121493

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Ulthane
    Már bocs, de ettől miért sunyi? Feldolgozták, szóltak, hogy nincs, pont. Ez bármilyen termékkel, bármely kereskedőnél előfordul. Sunyi akkor lenne, ha nem szól, te mész az üzletbe, és ott közli veled, hogy mi a helyzet.
  • Totti5
    Ők emailban küldik ki az előrendelői DLCket.
  • TBTPumpa
    Ők azok a bolt, akik hirdetik az előrendelésnél a különböző előrendelői DLC-ket, aztán, amikor átveszed a játékot, szomorúan tapasztalod, hogy nincs semmiféle, beígért előrendelői DLC?

Levélre sem válaszolnak, telefonon meg csak annyit mondanak, hogy majd ki lesznek osztva a kódok... egyszer, nem kell aggódni. Utoljára ezt az infót kaptam a márciusban megvásárolt Mass Effect Andromeda kapcsán. Azóta sem kaptam meg a beígért 2 előrendelői DLC-t.
    Törzsvásárlói rendszerük is érdekes, hiába vásárolsz játékot (konzolt, kiegészítőt) és kapsz érte pontokat, a Weboldalon baromira nincsenek jóváírva ezek a pontok, így gyakorlatilag hiába is gyűjöttél össze valamennyit, sehol sem tudod beváltani őket.

Nem tudom őket ajánlani, komolytalan társaság, ahogy Totti mondaná, fakezű banda.
  • Kongy
    Konzolok szervize egy sunyi banda. Rendeltem anno tőlük egy SIMA Xbox One-t, aztán nem elég, hogy 3 munkanap alatt dolgozták fel már magát a rendelést is, de aztán szerda este (!!) hívnak, hogy nincs sima Xbox One csomag, de helyette van Fifa-Forza bundle 20k-val többért. Hát kösz. Na azóta nem rendelek tőlük semmit.
    Utoljára szerkesztette: Kongy, 2017.06.07. 09:10:11
  • Ulthane
    Kis különbség van azért. A kamu e-mail címmel store-ban regelés kedvezőbb árakért nem törvénybe ütköző, még tudatosan lopott árut árulni igen.
  • Totti5
    Az vesse rájuk az első követ, aki nem lop csal hauzdik és nem keresi a kiskapukat. Júzer is mókol, kamu címmel, és személyes adatokkal vásárolgat különféle piactérről, hogy jobban jöjjön ki... veszi a lopott kulcsokat, vesz mindent, csak mert az a legjobb ár.

Ha jó, jobb áron adja egy bolt, hol érdekel hogy hogy csinálják? megveszem és örülök neki...
  • Bandicoot
    Annyira szeretem hogy mindent komolyan vesztek.:)
    Nyilván nem röhögnék körbe ilyen dolog miatt miközben olyan kapcsolattal rendelkeznek hogy a "kis" NAV-os gondjukat is megoldották seperc alatt és egy nagy lakat helyett azóta is tárt karokkal várnak ugyan úgy feketeimportos chippes és egyéb gépekkel nagyüzemben.:)
  • Ulthane
    Annak idején én a Konzol Stúdiónál vettem X360-at, szintén angol volt, viszont adtak hozzá átalakítót.
  • Ulthane
    Ne is mondd. Tegnap toltam Nioht, még közvetítettem is, de sehol nem volt bekészítve a chips meg a kóla.

Szóval láttam, hogy 26 óra van már a játékban, és a negyedik bossnál tartok. :-D 485 halállal eddig.

Azt hiszem ezzel elleszek egy ideig. :)
  • arty
    sőt! gyújtsa fel őket mindjárt :)
    csak mert LEHET h egy importpakkba elfelejtődött berakni egy átalakítót valaki....
  • arty
    de ez mér' bukás? és kinek az?
    ubinak? elment ödzázdzsillió (nemtommennyi)
    játékosnak? aki eddig tolta, kihozott belőle valszeg 100+ órát... mindenből ezer kell vagy bukta?

ha MINDEN multijátékon ottragadna 50k ember, egy új címet is kb ennyien vennének meg.... nincs végtelen pléjerbázis, végtelen növekedéssel.

lám gero betolt 120 órát playerunknownsba. ha ma otthagyná MINDENKI, mert a dev elkurná az összes updatet, akkor mi lenne?
    nem szolgálta ki a 25 euróját?
    nem vehet ferrarit a 6 fődev?
    mindenki bódog kellene legyen ;)
  • arty
    egy odabaszós e3as video, amiről utána a fél internet napikig, hetekig beszél? ;)
  • wollnerd #73757
    Holnap fölhívatom őket, témát egyelőre lezárnám.
    Igen, Ricsin is gondolkodtam.
  • Moby
    Szabad, de átalakítót KELL adni mellé. Olyan terrméket nem szabad forgalomba hozni, amit ha hazavisz a user, az itthoni szabványok mentén nem tud használni. Ergo az átalakító megléte nem opció, és nem kérhetnek érte felárat sem.
    Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.06. 20:25:00
  • darkSectorxxx #73755
    Közepe! :D
  • Totti5
    Először telefonáljon nekik és oldják meg...
  • Totti5
    Főleg hogy Ő a Konzol Világ.
  • Bandicoot
    Jelentsd fel őket.
  • darkSectorxxx #73751
    Ricsit eléred minden nap stream-ben szerintem ő csak örül ha kérdeznek és tud segíteni. :D
  • Bandicoot
    A psvr.hu az egy azaz egy darab tizenx éves sonyfanboy hülyegyerek szerzeménye attól mégis mit vársz?:)
    Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2017.06.06. 20:20:35
  • wollnerd #73749
    Nem szabad???? De a Konzolok szervize, ilyet mégis hozott forgalomba?? MI A PÖCS VAN??!! Nem elég hogy pár éve a NAV is rászállt de még amcsi terméket is át hoz? Na jó, eszem megáll. megnéztem hogy THEVR videóját és ott mintha EU-s csatija van....
    Május 29-én rendeltem meg az interneten amit azon a héten át lett véve és csak ma kezdtem összeszerelni...
    Asszem mindjárt felveszem a kapcsolatot a psvr.hu üzemeltetőjét, ő a KSZ-et pártolja..........

