121494

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Bandicoot
    Bestbyte szombat hajnalban...:)
  • Moby
    Hol találtál ilyet?
  • Bandicoot
    Mindegy rányomtam kifizettem. Egy kis vitát megpróbálok ha nem adják. Max pénz vissza.
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.14. 09:12:15
  • LBandi77
    Tegnap az emag-on ps4 pro-t árultak 88000 Ft ,jó ez nem extrém de azért hamar ELFOGYOTT és maradt a NEO-pro.
  • Moby
    Remélem jó nagy!
  • Bandicoot
    Az árváltozás joga tudtommal leadott rendelésre nem vonatkozik - főleg ha már ki is fizetted ami ki volt írva...
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.05.14. 00:32:08
  • Bandicoot
    És vajon mennyi esélyem van hogy 5990 forintért enyém lesz egy gtx 1080ti??...
  • Moby
    De vettem már edigitalban, akcióban véletlenül elgépelt árú eneloop akksikat, töltővel 1990Ft-ért. Annyira sajnálta az edigital, hogy a saját hibájából benne hagyott vagy háromezret a zsebemben, hogy vigasztalásul még egy akksitartót is csomagolt mellé
  • Moby
    Én a division gold verzát (120$) vettem ha jól emlékezem 1600Ft-nak megfelelő reálért, mert amikor fellőtte a ubi a brazil sztórját, összeomlott az első mikroszekundumban, és mindenhol hibás árak voltak. Mindez megjelenés előtt 2 hónappal. 2 hónapig tökéletesen biztos voltam benne, hogy nem kapok semmit, mert a brazil törvények miatt brazil szoftverboltban csak brazil adószámmal lehet vásárolni, amit én egy fake generátorral csináltattam. Ráadásul a vásárlás után kaptam egy kb 5 oldalas kitöltött, kinyomtatott, majd beszkennelt hivatalos iratot a vásárlásról, portugálul.
    A mai nappig azzal az 1600ft-os division-el nyomom...a megjelenés napján ottvolt a ubi fiókomban a játék.
  • Kandurex
    Ha az árváltozás jogát fenntartják, és általában fent szokták, akkor nincs esélyed, vagy kipengeted a többit vagy a bolt áll el.
  • Bandicoot
    Járt itt már valaki úgy hogy megvett neten valamit irreálisan alacsony áron (webshop hibája miatt) bankkártyával kifizetve megrendeléskor? Megkapta? Vagy visszaküldték a pénzt? Köteles vajon ilyenkor a bolt teljesíteni a megrendelést?
  • Moby
    Nemmondom, ha streedate előtt 5 nappal tudtam volna csinálni egy autóüléses képet, abban azért lett volna sikk, de a valóságban annyira nullán volt a kíváncsiságom, hogy a lehetőségét sem néztem meg.

Én nem venném el a játékotokat, de szerintem erre már ne kössetek fogadásokat. A skorpióra se, ezt tisztázzuk még időben :D
  • SlickAdam
    ugyis lesz valami. es veszel. vagy nem lesz semmi. es megis veszel. csak ugy. mert most a pöcövel vagy elfoglalva, de beleunsz elöbb-utobb. es akkor kell mas kütyü. de a jatek a valoszinubb. lesz valami fasza cim. es akkor mar behuzod melle ugyis a MK8-at.:)

mindegy amugy. hogy LESZ switch-ed, az biztos, mint a halal.
  • Moby
    Minek? Én az a kivárós típus lennék? Aki a megfelelő ár/érték, kínálat, akármi arányt szaglászná?
    Mire várnék amúgy? Hátha van valami tipped :D Vagy azt gondolod, azért nincs, mert van valami, ami most nincs, de holnap vaaaagy mondjuk honapután már lesz, és akkor beüt a nagy BENGGGG? :)
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A nintendoval kapcsolatos várakozásaim csúcspontja egy dolphin minőségű cemu. Bár félek, hogy ez az itt felütött témában jottányit nem mozdít előre :)

Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.13. 20:13:33
  • Moby
    Most mondanám, hogy a puding próbája az evés, de az igazat megvallva nem is próbálja eladni nekem senki. Valahogy nem kerültem bele a nintendo célkeresztjébe a nemszimpla konzollal.
  • SlickAdam
    ezt a hsz-t elmentem a biztonsag kedveert... :D
  • TDC Geronimo
    Nem ez lenne nálad az első ilyen eset szerintem
  • Moby
    Aki nekem még1x el tudná adni az MK8-at, az az araboknak is simán eladja a homokot a sivatagban :D
  • TDC Geronimo
    hát ha meglátnád, hogy milyen minőségben tolhatsz pl mk8at menet közben akkor te is rájönnél :)
  • Kongy
    Én speciel többet játszok switchen jelenleg mint bármi máson, főleg mert sokat utazok :)
  • Moby
    Az valóban nem. Forradalmi termék.
  • TDC Geronimo
    Tolom melóba mkt, meg itthon is ha kedvem tartja csak felkapom gépet és letolok pár kört. Switch az nem egy szimpla konzol
  • Moby
    Kifújt a szviccsláz? :)
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.13. 19:33:16
  • TDC Geronimo
    Hát battlegroundsozunk mostanában, for honor, R6 meg ilyenek. Az az igazság, hogy PCn van minden régi haver így a multizás is ott folyik. Nameg nincs fosfps meg 0 AF :y
  • SlickAdam
    na. mifele pc gaming?
  • TDC Geronimo
    magamra :D
  • SlickAdam
    ha ram ertetted: szted nem rohannek egy masinaert BB2 miatt? :D
  • TDC Geronimo
    amúgy meg pc gaming vanik úgyhogy nem is érdekel! :D
  • TDC Geronimo
    realista inkább :p
  • SlickAdam
    ne legyé negativ, az az en stilusom.:D LESZ. kész.
  • TBTPumpa
    Injustice 2 Ultimate (fémdobozos) unboxing:
  • ppista
    A józan, paraszti eszem azt mondja hogy link. Mivel most részeg vagyok, szerintem igaz.
    MUKODJ !!!
  • darkSectorxxx #72896
    +1

Máig döbbenet az az összhatás, amit mozgás közben produkál a játék....
  • darkSectorxxx #72895
    Nem is tudtam hogy léteznek kuponok, ha lenne adnék. :)
  • Maxyka
    De ha nem dobják be akkor úgy fogom érezni magam mint aki most jött haza egy frissen vásárolt androidos iphone-al.
    Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.05.12. 16:46:33
  • mucsácsó
    Én is picit azt érzem, hogy bilibe lóg a kezünk ezen reménykedéssel, de HÁTHA bedobják mint megaton :P
    Adná az ééééég!
    Bár ha készül is, akkor szerintem nem az eredeti gárda / Miyazaki fogja készíteni, ez fixen borítékolható... álá DS2.. bár én még egy olyan kaliberű folytatásnak is kurvára örülnék :)
  • Ulthane
    Adja az ég.

De sajnos szerintem sem lesz. :( Pedig kurva nagy siker lenne anyagilag.

• Kandurex
    Hát..., ha nem akar a Fromsoft sok pénzt, akkor nem lesz ilyen bejelentés.

...és sajnos amilyen félkegyelműek dolgoznak az iparban...simán elképzelhető, hogy nem lesz.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.05.12. 14:56:09
  • TDC Geronimo
    áh szerintem nem lesz BB2 :(
  • arty
    http://505games.com/assetto-corsa-console-community-update-v-1-14

a varva vart gigaupdate

es most 6k az ac akcioban...