121494
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
kapcsolódnak a második részhez, érdemes
Utoljára szerkesztette: robotnyk, 2017.05.06. 18:16:50 -
Közbe látom van PS nekem nem dobta reggel ki valami okból....de X1 már télleg nincs. :D
Gratula. Nagyon jól jött most ez. :)
Így X1-et akár el is tudom adni, ha akarom, mert a retro gémszeknek van konzolom. :D
Féltem amúgy hogy gúnyos kommentek jönnek ez végett, de örülök ha legalább 1-2 embernek segíthettem így géphez jutni. :)
Mondjuk így is volt aki fujolt, hogy prevgen, csak éppen arra nem gondol, hogy csak a kontroller pláne pc-hez aranyat ér így. :)
PS3-X360 egyaránt.
Sokakat elrettent hogy használt. Igen ám de be vannak vizsgálva nem maszek biznisz. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.06. 17:34:59 -
Még sikerült elcsípni 25-ért a PS3 Slimet, remélem nincs vészesen lestrapálva. Ha azt vesszük, hogy egy új játék 20k körül van, ez tényleg semmi. -
Most váltottam ps pro-ra ha már vettem egy 4k-s tv-t. Annyi lenne a kérdésem hogy milyen beállításokaz végezzek a gépen a legjobb kép eléréséhez? Ott van az rgb, hdr, felbontás beállítás. De pl az rgb-nél van olyan hogy automatic, limit, meg full. Ugyan ez a képfelbontásnál, van automatictól 2160p-ig(ha jól emlékszem) minden. Itt is csak azt nem értem mennyi az automatic ha nem a full. -
Abszolúte pofátlanság már csak az lenne, hogy megvárni míg elfogynak vagy felmegy az ára, és bevinni csereakcióban Xbox One vagy PS4-ért cserébe! De ti ilyet nem ugye. 
Mert van csereakció is! -
Hozzá pedig játékok, akinek esetéeg tipp kéne, és magyar árakat drágálja....
PS3 használt/új játékok
X360 használt/új játékok
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.06. 13:47:23 -
Igen ezért is szóltam azonnal nektek, remélem jutott még neked is ami kellett. :D -
Ez maradt nekik. Nyomtam egy kis ingyen reklámot neki gyors a haveri körömben. :D
-
Hoppá már nem tudom, de maga a videó ablak meg szövegben nincsen spoiler, aki meg megnézi és elindítja egyértelműen tudja hogy spoileres lesz....ezért van ilyen címe...:D -
final fight = rakd spoilerbe -
Hogy mekkora a Horizon Zero Dawn bejárható területe???
Ez a vége az egyik föld alatti létesítménynek, küldetésnek és ez csak 1 a sok föld alatti területből, ez mellett van a fenti bazi nagy térkép, illetve a magas épületek létesítmények, nagyjából 10 szintkülönbségen lehet mozogni a játékban egymáshoz képest, egészen a felhők fölé is....
Ez itt a videóban megközelítőleg a térkép 2-4%-a lehet méretben.
Aki még nem ismerné ennyire a játékot! :)
-
Ja ott volt a link! :D
Vennék még gépet azt eladni stb de nem vagyok telhetetlen, gondolok rátok is. :D
Siessetek amíg van még. :D -
576 konzol!
Elnézést! :D -
Ez a beszég mester!
Így is kell, nagyon BEST BUY mindegyik konzol, visszamenőleg a régi lemezekhez, játékokhoz!