Mégis a Konzolvilágot kellett volna választanom, MI?!
  • Tikal #73748
    Vidd vissza.
  • Moby
    Magyarországon ilyen terméket hivatalosan forgalomba sem szabad hozni. Átalakítót kell hozzá adni.
  • darkSectorxxx #73746
    Kandurex-nek pont volt, ő meg tudja mondani.
    De a válaszaiból ítélve, neki nem UK dugaj lehetett.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 19:52:36
  • wollnerd #73745
    Dehogy vettem használtan! Újan vettem meg a Konzolok szervize-ből!
    Kinek van még PSVR-je? Ne mondjátok már hogy nektek EU-s konnektoros verzió van hogy ne kelljen az átalakító!
    Minden magyar boltban csak EGY verziót találok a PSVR-ből!
  • darkSectorxxx #73744
    Amúgy értem mire célzol ezzel az átbaszós dologgal, erős a gyanú, igen.
    De nem láttam a terméket sem a papírokat sem semmit, ezért feltételezem hogy akár lehet sima feketén behozott-eladott új termék.

Bár nem tudom mik a mostani árak, hogy ezen mit foghatnak.
  • Kandurex
    Az "rendben van". Az nincs, hogy itthoni boltba ilyen 'G' típusú cuccot adnak, ha meg velősen lett átbaszva, akkor 'B' -t.
  • darkSectorxxx #73742
    Manapság bármi lehet használt amit megveszel a boltba, újra fóliázzák stb.
    Max azzal érsz valamit, ha van a kezedben számla meg jótállás. :D
  • Kandurex
    Használtan vetted? Ha nem, akkor az van, hogy azonnal visszaviszed a genyóba! Még csak az kellene, hogy valami amcsi fost kapjál!
  • darkSectorxxx #73740
    Hogyne, ha a csatlakozók beleillenek...

Vagyis inkább úgy mondom, hogy igen a 250v 10a az igen az jó.
    (2500w) másképpen. Bár ez nem lényeges annyira. :D
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 19:06:21
  • wollnerd #73739
    megtaláltam a 8 éve Londonban vásárolt átalakítót, amire 10 A / 250 V van ráírva, ez használható vajon a PSVR-hez?
  • darkSectorxxx #73738
    Nem tudom miképpen intézték, de hogy nem hivatalos úton történt az tuti.
    Ettől még használhatod egészséggel.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 18:52:27
  • wollnerd #73737
    Ja, és sehol nem írják le (a neten se) hogy ilyen a konnektora és hogy átalakítót kell venni a szinte mindenütt használandó körös konnektorhoz...
  • darkSectorxxx #73736
    Hááát nem tudom honnan szerzik be a boltosok, de ezek szerint nem hivatalos magyar forgalomból. :D
    Nem néztem mostanában VR-t, de kérdés: ez megjelent hivatalosan már nálunk, vagy ezek mind külföldi termékek, behozzák őket csak, mert akkor máris megmagyarázva a dolog, más esetben, feketéznek vele.

Ilyen címmel keresd, lehet ettől olcsóbban is van, fing-hugy, nem tétel. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 18:51:34
  • Totti5
    Ezeknek a játékoknak nem is célja, bár mit jelent az időt álló? mihez képest.

Wildlands, Division is igen hosszú tartalmas játékok, több végigjátszás is bennük van, hisz mindig más tud lenni. Egy sima single playerbe belecsap az ember jó esetben 10 órát, ezekbe meg simán a többszörösét.

R6 megint más tészta, hisz az egy online PVP FPS. Division és Wildlands pedig egy story, kampány központú COOP TPS ( van benne PVP, de nem a fő csapásirány ). Egészen más.

Nem tudom miért volt gond a többinél, nem játszom velük, de a Wildlands szerverrek nálunk semmi probléma nem volt sosem, Day 1 óta toljuk. Bétával még volt, de javították.
  • wollnerd #73734
    De hát én a KSZ-ből vásároltam és ott csak egy változat van, de még a Kozolvilágon is csak egy van, na meg az 576-ban is! Szóval....?? :O

Hogy nevezik hivatalos néven ezt az átalakítót? Nagyban segítenétek ennek megnevezésével is. :)
  • darkSectorxxx #73733
    Venned kell, az már más kérdés hogy mindegyik így van-e, vagy te vásároltál angol változatot. :)
    Máig nem értem miért van ez de valaki jól megszedhette magát.
  • wollnerd #73732
    Sziasztok!
    A PSVR konnektorkábeléről kérdeznék! Meglepve látom hogy milyen a vége. Az az angol (?) konnektoros (az a hosszúkás, háromszög alakban elhelyezett rudak vannak. Na de nekünk, mint itt Magyarországon, átlós elhelyezésú, kör alakú a konnektorunk!
    Akkor tehát nekünk, magyaroknak kell vennünk konnektor átalakítót is vennünk hogy be tudjuk dugni a konnektorba a kábelt a PSVR tápegységébe?!
  • darkSectorxxx #73731
    Ulthanito-t teljesen be-switch-antotta az új konzolja.
  • darkSectorxxx #73730
    Ez szép, de a franc venne ilyet.

A kontroller is meg a gép is kurva kényes, minden kosz meglátszik rajta.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.06. 18:02:34