úristeeen! :D Visszakaptam a gyerekkoromat, 30 évesen ugyanolyan csodálattal tátott szájjal néztem a képernyőre, mindent megért ez nekem srácok! :) -
Csinálsz még egyet. Az már mindjárt 28 nap. -
A szívem hasad meg, hogy az éves lövölde programok egyike csúszik... CTRL+C és CTRL+V -
BF2042 csúszás:
-
Csináltam m, de csak 14 napos trial van, 1 hónapos az nincs -
Qurvajó. :D -
Brutál lassú a telepítés a BR lemez miatt, kész vicc, netről nekem pár perc... egy Sackboy meg 19GB-al kb volt 1 óra. -
Na majd mesélj a pókiról, kíváncsi vagyok, hogy mit mondasz ha már láttad futni a játékot :) -
Árpitallica #116574 Ja értem, köszönöm! :) Most másolja, de legalább itt másodpercenként ugrik 1%ot ps4nél ugyanez bűnlassú volt. Tyűű gyerekek, annyira örülök, hogy végre Ps5 tulaj lettem, itt minden tűéles lesz részletgazdagabb és szebb, nem úgy mint a régi fat típusú ps4emen! :) -
Normális. Az ssd lehet ultragyors, ha a szerencsétlen bluray olvasó csak töredékét képes szállítani -
A telepítés sebessége nem múlik az SSD-n, a B-Ray olvasása fogja vissza. -
Árpitallica #116571 Srácok! Megjött a PS5öm! :D Kérdés... A Miles Morales CDt mikor betettem azt írta ki 40gb adatnál amit telepít a gépre, hogy 30 perc.. Ez reális lemezről telepítve? Azt hittem gyorsabban telepít mondjuk 5 perc alatt SSD-re xd -
Teljesen. -
A Platinumshop megbízható? Kacérkodom kicsit a PS5-tel, bár lehet, hogy várok jövő évig inkább. Azért gondoltam, csak megkérdezem. :) -
robicarlos6 #116568 Ez semmit se látott :)
Tehát akkor ha én kézhez kapom a ps5-öt ez a dolog hogy fog kinézni? Bekapcsolom a gépet betölt...mire kell menjek hogy ez a próba időszak létrejöjjön? -
Nem azon múlik, hogy látott-e már gépet, hanem azon, hogy látott-e már előfizetést (ingyenest, vagy pénzeset, mindegy). -
robicarlos6 #116566 Ez akkor is (jár)/él ha nekem már van évek óta ps profilom de gépet még soha nem látott? -
Csinálj egy új usert, minden userhez jár 1 hónap próba. A letöltött játékokkal bármelyik user játszhat a gépen. -
Konzolvilágtól jött, itt akkor nem jár hozzá :D -
robicarlos6 #116563 Ha nincs kis cetli amin rajta van akkor sehol. Ezek szerint nem jár alapból :) -
az világos, hogy hol tudom, de hol van ez a kód ? :D -
robicarlos6 #116561 Cd kulcs aktiválása -
ezt az egy havi pls +-t ami jár a gép mellé , hogy lehet aktiválni ?