121482
status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs
NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!
SG.hu Discord
-
tévedés, már x360on is lehetett régiót (és nevet is) váltani
-
a replay? majdnem, igen! -
Ez is érdekes dolog, mert szerintem nem. Nem érzem a Codemasters F1 2017-et a Forza / GTnél bármiben gyengébben összerakott játéknak, sőt. Dúrván kiemelkedik az is, mert az a komplett csomag minden téren nagyon oda van rakva. Nyilván "csak" egy F1et kell modellezni, de annál komplexebb a rendszere.
Assetto Corsa is egy olyan csomag ami már dúrva tartalmat és lehetőségeket kínál igen meglepően aprólékos minőségben ( ők itt a legkisebb csapat mindközül ) de itt igazán a Project Cars 2 lehetett volna az ami a GT / Forza páros mellé felnő ls multiplat, és ha az ember elolvassa a listát hogy mit kínál már nyúlna is magához, de a valóság az hogy olyan szinten félkész és igénytelen, hogy inkább csak rohadtul mérges a fejlesztőkre.
Túl sok lehetőség nincs. Ha PS4ed van GT, ha Xbox Forza, ha PC akkor Forza, iRacing, rFactor 2, Raceroom. Assetto Corsa, F1, Project Cars meg mindenen tolható.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 15:10:09 -
LBandi77 #77901 Nem is vészes a helyzet,kontrollerel jó a forza de árkádosabb könyedebb az irányítás,az időjárás meg parasztvakításra jó másra nem,akármit állít Totti.Sokkal több offline verseny van forzában,az megint más kérdés ahogy olvasom mindenhol van 1 ultimate verda és csak az a jó. -
Igazából nem látom annyira vészesnek a helyzetet... egyik se tökéletes, de a mezőnyből durván kiemelkednek. -
Controllerrel tolom és ordas nagy hazugság lenne, ha azt mondanám, hogy elégedett vagyok. Nem 1x volt már alkalmam kormánnyal belekóstolni ótós' szimbe és ennek ez az útja. Controllerrel olyan, mint billentyűzettel Dark Souls-ozni... lehet, de... nah.
GTS-el játszogatva, Forzát nézegetve nekem amatőrnek, az a véleményem, hogy mind a 2 játék remek. Egyik ebben jó, a másik abban. Bár minden játék ilyen magas színvonalon prezentálná azt a témát, amit képvisel. Csodás cuccok, így nem meglepő, hogy a Forza lesz a köv. áldozatom.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.22. 14:49:12 -
Érdekes.
Néztem az Xbox frissítést, 1080p-ben tud rögzíteni a gép.
Ez nagyon vicces, mert a PS4-nél ezt valamiért nem lehetett megoldani, inkább csináltak belőle ps4 pro kiváltságot. -
WOW zsír. :D
Nekem is Nightmare-en kellett volna csinyáni. :D -
A bokszerrel 1hit kill minden zombi, kivéve a banya,meg a nyögdécselő,savat köpködő dög. Majd kiváncsi leszek a lángszórósokba mennyi kell,mert azok valami abszurd mennyiségű lőszert felemésztettek, stealth attack-ból is 5 db kellett nekik nightmare fokozaton -
Ja bocs, igen a balta az 1 hit kill, csak kevés van belőle. :D -
Fogalmam sincs, nem látok 14 millió ember fejébe. -
Jaj már! Hát mindenki tudja, hogy azért lett sikeres, mert évek óta nincs már normális SW játék és hát valljuk meg olyan látvánnyal, körítéssel még nem érekezett SW játék sohanem, mint ez. Baddass. Csak éppen gány fos multi. -
Ezaz, hogy itt nem milliós, tízen milliós. -
Nem hiszem, hogy az a játék érdeme lett volna. Egyszerűen olyan óriási brand az SW, hogy a hulladék fos is milliós vásárlót jelent. -
LBandi77 #77890 Na én kiszálltam forza forever,mindenki eldönti neki mi a jó. -
csak jelzem hogy ez a téma és ezek az emberek általában mod beavatkozást igényelnek
újítsunk egyet és most ne kelljen
tipp: próbáljatok meg ne egymásról írni hanem a témáról, nehéz lesz, de mindenki képes rá, eskü -
Ha olvasod és nem csak fikázni akarsz kb szó sem esik arról hogy milyen kormánnyal, hanem más bajuk van.
