121487

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • TDC Geronimo
    atyaég ez a destiny pcn egy teljesen más játék kb. Konzolra nem vettem volna meg, de pcre haverokkal day 1.
  • LBandi77
    Itt is megkérdezem hátha valaki ilyet használ..Véleményekre lennék kíváncsi,használ valaki 21/9 monitort ps4-hez ?Azt tudom hogy a játékok99%-a nem támogatja,azt is tudom hogy vagy 2 fekete csík lesz oldalt vagy torzítja a képet,na erre a torzítására lennék kíváncsi mennyire zavaró.Pc és ps4 lenne rákötve.
  • Rage47
    Ugye azt vágjátok, hogy a Nier végigjátszások nem hagyományos értelemben vett végigjátszások. Valahol a játék felétől megváltozik, valahol tök más már az eleje is és végig más lesz, stb. stb. Nem akarok spoilerezni...
  • Kandurex
    Erről jut eszembe, a Mordor -ban is "szkriptelt gegparádé" a harc?

Mert akkor instant skip...!
  • Kandurex
    Csak keményen, úgy szereti a kisasszony!

• Ulthanito
    Csak a rend kedévért: az infömösz. fonetikusan, nem infémösz.

famous- infamous

Változik a kiejtés, az egyik fémösz, a másik meg infömösz.

• Ulthanito
    A second son volt korábban Plusban, én akkor töltöttem le. 10 percig bírtam vele. :-D

• blackfire001
    Én a Second Son-t meguntam félúton kb.. :/ Lehet érdemes lenne újra elővenni, de nem hiszem. Az előző havi Just Cause 3 is eléggé ütős volt, mégse hatott meg.
  • mucsácsó
    Infamous: Second Son and Child of Light are September’s free PS Plus games – rumour

pletykarovat - sorry, ha vótmá - eddig nem láttam itt. mondjuk ez is olyan, hogy mindenkinek megvolt már szerintem :D legalábbis az infémösz.
    Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.08.30. 11:26:48
  • Kandurex
    Teljesen fasza a harc, jó, nem DaS, ott azért súlyosabb, de szerintem az szerényebb megoldásokkal operál. Szóval tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.08.30. 08:11:59
  • mucsácsó
    Remélem! ;) Majd írok, ha megkaptam, már fel vagyok készülve mindenhogy a maratoni aprításra :) Platinum Games FTW!
  • mucsácsó
    Az igencsak érdekes... Más játékkal nem csinál hasonlót? Mert akkor még lehetne gondolni a BD olvasó hibára, de...
  • MekNzi
    Megoldódott, frissíteni kellett magát a játékot, illetve a softwaret, viszont most meg kidobál azzal, hogy sérült a CD. Egyáltalán nem látom karcosnak, koszosnak, meg más gép ugyan úgy viszi..
  • MekNzi
    Sziasztok! Adott az UFC2 lemezen. Berakom, elindítom, előjön a háttérkép, tölt, gondolkodik a gép, búg mindent csinál, majd kidob ezzel a hibaüzenettel: e-80aa001a .
    Nem igazán találtam róla hasznos infókat, csak hogy indítsam újra a ps-t meg stb. Tudnátok segíteni, hogy ez miért lehet, illetve, hogyan tudnám futtatni a játékot? Hely bőven van a gépen. Más PS-en pedig hibátlanul működött a játék.
  • Kandurex
    Ez már a királyi postán múlik. De szerintem holnapra ott is lesz!
  • Seth
    Végre a harc élvezetesnek tűnik, nem a szokásos merev, szkriptelt gegparádé
  • Totti5
    Jól néz ki, kérdés a fejlődés-nehézségi görbe a jéték során. Remélhetőleg nem isten mód lesz a felétől.
  • TDC Geronimo
  • Tatyla
    szerintem nagyon gyenge és az irányítás néha önálló életre kell,de azért nézd meg ízlések és pofonok
  • blackfire001
    Érdemes kipróbálni? :D Nem csak gyerekeknek való?
  • darkSectorxxx #76560
    Thx. ;)
  • partizan182
    Még Witcher 3, assassins creed syndicate.
  • Ulthanito
    Én nem játszottam még vele, de alapból azt gondolom a negyedik rész után, hogy kicsit uncsi már ez az uncsi. Már a negyedik rész második fele is nyögvenyelős volt, azt gondolom, ebből a sorozatból elég volt. Szép volt, jó volt, eljárt felette az idő, Drake történetét jól lezárta a negyedik rész.

Sajnos ezt még a látványvilág sem feledteti, ami ugyan kiváló, bár szerintem a vizuális csúcs a Zero Dawn PS4-en.

