121489

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Evoluti0N
    Átugrottam az adapter részt a kérdésben. :D Én USB kábellel összekötve használom. Azt hittem, h ez volt a kérdés.
  • Ulthanito
    Annál sokkal jobb játékok is vannak PS4-re. Ha már a Bloodborne-t ledaráltad, mit szólnál egy kis Dark Souls III-hoz? Vagy Horizon: Zero Dawn? A valaha készült legszebb játék PS4-re, és még jó is.
  • davidka003
    Nézegettem, hogy olcsó de gyanús nekem, hogy lesz még ebben az évben ingyen is belőle pár, mert emelkedik a PS+ havidíja.
    De nekem annyiból jó, hogy PC-n is játszok meg PS4-en is így nem baj ha várni kell, mert van mivel játszani.
    PC-n Witcher 3 GOTY, kb 10 órám van benne, PS4-en lehet elkezdem a Just Cause 3-at. 2. része régen tetszett.
  • darkSectorxxx #76214
    Grat hozzá. Lesz mit pótólni. Sok ismerős vett mostanában ps4-et. :)
  • Ulthanito
    Én is úgy látom. Eltűnt belőle a régi tűz, amikor még Kos-nak nekiment vagy 300-szor. De a végén csak megcsinálta.
  • Ulthanito
    Pedig ha minden igaz, még megy a nyári sale, ott vehetnél olcsón játékot.

Vagy a Bloodborne felcsatolta, és farbahúzott? :-D
  • Zóanagyvarázsló
    Tudtommal csak Classic, azt fogja 1080p-ben renderelni, meg hozzá egyéb PS4-es featureöket, mint trófeák vagy SharePalay. Kíváncsi leszek, hogy lesz-e végre a Jak II-ből olyan verzió, melyben nem diavetítés a forgalomban szerencsétlenkedni.
  • Zóanagyvarázsló
    Azt azért tegyük hozzá, hogy adapterben válogatós, csak broadcomosakkal működik, CSR-esekkel nem. Meg hát akksiidőben egyszerűen borzalom.
  • davidka003

1 hete van meg a PS4. :D
    Until Dawn-t most vittem végig. Kb 2 nap alatt toltam le. Bejött rendesen. Kicsit most ürességet érzek. Ideje majd keresni mást. :D
    Egyelőre kivárom a szeptemberi ps+ játékokat addig nem veszek semmit. Bloodborne is megvan.
  • LBandi77
    Nem megy,már kiégett.
  • Ulthanito
    Addig fejezd be a DaS3 DLC-t! :)
  • Seth
    Az előrendelőknek járó Jak&Daxter 1 az PS2 Classic vagy legalább a HD Remaster verzió ?
  • darkSectorxxx #76205
    Most néztem Legacy videót, mikor jelenik meg már, annyira rá vagyok állva most. Gondolom jövő hét kedd vagy csütörtök.
  • Evoluti0N
    Jól. Steam támogatja. Én azt használom PC-re is.
  • Jim Morrison
    Hali!
    Ps4 dualshock kontroller alig hasznalt 2.5k. Jol latom hogy adapterrel pc vel is tudnal hasznalni?
  • Kandurex
    jé tényleg..kuvaélet
  • Seth
    TGS szeptember 21-24
  • darkSectorxxx #76200
    Üdv újra. :)
  • Myselor
    remélem a from is kint lesz és mutat valami beteg dolgot:)
  • Kandurex
    Jéé, jövőhéten TGS és GC is?

Sűrű lesz..!
  • davidka003
    UK fiókra 15 hónap Plus 40 font (kb 13400 Ft)
  • Ulthanito
    Az Order ennél semmivel nem tudott többet, mégis 60 eurora árazták.

Korrekt volt, hogy ezt 30-ra.
  • Ulthanito
    A játékban az egyetlen dolog, ami nagyon szar, mondhatni szinte kritikán aluli, az az irányítás.
  • TDC Geronimo
    Remélem lesz több AA játék, 30 euros és ilyen minőség, mint a hellblade volt. Jelenleg vannak a többszázmilliós AAA tucat IPk és az indiefosok. Hellblade meg a kettő között.
  • TDC Geronimo
    hellblade után amúgy egyre jobban várom GoWot. Ott is ugye már hasonló kameraállású lesz a combat.
  • Ulthanito
    Na, lenyomtam a fire palyat Hellbladeben. Hat ez zsenialis, olyan atmoszferaval es hangokkal, hogy le a kalappal.
  • AntiHero
    Elvileg van benne 30 óra story. Meg szep új guest menü stb stb..azt a 4000ft-ot most megéri akcióba.
  • AntiHero
    Igen arra. :)
  • Rage47
    Szóval megéri már a No Man's Sky? Sztori mód az mit takar? Beszélnek már az NPC-k rendesen stb.?
  • Myselor
    ja lehet.
  • orichalcos
    Szerintem csak a plusz jelenetre gondol, ha megvan az összes rúna.
  • Tatyla
    Én anno több százat vágtam bele.
  • Myselor
    milyen secret ending?én nem találok ilyet az egész youtubeon linket pls
  • AntiHero
    1 év alatt fejlődött sokat.
    Mondjuk úgy "early acces" játék.

Az a szép, hogy 5 orát már beleraktam..és alig varom, hogy farmoljam a dolgokat. :D kell a nagyobb hajó :/
  • Tatyla
    Simán 6-7 órás kampány és elég hangulatos de sajnos pénzt nem ér
  • Ulthanito
    Lehet letolom ezt en is. Imadom a csillagaszatot.
  • Ulthanito
    Megeri letolni?
  • Ulthanito
    Ha azt csinalnam a jatekban, amit a hangok mondanak a fejmeben, mar reg felkotottem volna magam a vastagbelemre.
  • Tatyla
    Így hogy ingyen hétvége van a For Honorban nem is kell megvenni kampányt végig is toltam
  • Ulthanito
    Na, megcsinaltam egy pillanat alatt. Focust kellett nyomni, a kurva anyjat.