PlayStation
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szívesen.
''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Kár hogy, addig még sokat kell aludnunk.
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Elérhetőség:
Japán Store: elsőnek ha belépsz válaszd a 2. opciót!, utána Final Fantasy 15 opció és itt lesz a link mögött látható demo!
Mindenkinek jó szórakozást, csak kicsit baszottlassan jön a demo, nekem a 2 óra helyett innen ez 12 órát ír.... :/
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 21:04:49
A ps-en a gyári kábel max 4k yuv420-at enged. A saját hdmi 2-es kábel lazán 4k rgb 60hz.:)
"Nincs ps4 exclusive mióta létezik a streamelés pc-re" GIGALOL!:D
Adversus solem ne loquitor
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.11. 20:54:55
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.11. 20:51:02
A szaros hdmi 1.4 kábelt csomagolják a 4k hdr gép mellé ami max 4k/yuv420/30 fps-re képes, nemhogy még hdr is legyen...
Bedugtam a saját kábelem, rögtön mehet a 4k/rgb....
Nem fért bele az árba egy hdmi 2.0 kábel...ez kicsit szánalmas...
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
jelen pillanatban 260-ert van Slim Dishonored 2-vel. azert az okes sztem. igaz csak 500 gigas...
Utoljára szerkesztette: SlickAdam, 2016.11.11. 20:40:01
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.11. 20:36:50

Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.11. 20:23:48
Te annak veszed ezt aminek csak szeretnéd, én meg annak aminek leírtam. :)
Nyomtál azért ismét egy kemény 180at. Előző héten szerintem még a tenyered dörzsölted, hogy ontod majd a fikaáradatot a gépre sgn :p
Mondjuk téged ismerve erre még számíthatunk nemsokára <#banplz>#banplz>
Utoljára szerkesztette: TDC Geronimo, 2016.11.11. 20:20:09
Vegyetek 4K tévét! Tényleg. Még egy olcsó 4K tévén is óriási ugrás a fullhd-hoz képest a peccselt játékok. A knack egyedül eddig, ami nem igazán tetszett, ráadásul kurvára artifactol a checkerboardja, de a többi nagyságrendekkel jobb. A recsit egyszerűen döbbenet. Kb, mint amikor a BF1-et láttam először 4K. Az az "úristenbazdmeg" kategória. Hihetetlen, hogy ez ÉN mondom, de nem való ez fullhd-ra. Ha meg igen, merépp jobb a higherframrate opció, ott sem buktok a 4K tévével. Már a pécé kapcsán totál egyértelmű volt, csak rohadtul nem tudtam eldönteni mi kéne, monitor, vagy tv, de ezzel el is dőlt: menesztem a fhd monitornak használt tévét, és veszek ahelyett is egy 4K-t. Aztán majd később cseréljük őket valami bitang 4K oledre, ha földreszáll az ára.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2016.11.11. 20:13:56
Ha akarnék vehetnék ma rögtön, akár 2-őt is, van , lenne annyi lóvém, de bameg nem azért nem veszek mert nem tudok, hanem mert úgy döntöttem várok, és megnézem mások miket mondanak a működéséről, milyen screenshotokat látok amik az uppolt gépen készülnek.
De valamiért mint minden más esetben nagyon nagyon meghatározó amit mondok és mindenki issza a szavaimat, odafigyelnek rám, fontos és nem nyugszanak ha nekem nem az a véleményem mint nekik.
Ez hízelgő nagyon, de nem kell. :)
Persze pár embernél ha én leírom hogy süt a na, akkor is beindul a fingsincs mondatgenerátor, nem számít mit írok éppen, szóval nem lep meg, csak idegesít ha 1 emberrel beszélek, akkor még 4 ember érdekes mód magától elkezd beszélgetni velem, amikor előtte meg éppen segítségre van szüksége az embernek akkor basznak sg-zni és érdekes mód kussban van mindenki, szóval ez pl nekem undorító dolog.
De hát elviselem mert emberek vagyunk és különbözünk.
