121487
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
Csak nem bírok várni 1 percet sem, nekem így is megéri a plusz lóvé hogy azonnal játszahtom, ha nem akkor én is várnék hiszen a játékok ára mindig csak lefelé megy, ezezl tisztában voltam, én nem is bánom, mert nekem ezek azonnal kellenek, bármi áron. :D
-
Nem, de 1-2k-t kifizettem volna. :D -
Új akciók a Storeban, Only On Playstation cuccok -
Ulthane #77181 Ezt pofázom mindig, hogy olyanoknál, akik érzékenyek az anyagiakra, TILOS 1 day venni játékot. Várni kell 2-3 hónapot, és valamelyik szezonális akcióban már féláron lesz.
FIgyeld meg, a téli akcióban féláron lesz a DLC, na, én akkor szállok majd be. -
Ulthane #77180 Nem mondod, hogy pénzt adtál ezért a szarért. -
castle of illusion megvolt?
ill. ha fiatal a kölök, akkor juju? -
Na lássuk ezt a Cuphead-et....:D -
igen, sajnos... egyik fő ok, amiért nem játszom PC-n... :D -
Nincs itt semmi látnivaló, ilyen ez már sok éve,...
-
MÁR AZ ÚJ CALL OF DUTY BÉTÁJÁT IS ELÁRASZTOTTÁK A CSALÓK
szerintem erre reagált arty, mert ezt a kommentemet is törölték... :D pedig csak annyit írtam, hogy ez a nagy maszterrész PC gaming 2017-ben... :D -
1 hónapa jött ki a The Lost Legacy és már 25% OFF.
Basszameg! :D
40 helyett most 30 dollár.... -
Én vennék ha nem 100k lenne és 130 mire használni tudom játékban... resi 7-el megnézném...de ezért megvenni ezt a rengeteg szart...fenét. :D
Majd ha 30-40 körül lesz.... -
Milyen csítos volt? -
Psychonauts szerintem is a mai napig zseniális, ezt a kritikák elismerték anno - kár, hogy eladásokban nem mutatkozott meg annyira - de hálaégnek készül a 2. rész, amit szintén nagyon várok ;) Brutál jó storyja és feelingje van a játéknak, sosem felejtem el, egy örök kedves emlék számomra :)
Az "új" PS4-es Ratchet & Clank szintén iszonyat király, brutáljó grafikával :) Én nagyon élveztem az egészet, úgyhogy azt is pótolja, aki minőségi platformerre vágyik! ;)
-
partizan182 #77169 Psychonauts nagy kedvenc, meg volt anno PC-n (pár éve újrajátszottam, megmondom férfiasan a final boss kifogott rajtam, nem volt türelmem mindig felszerencsétlenkedni magam a csigalépcső tetejére), PS2 platformerek full kimaradtak, akkor még PC gaming pörgött.
Ratchet PS3 összes megvolt (Quest for Booty is), imádtam, Tools-t minimum 6x végigvittem, PS4 rimék is fain. Sly Collection-nel szemeztem PS3-ra de akkor valahogy nem jöt össze. -
Zóanagyvarázsló #77168 A Psychonauts is nagyon jó, és elérhető PSN-en PS4-re is. A Jak 2-3 már kicsit más lesz (Jak+GTA+Ratchet), bár a platforming jó azokban is, de a Jak 2 még tényleg nehéz is.
De ezek szerint neked kimaradtak a PS2-es platformerek? Vagy egy részük? Van egy jó pár, de a Ratchet & Clank vagy a Sly Cooper elkanyarodott az eredeti vegytiszta platforming iránytól. De azért ezek mind jópofák, csak PS4-re még nem portolták őket.
Utoljára szerkesztette: Zóanagyvarázsló, 2017.10.03. 13:50:44 -
partizan182 #77167 Köszi, Yooka-ról olvastam hideget-meleget, ez a Hat in Time iszonyatosan kedvesnek tűnik, meglesem :) -
partizan182 #77166 PSVR modellfrissítés
Örülök nagyon hogy:
- Létezik, ie. sony nem hagyja a francba mint a Vitát
- Nem ad hozzá semmi kardinálisat, tehát az early adopterek (én) nem maradnak szarban
Elmúlt 2 nap a kiscsalád kidőlt korán, kutya büntiben volt, szal sisakoztam egy kicsinkét:
- Rigs jópofa, nagyon szép, de rettenetesen nehéz (single-ben eddig 5-0 a gépnek), ráadásul elenyésző pénzt ad egy-egy meccsért, kicsit mintha mikrotranzakciókra gyúrnának
- Csicska (open) kategóriában a 2. helyen fejeztem be első Dirt Rally bajnokságomat (60s autók), dagadott a mellem ezerrel. Aztán mentem egy próbakört a modernkori Fiestával, lefagyott a mosoly az arcomról (az út melletti gödörben arcon csúszva ez megesik). Van hova fejlődnöm na...
- Resident Evil 7 teaser demót nem egészen 30 másodpercig bírtam, iszonyatosan kemény ahogy ez kinéz VR-ban, de ehhez nekem nincsenek idegeim, a szívroham kerülgetett pedig kb semmi se történt.
Ha még van tulaj rajtam kívül szóljon, csapathatnánk vmelyikkel. -
Yooka Laylee, és most héten a "A Hat in Time", mindegyik zseniális, ha régimódi ,felfedezős platformerekre vágysz -
partizan182 #77164 +1, fenomenálisan néz ki, de a bullethell crowdnak szól, jobban adtam volna egy rayman jellegű platformer cuccot ezzel a designnal.
