121493
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
kukac121 #73529 Azt is rendezhetem vele, de ki tudja mennyiért vette és mennyit mond ö -
naigen... csak lehet hogy ő valójában fizetett a második tulajdonosnak az accountért :( ami elvileg nem legális, dehát.... -
kukac121 #73527 Teljesen igazad van. Ki is fizetném neki azt a két játékot amit vett, hogy ne én bukjam el a másik 22 db játékom. F@vsz voltam ez tény, de azért két játék vagy 22 nem mindegy. -
Az szopó :( -
lehet 1:1 az egészet letölti ilyenkor, nem pedig csak különbséget küldenek .... japók ;) -
partizan182 #73524 "Végeredményre kíváncsi leszek"
Miért is? 95% hogy nem fog tetszeni (hangok, frém, netkód, nemforza, nemasetto), ahogy írtad korábban az ótós cuccokkal dunát lehetne rekeszteni, te is vagy 8 címet tolsz párhuzamosan. Mit vársz egy kilencediktől?
GT Sporttal kapcsolatban én spec minden vagyok csak kíváncsi nem, pontosan tudjuk már most h mire lehet számítani. Persze nekem Day0 de az inkább csak a VR miatt. -
Sajnos a Sony béna béta kód osztása és account mizéria miatt nem tudtam kipróbálni, de érdekes és "megdöbbentő" hogy a bétát ennyire foltozzák. Hol tarthattak ezek tavaly amikor előrendelést indítottak rá megjelenéssel majd a Sony lemondta... jó nagy káosz lehet ott. Véreredményre mindenesetre kíváncsi leszek. -
LBandi77 #73522 "Nincs meg a wáó érzés"Ez csak beta,ma is kapott 17 Gb update,elég sok dolog változott grafikában is.Mondjuk fel nem fogom hogy mi az ami ekkora adatot emészt föl 4 pályán azzal a 30 körüli kocsival ,az előző update is 15 Gb volt. -
Igen, mindenhol így megy, ahogy írod - KIVÉVE a sonynál :DDD
ne becsüld alá a japók hozzánemértését. tudod, ezek azok a segghülyék, akik plaintextben tárolnak mindent :DDD -
tehát ez a harmadik tulaj lehet jóhiszeműen "kapta" az accot... szerinted korrekt lenne, ha a te figyelmetlenséged miatt (khm, mondjuk h az volt) ő szívjon? mert oké, mondjuk h átvert az előző tulaj, viszont rajta már nem tudsz bosszút se állni...
- emailt ugy lehet változtatni, h aktuális accal belépsz, átirod email2-re és az email2-re kapott levélben kell megerősíteni a modosulást
- nevet simán lehet változtatni a felületen
A sony egy kretén, dilettáns fasz banda. Japó hozzáértés = 0. -
Tanultál belőle. Kétlépcsős azonosítás+nem adod ki az adatokat. Az önmagában nem vezet ide, hogy a gépen rajtafelejted az accountod, ettől azért jobban vigyáz rád a sony. Sajnos önmagadtól megvédeni nem tud, neked is tenned kell érte picit. Egy-egy ilyen account komoly érték. Eszrint kell vele bánni. A sony nem tud tenni ilyen estekben, hiszen előtte két user fog állni, akiket nem tud beazonosítani, és minden kérdésére mindkét fél tudni fogja a választ. Ez alapján senkit nem fog eltiltani a "saját" accountja használatától, márpedig a sonynál ez most az övé. -
kukac121 #73518 Azt hiszem én is így jártam, buktam 22 játékot. Sanszos hogy amikor megosztottam az accountom az egyik "baráttal" a psn-en ottmaradt a jelszó és onnan tudhatta. Ez a tippem, szóval akkor egy igazi idióta vagyok. Ez van. -
partizan182 #73517 Ja, ezt kb buktad, welcome to the glorious digital future. -
Ha az emailcímet megváltoztatták, akkor bármilyen adatot megváltoztathattak, ezek egyetlen formon vannak ha be tudsz lépni a https://account.sonyentertainmentnetwork.com -ra. Azt bizonyítani nem fogod tudni, hogy valaha is tiéd volt az account, maximum azt, hogy vásároltak rá a kártyáddal, de ez nagyjából semmit nem bizonyít, csak azt, hogy vásárolták rá tartalmat a kártyáddal. Minden, amit te tudhatsz az accountról tudja az is, akinmél jelenleg van. Szal szerintem engedd el.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.31. 11:21:07 -
Mert mi van azon a szaros account -on, hogy ennyire érdekes? Még mindig renew -*ja a PSN -t vagy mi?
-
kukac121 #73514 Sajnos tényleg nem jársz közel, de próbálhatok bármit mondani vagy írni, akkor is én jövök ki szarul belőle. A supportrol meg annyit, hogy amikor hívtam őket annyit mondtak nem egyezik a nevem az beregisztrált accountal, így nem kaphatom vissza, és 10 perc beszélgetés után nagy nehezen kiderült, hogy ezt is megváltoztatták. -
Nem szeretem játszani a nyomozót, de én itt inkább arra tippelek, hogy te odaadtad egy gentleman agreement keretében az accoutod a vevődnek aki jó fej volt, és nem élt vissza vele, de ő is továbbadta a gépet, az accountoddal, a harmadik fél meg már nem volt jó fej, és vitte az egészet, neked ez meg így már büdös.