Lehet em vagyok igényes mint pár pixelharcos, de természetre én nem vagyok bunkó, lekezelő és ez engem boldoggá tesz.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 20:03:35
A többiről szó nem volt, csak nehogy még 1x bárki itt mást hidjen, mert látom nem nálad valszeg de egy roppant kis magban ez burjánzik mint tévhit.
Nem véletlen kértem mástól képeket, hogy én azt megnézzem pm-ben, leszűröm a magam véleményét azt ennyi, amit itt most megjegyeztem, hozzáteszem nem bántásképpen, az kizárólag a fenti sötéten szedett téma, sem fps, sem iq, sem felbontás, semmiről nem beszéltem kb 1 hete.
Így mint ahogy pl te is küldesz videót, utána nem fogok senkivel erről tárgyalni, mert nem számít, az számít amit én itt offline magam alkotok véleményt.. :)
Mert anno 1x elmondtam én hogy látom és annyi.
Ja és e a többieknek szól inkább, hogy tessék tiszteletben tartani, ahogy én is másét.
Köszönöm.
Még1x nem fogom elmondani, mert keci unalmas, aki azt hiszi nekem ezzel bármit magamnak magyarázok, az nem ismer úgy látszik, csak simán akit nem érdekel ne írjon, én sem fogok és ennyi, megleszünk szépen egymástól független.
Ez jórészt másoknak szól nem neked....<#eljen>#eljen>
Software Engineering might be science; but that's not what I do. I'm a hacker, not an engineer.
De Darknak írtam, akinek gondolom még nincsen új gépe, hogy nézze meg azon az oldalon, mert ott tényleg jó minőségű videók vannak. YT-on az összehasonlító videók csalókák, mert messze nem adják át azok a tömörített videók azt a tényleg jelentősen jobb IQ-t, ami van pron.
A te vitáid közt lehet találsz majd.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:48:12
Leírta egyszer...Leírta kétszer...Felfogtuk. NEKI nem kell pro. Átlépi. Pont.
Mintha bemennék napiszinten az MS topikba 20 soros monológokkal leírni hogy "Nem kell az xbox mee niccs exkluzív".....
(Mielött nekem esne valaki, tudom hogy van. Csak példa volt.)
Utoljára szerkesztette: Bandicoot, 2016.11.11. 19:47:55
Lépje át. Ennyi.
Bár én a screenshotokat szeretem, png-be direkte a konzolról, mert ott nem lehet a videó minőségébe belekötni, de mivel érdekel megnézem ezt is...
Dishonored 2 meg most gyütt.
Persze nem natív 1080p, de az árnyékokon látszik hogy azért miben van eltérés.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:44:28
Ugorjunk.
De nem kell váltani, senki nem kéri.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szerinted ez mégis ki a bánatos faszt érdekel? A szonit? Az sg-t? LEL
Horizon-t miért ne várjam? Miért ne legyek kíváncsi? Pénzbe kerül megnéznem mi mennyivel másabb pro-n? Ha eljön az idő hogy megéje és én is váltsak?
Neked ez pénzbe kerül? Ha nem, akkor? :)
Sőtt, soha nem lesz erős pc-m, mégis érdekelnek azok a dolgok, amik egy erősebb pc-n futnak, vannak, de lehet egyszer lesz amiért én is beindulok, soha nem lehet tudni.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:31:16
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Jó egye bassza, akkor kiegyezek abban hogy BIZONYOS kis részletek simulnak, vagy egész egyszerűen csak nem homályosak, de 90%-ban nekem pl marhára ugyanannak tűnik, de oksa legyen, itt-meg-amott, de a bullshit képcsokrokhoz ettől több kell, vagy más játékkal példázni, amiben télleg van rece.
mindegy, Ratchet sem az a hűde....marad BF1, TR, amit aláírok hogy, meg mások is mondanak, hogy hát igen, azért nem csak 10 pixel eltérés van mint a legtöbb másiknál. Horizon-ig szerintem nem lesz meglepetés.
De várom hogy végre varázsoljanak el valamelyik játékkal. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2016.11.11. 19:14:32
Lesz rá anyag bűven, itt legalább nem rohadnak rád a játékok.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