Kihagyhatatlan, én rendeltem egy 13ezres X360 E-t, mert van régről 1 PS3-am, de annó eladtam 20k-ért az Arcade X360-at! Most meg 13k-ért egy E-s gép! :D
Ja és a kontrollerek, PC_HEZ...nagyon meg lennék lepve ha hét közepéig még maradna gép az üzletben. :D -
Amúgy linkelte is az oldalt. -
Bár nekem 576nak tűnik de ott sose tart sokáig semmilyen akció. Kész csoda hogy ennyiért adják. 576 álltalában messze a legdrágább konzolbolt mo.n :P -
Kár higy nem derült ki mi az oldsl címe :D ha nem jut akkor a tiédet veszem el darky!! -
Dögöljek meg, berendeltem 25ért egy PS3 slimet (nem a gagyi super slimet ami anno volt nekem), ez vicc kategória ennyiért :D Jó kis God of War 1-2 nincs PS4-re, meg van még egy rakat digit játékom PS3-ra... :D
Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.05.06. 10:05:59 -
Mass Effect Andromedaban az a 18 órás végig játszás elég gyors én itt járok jelenleg:
-
Lentebb van egy fotó de mindegy. :D Meg számtalan sg-s eladta már a sajátját. :) -
És hol adnak annyiért? Legolcsóbb amit láttam 80körl volt. -
"Talán az lenne a legjobb ha mindkét konzolból tartanék egyet otthon így problem solved."
Ez alap, ha van pénzed ne is várj tovább, én is ezért vettem PS4 mellé.
Itt a lehetőség 55k-ért beszerezni egy boxot. :D
Már régóta kellett volna a másik gépet is, hiszen 1 konzol sosem elég egy nagy játékosnak.
Mindekttőt kell ha van rá kereted, ne kelljen nézni, hogy mi mire jelenik meg....
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.06. 02:18:58 -
TomStorm #72703 Megvan PC-re de kell Xbox-ra meg PS4-re is?Minek?Nem igazán értem. -
576 Konzol!
Xbox One, X360, PS3!!!!!! (Használt!)
Sok gép egy kontroller áráért!
Vigyétek egyétek! :D
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyi pízért ajándék.....
LOÁL!
Én a magamét le is foglaltam!
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.06. 01:51:06 -
1. és 2. rész is 2 kalap szar volt, nem tudom mire számítottál a 3.-nál :D Helyenként az 1. részből átemelt animok vannak XD VITZ -
hát ez szomorú :| -
A karakterek adottak, Furynak ostora van.
-
hát ez így ebben a formában elég gáz.a karakter tetszene csak ez a faszkorbács amivel verekedni kell hát ez annyira gagyi hogy nincs rá szép szó.az animációk alfához képest is bénák.a boss fightot meg próbálták tényleg dark soulsosra csinálni csak nem sikerült.remélem javítanak majd még a karakter mozgásán a harcon és bár nem fogják reménykedem hogy az ostort is elvetik és más fegyver kapunk -
Nyugtával a napot, mondaná a kínai árus. :D -
loál, bottal se -
Bleh azt ott állsz majd sorba a pénztárnál pre-order. :D -
Lehet róla szó. :D -
Hát ez így van, ez a félelmem a másik csajos Hell-es játékkal kapcsolatban is. :D -
Az hogy jól néz ki nagyon, ez tény :) csak a játékmechanika a fos momentán ebben a köntösben :DD
de őszintén kívánom, hogy javítsák, és akkor én kb day1 vevő vagyok rá. -
bleh -
Szerintem túl sokat Darksoulsoztál és már mindenben azt látod :D Tudok ingyé orvost! 
-
Ja az ostor, az már most seggbe kúrja a füleimet. :D -
Amit látok:
1. Már most gecijól néz ki a játék.
2. A karakter mozgása nagyon ellenszenves...nagyon merev és béna....Én valami könnyedeb animálást vártam.
+ csak én érzem hogy minden játék kezd Dark Souls-os lenni?
Ez a boss is, ahogy bemegy a csaj...tök FS játékok érzése fog el...
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.05.05. 19:11:07 -
Látható természetesen, de... eh.. nem tudom, legyen igazad, hogy ezek majd javulnak :)
Bár az agybaszó ostorcsattogás az maradni fog a fullra is.. :D -
Pedig azt hittem látható hogy Pre Alfa :(
Játéknak ebben az állapotában az animációk, graf még sokadlagos dolog, finomítások még nincsenek benne.
Mondjuk nem tudom mi értelme így mutogatni valamit, de persze be kő reklámozni, csak sokan rossz következtetéseket vonnak le.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.05. 19:03:47