121490
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
"Látszik, hogy a Sony számára idén is a tavasz volt zsúfoltabb, és ez jövőre még inkább igaz lesz. Shawn Layden, a SIE America elnöke elmondta, hogy minden, 2018-ra ígért játékra legfeljebb 12 hónapot kell várnunk, ami azt jelenti, hogy a Spider-Man, a God of War, a Detroit: Become Human és alighanem a Days Gone is legkésőbb jövő júniusban kapható lesz."
Detroit szerintem idén jön.
God of War 2018 eleje, február szerintem.
Days Gone és a Pókember is hihető hogy 1 éven bellül megjelenjen, hiszen miért ne, egymástól független csapatok munkái.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.06.19. 18:51:16 -
Miért, hány 2018-as ex van megnevezve? -
Nem tudom mit kapcsoltak ki a WDben szándékosan. Nem voltam ott. Pont annyit láttam mint a Witcher 3 esetében, hogy amit először mutatattak az sosem létezett, csak egy show elem volt.
-
Ez változás egy cod-ban? :D -
Miért ne? mindenből van gameplay videó és már elég régóta készülnek. :DDD -
Egészségedre, ha tetszik a stílus akkor elleszel vele. :) -
Jajaja. Az unchartednél se volt semmi :D Összeesküvéaelmélet, meg butítás. Bocs de részemről zártam. Fasságokat irogatsz unalmas témában. -
Igazad lenne, lehetne, ha ne láttunk volna a Watch Dogsnál a szándékosan kikapcsolt effekteket a pc-s verzióban. Miért? Ha már ott volt és el is bírta egy közepes gép, akkor miért nem volt elérhető? Nyilván a konzolok miatt, hogy ne legyen akkora az eltérés. Persze, pc ált. szebb, de nem annyival, amennyivel lehetne. -
Nem mindent, de a CDP egyelőre nem szolgált rá a bizalmatlanságomra. Nekik még hiszek, amíg nincs okom az ellenkezőjére. Minden más csak agyalás, meg összeesküvés-elméletek. -
Skincsere? Nincs becsúszkálás repkedés ugrabugrálás. Már a cod4-is ilyen gyors ütemű volt. Most azt kapjuk vissza más köntösben.
És ezekkel kúrták szét a call of duty-kat. Csiriviri tuningfegyverekkel ugrabugrálásal, csúszkálással a helyetted ölő drónokkal iWin gombokkal. Most ez nem lesz. Más nem is kell. Codot pont a gyors üteműsége miatt szerették csak teljesen elkurvultak és nem a scifi vonallal hanem a fent említett fasszágokkal amivel kaptál egy Quake lövöldét. -
Katalizátor #74994 Na leküzdve a robotdínós ellenérzésemet, ma beszereztem a HZD-t!
Kíváncsi vok! -
persze persze -
"Sony - minden, most ismert, 2018-as PS4-exkluzív tavasszal jön
Nem várat minket sokáig a Sony - Shawn Layden kijelentette, hogy a kiadó jövő évi játékait mind-mind az év első felében kapjuk meg."
Pénztárcát nyit. :D -
Mégis nekem is vannak ismerőseim, akik gúnyolták finoman szólva eddig a játékot, most meg azt mondják, de fasza ez érdekelni fogja őket. :D -
Semmi nem változik meg. E3 gameplay után a render tréler hatásának elmúlásával folytatódott a fika. Valami olyasmivel a központban hogy nem törénelem élethű a női karakterek miatt, meg sikerült rácsodálkozni hogy ez egy gyors ütemű, kisebb pályákon játszodó játék. Magyarul egy COD. Azokat mindenkép érdekli majd akik CODal akarnak játszani, akik nem akarnak most sem CODozni kétlem hogy egy évszem változás mindent megoldana ami miatt eddig nem játszotta. -
Szerintem az ég világon semmi nem történet, csak skin csere, és hogy megváltozik az emberek véleménye. :D -
Kizárólag a multija érdekel, rá is fogok nézni, de az eddig látottak alapján szerintem nem lesz belőle vétel. -
Evoluti0N #74987 Majd esetleg vmikor egyszer olcsón a szingli miatt, ha jó lesz benne. Multiban csak Overwatchot játszok. -
Nope, nekem is megvevős, főleg a multi miatt :P :D eléggé jó lesz! -
Akkor csak én várom idén az új call of duty-t? Előző részekhez képest evolúciós csúcsfejlődés, pedig csak kivettek dolgokat és nem beltettek 
Utoljára szerkesztette: Maxyka, 2017.06.19. 16:57:41 -
Uncharted Lost Legacy nem is kérdés. :D -
Evoluti0N #74983 Elméletileg nem ez volt a terv, de túl sok időt, energiát én pénzt vett volna igénybe az eredeti. Amúgy az út a lényeg, nem a végállomás, szal igaz, h a befejezés nem az igazi, de az addigi rész fantasztikus lett. Egyébként pedig, ha azt nézzük, akkor igen csak komoly mondanivalót tartogat a két befejezés így. Szóval nem lett ez azért annyira elrontva. -
Ulthane #74982 Nem tudom mi ez a bizalmatlanság, a dontnod is eltúrta csúnyán a játékot azzal, hogy gyakorlatilag tök mindegy mikor hogy döntesz, ugyanaz a két vége lesz a játéknak. :( Komolyan, ekkora ziccert kihagyni, nem hittem el.. -
Evoluti0N #74981 Nálam Life is Strange: Before the Storm lenne, ha a Dontnod fejlesztené, de mivel nem, ezért kétkedve várom. Így most a Ni no Kuni II a legvárósabb. -
Ulthane #74980 Az jó, mert akkor Holiday Sale-ben már féláron lehet majd kapni! -
Akkor megvan 2017 legjobban várt címe. Egyben az az érdekes alakulhat ki, hogy 2017 két legjobb játéka nekem ugyanannak a játéknak első és második része lehet (talán) :D
/fogalmam sincs miért voltam abban a hitben, hogy '18-ban jön ki. Má keverem a metroval is, az is ilyen azonnalvásárolós lesz.