Pl szejcsentót nem lehet karrierben olyan szintre tunningolni, hogy a LaFerrarit lenyomja... -
Nem. -
Ha nézed is a videót és nem csak fikázni akarsz, akkor írja a megjegyzésben hogy nem állította be rendesen amikor ezt videózta, azóta változott a dolog. De teljesen mindegy. -
LBandi77 #77885 Tán nem igaz? -
LBandi77 #77884 Itt olvasgasd el a kommenteket,itt nagyon sok forza rajongó írja le a véleményét,Totti is picit visszafogottabb.
http://www.gamer365.hu/show-article.php?id=2147&article -
Akkor ne írj ilyet, ha hülyeség. De nyilván hangzatos volt. -
LBandi77 #77882 Hagyd a hülyeséget,én nem védem a gt-t de neked sem kéne mert ez 1 horizon-motorsport hibrid lett,és igen a t-10 most szar irányba halad. -
Annyira nem érdekel, de ha már felhoztad akkor ugyan olyan érzés volt mint a kontroller pöcögtetés?
Na nem mintha annyira izgatna hogy a GT avagy a Forza jobb kormnánnyal, mert nyilván a GT jobb ezen a szinten.
Ha meg olyannal akarok játszani ami beszabehugy kormánnyal elindítom az Assetto Corsát pl vagy mást. -
én elég sokat használok pedig baltát amikor csak tetehetm.sőt volt már hogy lekéseltem egy egy szörnyet :D -
LBandi77 #77879 https://youtu.be/4JSeapKe2nA
Döntsd el te.(mondom szart sem ér) -
Azt hogy innen ki teljesen mindegy. 14 millióan viszont vették az előző részt a multi miatt. -
LBandi77 #77877 Képzeld én is kormánnyal játszottam a demot. -
De mi a tökömbe lesz 1mm-el több, jobb, mint az előző? Kinek kell ez? Írjon már valaki aki csak emiatt veszi meg ezt a részt. De tényleg érdekel ki veszi meg innen csak a multi miatt.
Utoljára szerkesztette: Kandurex, 2017.10.22. 10:57:52 -
Most ezen meglepődtünk? ez egy multiplaya játék, single csak azért került bele hogy növelje a játék pozitív megítélését, nem pedig azért mert azzal valami különlegeset akartak alkotni. Az a multi része. -
Ez ordas nagy bullshit, kormánnyal nyilván ezerszer jobb. Demót azzal toltam, rendben volt, FFB is jobb lett, nézetek is jobbak. Nem váltja meg a világot, olyan mint eleddig, csak jobb. Az áttörés még várat magára, de egyszer csak eljön az is. -
Egyikhez sem ajánlod? -
Szóval 5-7 órára saccolja a kiadó az új Battlefront single-t. Mert hát ugye csak a multi. Csak tudnám milyen más élményt, újszerűséget, többet adhat, mint az előző rész? Ki veszi meg? És miért? Komolyan nem értem. -
LBandi77 #77871 Kormányt ne vegyél hozzá szart se ér,mintha kontrollerel mennél,nem vicc. -
Veled értek egyet. -
GTS-t tolom. Anti ótka fanként iszonyúan élvezem. Tegnap egy seggel 7 órát beletoltam és alig akartam abbahagyni. Minőségi cucc magas fogon, de kiherélve :-(
De.
Amit a Forza-ból láttam az még jobban vonz, konkrétan kormányokat nézegetek a neten. Az meg, hogy a Forza "csak" 95%-ban hozza 1-1 autó részletét, ami kb. csak kinagyított fotó módban látsz, a GTS meg 99%-ban az engem hidegen hagy. Az viszont nem, hogy a Forza tartalomra brutális.
Lassan vehetem elő a fiók SSD-t, amin a Win10-emet őrizgetem...
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2017.10.22. 10:41:26 -
LBandi77 #77868 Tisztába vagyok a gts hibáival,de nekem csak a pálya-autó mennyiség a bajom. -
LBandi77 #77867 Nekem ezt ne sőt ezt senkinek ne.Az esőszimuláció hogy nem kell kereket cserélni?hogy rámehetsz simán a rázóra nem történik semmi?hogy slick gumin már húzod az vízfüggönyt de alig mész lassaban?Ja hogy a pocsolya lassít,értem. Hagyjuk a hülyeséget.Kíváncsi lennék az f1-ben így lenne mennyire tetszene. -
te meg ugyanúgy véded a Sony-GTS kombót... -
Ez a bullshit amit írtál. Mint írtam a Cars és a Forza lépte meg hogy az esőnek több hatása is van a pályán mint simán csak jobban csúszik. Bár nem kell elhinni, nekem mindegy.
Utoljára szerkesztette: Totti5, 2017.10.22. 09:55:29