Hamá platformer: kéne valami új családi móka felkiáltással behúztam a múltkor a Jak&Daxtert, nekem ez anno teljesen kimaradt, hogy ez milyen fasza game! A stílus, a karakterek, a felfedezés, az irányítás mind példás, itt-ott még nehéz is. Egyedül a kamerán és a poly counton érződik a kora, hirtelen elkezdtem vágyni a minőségi 3D platformerekre. -
jó cucc lesz -
na lel, eltűnt az én CODWW2 cheateres kommentem is :D:D
....MELYIKVÓTAZ? :@:D és miért?! :D ami tény az tény - melyik modnak fájt? :(
Utoljára szerkesztette: mucsácsó, 2017.10.02. 23:49:39 -
hova tűnt a codww2 cheatvideo, amire alant reagáltam?! -
szerintem ez nem ronda! (és a cuphead sem, utóbbi az elmult 10 év legeredetibb látványvilágát hozza... csak ez a sok bosszharc :/ szerintem skippelem. )
Utoljára szerkesztette: arty, 2017.10.02. 23:02:53 -
1 hét!
-
-
Ha az 1 millió még nincs is meg, de szépen berobbant :
Cuphead Hits 125k Copies Sold on Steam in 3 Days -
Hát ez nekem jó lesz, megnéztem az első főellenségig, hát ez lekvár kategória....gondolom később játszani is kell a boss-oknál nem csak állni egyhelyben. :D
Mindenképpen ha lesz esélyem végigviszem, meglesem milyen a nehézsége.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.02. 18:22:11 -
Ulthane #77155 A szar. :-D -
Ulthane #77154 Na, lenyomtam a Cupheadetek mind a 28 bossát no damage-dzsel délután.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Kérem a következőt!
Most meg megyek és kiverem a szart Gaelből.
Utoljára szerkesztette: Ulthane, 2017.10.02. 18:19:43 -
Nekem személy szerint a rajzolt stílusa úgy tetszik, hogy nem akarok még 10000 másik ilyet, csak télleg kuriózum , egy ilyen....Nem volt még tudommal.
Érdekes.
Az meg hogy 6000ft, azt én sem nagyon fizetném szívesen, nem azért mert szarok a készítőkre, csak szerintem ez nem feltétlen egy 0day-es téma.
Bár lehet 20 órás a játék, de kizártnak vélem az alapján amiket olvastam.
Valamint a kihívás, kihívásból van SZAR meg van JÓ. (a szar az mint Mirdir, amikor a technológiától függesz)
Ez melyik? :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.02. 18:06:00 -
Nem mertél első lenni. :D
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.10.02. 18:00:35 -
Lel, nem tudom mi a bajotok a Cuphead-del, szerintem is zseniális. Zseniálisan agybaszó, ez tény, de végső soron igazságos, mint akár a Soulsok is - hozzátenném, még csak a 2. szigeten járok, de egyelőre ezen a véleményen vagyok. Vannak kuuuurvanehéz bossok, amik tényleg frusztrálóak, de nem legyőzhetetlen egyik sem... nem egy casual shooter, hanem ez tényleg elég hácé...
A látvány szerintem igenis kurvajó, ezt a látványvilágot nem sok másik (sőt, talán egy se?!) játék hozza, az egész dizájn kurvára kiforrott és koherens, szerintem nagyon egyben van - sok más játék megirigyelné ezt azért, még akár a "nagy" AAA címek közül is...
Az meg hogy kinek mi a kihívás, azt tényleg mindenki hadd döntse el maga... személy szerint a faszom se mászna Everestet, de úszást is lefosom. :) De kinek mi...
Azt meg aláírom, hogy coopban szörnyű lehet, mert néha még egyedül is nehéz odafigyelni, amikor 100 féle lövedéket nyom magából ki 1-1 boss :D -
nem is hülyézik a szelet, egészen fölösleges lenne -
Ulthane #77149 A repülők is széllel szemben szállnak fel és le... :-p -
széllel szemben nem a szél a hülye ám :) -
Ulthane #77147 Semmi komédia nincs benne, csak kell(ene) egy bizonyos szint, hogy megértsd. -
Evoluti0N #77146 Ma, amiket itt összehordasz, először a Cupheaddel kapcsolatban, most meg ez a hasonlat. Comedy gold.
-
partizan182 #77145 Ez volt a kérdés ha jól látom: "nem érzik őszintén úgy, hogy fel kéne hagyniuk a játékfejlesztéssel, és már megélhetést keresni? "
A példádban ha a raktáros influenzásan beteget jelentett de a főnöke berángatta azzal hogy deadline van, ki lesz rúgva ha nem jön, az nem a raktáros srác hibája/felelőssége. EA (ebben a példában a főnök) volt a mumus aki kitolta a félkész szart. -
Jó a példa, arra hogy semmi értelme ne legyen...
ME nem fogja károsítani a gépedet, sem téged azért mert olyan amilyen. Viszont te látod hogy milyen és nem veszed meg, mert ez nem rejtett probléma, hanem ez ilyen. ( volt demója is ).
Autónál sem veszed meg az adott típust, ami nem tetszik és nem utána kezd el az ember toporzékolni, hogy milyen az anyagminőség és a szerelés... ezt előtte kell, mikor megnézed, és tesztvezeted.