Végig fogom játszani majd kb 4 ezer forintos szinten, tetszeni is fog, abban is biztos vagyok, de ideje lenne tényleg továbblépni.
  • TBTPumpa
    Beyond: Two Souls
  • Evoluti0N
    Én egyet tudok. A Beyond Two Soulst. Lehet, h van több is.
  • Alex2
    Tudtuk mondani olyan jatekokat ami magyar nyelven is elerheto ps-4en?
  • Evoluti0N
    Sztoriban is nagyon ott van. Remek sztori, remek karakterek, remek fordulatok. Egyik legerősebb sztorijú játék, amit játszottam. Egyedül, ami nem tetszett a játékban, az a melléküldetések vegyes minősége. Értsd: Mindegyik remek sztorival rendelkezik. Sokban van valami fordulat, wtf/mindfuck rész és mélyebb betekintést nyújtanak a játék világába, karakterekbe, azonban a felépítésük nem egy Witcher 3 szint. Szal sok az ilyen hozd el, öld meg, keresd meg, szedd össze. Szal azért nem MMO szint, de azért lehettek volna jobbak is.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.29. 14:53:58
  • Evoluti0N
    Nah, végére értem a The Lost Legacynak. 7 óra 45 perc volt. Minő meglepetés, zseniális cucc. Chloe és Nadine párosa remekül működik. Akció, látványos jelenetek, utolsó pillanatban megmenekülések, minden, ami az Uncharted védjegye, megtalálható benne. Valamint a feladványok, noha most sem kimondottan nehezek, továbbra is ötletesek és változatosak. Az se mellékes, h megismerhetjük Chloe múltját, valamint Nadine jelleme is jobban kibontakozik, mint az alapjátékban. Imádom a The Last of Ust és várom a második részt, valamint szívesen látnék új IP-ket is a Naughty Dogtól, de ez a játék tökéletes példája volt annak, h az Uncharted Nathan nélkül is működik. Elvégre a többi karakter is ugyanúgy jól megírt és szerethető. Szóval, szívesen látnék még ezzel a párossal folytatást valamikor, teljes értékű játék formájában.
    Ja és végül, de nem mellékesen... dat ass.
  • Ulthanito
    Én szétszedném és kitakarítanám. a net tele van videoval, hogy kell csinálni. ha már nem garis, akkor mindenképp.
  • blackfire001
    Más: ha már eléggé hangos a gép (szerintem megérett egy takarításra), akkor mit érdemes csinálni? Gari már nincs rá, szóval érdemes szétkapni és kiporszívózni, vagy mindenképp szervíz?
    Ha már szervíz, akkor van valaki akit tudtok ajánlani?
  • blackfire001
    Hmm szóval akkor ahogy levettem a Nier-t összességében jobban ajánljátok. Sztorira is nagyon ott van, vagy csak a harcrendszer az ami ennyire megfogott benneteket?
    Igazából nekem mindkettő játék nagyon tetszik, különböznek de valahol még is mint ha ugyan az lenne a kettő. :D Ezért nem látom értelmét felváltva játszani. Plusz digitálisan van meg mind2, kell a hely most másnak is. :D
  • Kongy
    Na, mondjuk így már más a leányzó fekvése... hmm, lehet neki is állok másodjára.
  • ppista
    A Nier nekem nagyon tetszett, ellentétben a FF15.-tel, ami egy befejezetlen, összetákolt, bár helyenként (sajnos tényleg csak helyenként, ami úgy a játék egyharmada) élvezetes játék. A 12. rész óta nem találja helyét a "sorozat", amit rettentően sajnálok.
  • mucsácsó
    Úúúúú, hát akkor ez nem az a tipikus 5-8 órás kis szar játék :D király, várom!
  • Evoluti0N
    50-60 óra talán, ha végigjátszod E befejezésig és nem állsz meg A-nál, ami még nem a vége.
  • mucsácsó
    Én majd mostanság látok neki a Nier-nek, ha ideér Kandurex jóvoltából a postáról a csomag :)
    Milyen hosszú a játék egyébként? Nekem a demó nagyon tetszett, már akkor eldöntöttem, hogy ez beszerzős lesz tutira.

Bár amúgy pont ez a "bajom" most, hogy Witcher 3-at nyomom már egy ideje ezerrel, és bejön mellé a Nier... :D meg még ha esetleg elcsábulok a Destiny 2-vel (öljetek meg), akkor meg aztán pláne nemtom mi lesz.... :D

ajj, meg Dark Souls 3-at is kéne folytatni - azt is berántanám lehet, mert akcijóóóóóós a storeban -már ha működik a digit verzióval a mentésem (nincs az az isten, hogy újrakezdjem )

• Evoluti0N
    Nem kell 10x belekezdeni. Igazából 3x, de az se 3x ugyanaz. Más karakterek, más mellékküldetések, más helyszínek más idővonal. Szal nem 3x játszod végig ugyanazt.
    Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2017.08.29. 11:52:22
  • Kongy
    Nier azért annyira nem lett jó játék, hogy az ember 10-szer belekezdjen, ahány befejezés van.... Én egy végigjátszás után meguntam.
  • Myselor
    én arra gondoltam ha érdekli.mert különben kurvára elhanyagolható dolog.
  • Evoluti0N
    Remélem, most nem arra gondoltál, h az B-től E-ig befejezéseket Youtube-on nézze meg.