Közel járok? :) -
Nyilván, ez a te dolgod, csak ez a sztori ez picit vérzik itt-ott. Még a supporton keresztül sem olyan egyszerű megváltoztatni, mert olyan adatokat kérnek el, amit 3. személy nemigen ismerhet (utolsó vásárlás dátuma, stb). Gyakorlatilag egyszerűbb valakinek a fiókját feltörni gép nélkül, szivárványtáblával mondjuk ha fos a jelszava, mint csupán a gép birtokában ilyet megtenni. A kétlépcsős azonosítás sokkal inkább ezt védi, mintsem a gépen keresztül hakkolást. Arra ugyanis nincs mód.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.05.31. 10:51:31 -
kukac121 #73511 Nem szokásom, persze mindenki azt mond amit akar. -
Könnyen? Hogyan férhetnének hozzá könnyen? Az azért nem úgy van, hogy ha valakinek megkaparintom a kontrollerét, és be van logolva, akkor én csak úgy átírom a saját emailcímemre, és vittem az egészet.
Nem lehet, hogy te nagyon is tudatosan adta oda azt az accountot jelszóval, stb, csak most megondoltad magad? -
kukac121 #73509 Na ez a kérdés bennem is felmerült. Az ügyfélszolgálat annyit mondott, hogy ha nem töröltem akkor könnyen hozzáférhetnek ezért kellene két lépcsős biztonság. Ami a Microsoftnál és a Steam-nél meg van, de ide nem csináltam. -
Hogy tudta megváltoztatni a emailcímet, ha bármilyen account tevékenység kéri a jelszavad? -
kukac121 #73507 A sony anyit mondott, hogy elsősorban próbáljak meggyezni vele, ha nem sikerül akkor keresnek megoldást, mivel tudom bizonyítani hogy én hoztam létre az accountot. -
Mielőtt eladsz valamit az az első, hogy mindent törölsz róla, legyen az konzol, laptop, telefon bármi. -
partizan182 #73505 Szar ügy, leginkább így jártál sajnos. Sony nem fog ezügyben mérlegelni meg döntőbíráskodni, aki tudja a jelszót, aki hozzáfér az accounthoz tartozó emailcímhez az használja, kalap kabát.
Polgári peres eljárás max, ha megér neked annyit. -
kukac121 #73504 Sziasztok.
Tavaly eladtam a ps4-em, viszont rajta volt minden adatom(tudom törölni kellett volna egy hülye vagyok)
Most vettem újra egy gépet, és nem tudtam belépni a fiókommal. Felhívtam a sony-t és elmondták hogy meg lett változtatva a mail cím. Kiderült, hogy az új tulaj már vásárolt rá játékot meg egy éves psn élőfizut. A sony-nál azt tanácsolták egyezzek meg vele, de ö nem hajlandó.Mit tegyek jelentsem fel hátha akkor megtudunk egyezni vagy majd a sony eldönti mi legyen? Ö már a harmadik tulaj.
-
Vicces 2017ben prevgenhez mérni valamit.
Nincs meg a WÁÓ érzés. Ez a 4 év elég intenzív volt autós fronton. Project Cars, Assetto Corsa, Forza 5-6, F1 2015-16 és folyamatosan fejlődő RRE stb...
Forza 5nél éreztem 2013! ban, hogy ez nagy ugrás volt. 14ben amikor kijött hozzá a Nord az államat kellett darabokban összeszedni annyira ütött. Sosem volt még olyan szép részletes, sehol semmikor. Azóta már minden játékba belekerült, és mindenhol szép ( Forza6é még most is a legszebb ). Kicsit ( ne is kicsit ) elkésett ez a GT, már ha idén egyátalán kijön.
Persze ettől még lehet nagyon jó, kár hogy nem próbálhattam ki a bétát.
S nem atom 60 frém?! ejjjj...
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.05.31. 08:35:04 -
Akra #73502 Fake -
Instantbuy. Olyan minőségi és brutálisan jó hangok vannak a játékban hogy az brutális. -
7 vagy 8 pecsétes? :DDDDDDDD -
hú de titokzatos videó :D
-
Rdinho10 #73498 Hat jo:D -
Azért egy fillért ne adj főleg ne konzolon -
Rdinho10 #73496 Valaki tolja a friday13th?:D megeri?:) -
Manapság menő lett az íjjazás.
Amit én magam szeretek is nagyon. -
AC pletyka igaznak bizonyult. Mondjuk szerintem ez teljesen biztos volt
-
Ilyesmi atmoszférát képzelek el az új Far Cry-ban is -
hmm...tudnék örülni egy új SW X-Wing címnek... 
de hát az nem lesz...az nem jó, nem kell...vagy nem tudom -
Remélem jön ez is. Így a The Last Guardian után. :D
Én régóta várom már, közbe ps4-re is lesz ugye.
Bár nekem tök full mindegy hol jön.
-