Utoljára szerkesztette: Moby, 2017.06.19. 13:36:04 -
október 13 (péntek) -
Ulthane #74977 Nem kamu. 70-ért már újat lehet kapni.
Amúgy ennyire. Kijött a Pro, mindenki azt akar.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.06.19. 13:24:27 -
[használt gép] a facebook-os nagy konzol adok/veszek csoportban rengeteg PS4-et adnak 40,50ezer forintért... mi van itt? Kamuk lennének? Pár éve még a 10 éves PS3 került ennyibe, nem a 3 éves PS4. Ennyire elértéktelenedett volna a konzol? -
Ulthane #74975 Az engem is érdekel, de biztos nem teljes áron, hanem majd fél év múlva, fullra peccselve, féláon valami akcióban. -
Az evil within 2 jön még idén???? Mer akkor megvan a cím :D -
wolf 2, evil within 2, mario odyssey, destiny 2 pcn. -
Nincs ilyen. Van kettő, ami biztosan jó lesz, de nem azokat várom a legjobban, meg van egy csomó kérdőjel, amiket nagyon várok.
Biztos tipp: Knack2, Uncsi...sok
Nagyonvárosdenembiztos: Hellblade, SWBF2, Destiny2, Cuphead, Wolfi2
Talán leginkább az SWBF2-re vagyok kíváncsi. De ha egyik se jelenne meg idén, akkor sem vágnám fel az ereimet :D -
MINDEN játék butítva van konzolon, eleve nem megy SEMMI ultrán konzolon, szóval PCn mindig JOBB, konzolon mindig GYENGÉBB.
Witcher 3 gyönyörű volt mindenhol PCn is remekül futott, mi sírás lett volna ha olyan verzióban jön ki ami PCn csak nagyon keveseknek megy maxon megfelelően...
Helyzet az hogy így is sokkal többet lehet kihozni egy PCs verzióból, tehát a nagy különbség ott van mindig, Nvidia is belepakoltat a fejlesztőkkel egy csomó dolgot ami az Ő kátyáján elérhető... konzolok kanyarba sincsenek ekkor. Szóval a CDPt senki nem gátolta abban hogy a sosem létező lehetőségét benne hagyja a PCsben, de valszeg annyira a valóságtól elrugaszkodott volt, hogy belátták ez így nem fog menni és nem lenne túl népszerű. Mármint ez a jófej hozáállás. A valóság az lehet, hogy olyan állapotában mutatták a játékot, amikor még mese habbal majd jött a szörnyű valóság hogy ezt meg is kell írni és a kamu E3 tréler nem fog működni, hiába volt jó PR fogás és hiába ájuldozott mindenki tőle.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.06.19. 12:09:07 -
Nem kell többet kihozniuk. Frém növekedés amúgy is csak ott vehető észre, ahol nem fix 30 avagy nem fix 60. Minden más rossz megoldás. Ha sima PS4en valami oknál fogva a játék 27 frém és a Prón 30 akkor annyi a javulás. 60 nem lesz, sosem. Ahhoz annyira kell megírni a játékot, azt meg nem fogják, főleg ha a 30 se jött össze. -
Uncharted: The Lost Legacy -
Ulthane #74968 Nahh, tegyük félre a frémes okoskodást, és mindneki írja meg, hogy mi az általa legjobban várt játék 2017 fennmaradó részében.
Nálam per pillanat a Life is Strange: Before the Storm. -
Me szerinted amikor a kamurendereket mutogatták, még nem tudták, hogy az a konzolokon nem fog menni? :D
Te mindent elhiszel, amit az interneten olvasol? :) -
Szerintem jóval egyszerűbb lett volna beismerniük, ha így lett volna. A konzolokra mutogatni nem okos dolog egy fejlesztőtől sem. Egyébként a W3 nem az első játék, ami a konzolok miatt lett lebutítva. És nem is ez az első generáció, ahol erre szükség volt. -
Le se írhattad volna szebben. Ugyan ezen a véleményen vagyok. Jövő hónap érkezik a pró m, csak azért váltottam hogy talán 1080p n javul valamicskét. De hogy csak 5-6fps pluszt tudtak kihozni játékok java részén az elég szomorú.