121482

status.playstation.comgamefaqs ps4PSN IDs

NEM JELÖLT JÁTÉK SPOILER-ES HOZZÁSZÓLÁS, KÉP KITILTÁST EREDMÉNYEZ!
A warezzal kapcsolatos minden hozzászólás törölve lesz!

SG.hu Discord
  • Kongy
    Sokat kellett grindolni benne, az biztos, meg menedzselni a bázist.. szóval azért el lehet azzal pepecselni szépen.
  • darkSectorxxx #81031
    Na a MGS-nál nekem érthetetlen.
    80 órát bekapcsolva hagytad a gépet míg nem voltál otthon? :D

Mimindent lehetett abban csinálni?
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 21:56:31
  • Rage47
    Nálam is Witcher 3 és MGSV, ahol képes voltam 90-100 órát beleölni.
    De mindegyiknél annyi volt a sztori, nem nagyon lehetett kevesebbel kijönni.
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.12.10. 21:55:18
  • darkSectorxxx #81029
    Jó asszony, nyomós érv! :D

....ja hogy a játékban? :D

Hát eléggé az elején.
  • Kandurex
    Tényleg, a főszálban hol tarthatok? Remélem 5% körül?? :)
  • Kandurex
    Mindjárt gyün a nightmare. Én abbahagytam Alexandriában, miután találkoztam az asszonnyal. Folytatom a patch után.
  • Kongy
    Szerintem is embertípustól függ. Még amikor úgy érzem, hogy igazán elmerültem is egy sandbox-ban, 30 óránál nagyon nem tudok többet eltölteni velük, azután véglegesen megunom. A Witcher 3 volt az egyetlen játék amiben 80-90 órát öltem, de ott is maradt még rengeteg tennivaló így is... No meg a WoW ugye, amiben már több 100 órát eltölthettem.
  • darkSectorxxx #81025
    Na jó, azért ez erősen játékfüggő ám, Shadow-ot nem azért nem bírnám én sem mert türelmem nem lenne, hanem mert nem élvezem. :D

Egyrészt maga az, hogy kurvajó a gém, és pl a képességeidet megszerezd, harcolni kell, és ez jó okot ad a fejlődésre is, a megtalált zsákmány egyben pénz is, ami kell a vásárláshoz. :)
    Valamint a maximalizmust kivéve én pl élvezem még a harcot és szeretnék gyúrni a Maszter képességekre....1000-ig azért nem, de kicsit húzok rajta. :D

Bár utána már egy Isten leszel a játékban igazából.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 20:34:24
  • Rage47
    van türelmetek :D én nem bírom maxolni ezeket a sandbox játékokat. Shadow of Mordor is már a határon táncolt, a végén elég repetitív lett, pedig a gyűjtögetésbe bele sem kezdtem :D
    én nem értem, mi értelme pusztán azért időt tölteni egy játékban, hogy ugyanazokat a helyeket bejárd 100x.
    ilyen volt a Witcher 3 is, tele volt kérdőjelekkel a pálya. ismerősöm begyűjtötte mindet. mondjuk őt a WoW is teljesen behúzta. lehet embertípustól függ
    Utoljára szerkesztette: Rage47, 2017.12.10. 20:24:50
  • darkSectorxxx #81023
    Na ezennel megvan a 99% Origins-ben.

A maradék 1 % valszeg a 4. Isteni próba lesz majd, vagy fingom sincs.
    Eddig 125 óra.......térkép tiszta.....
    Képességfán a 3 képesség hiányzik...és megvan.
    Csak a versenyeken, meg arénákba kell még menni.

Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 20:17:15
  • darkSectorxxx #81022
    Options / Tapipad
  • Tatyla
    Nyomd meg a tapipadot
  • Old_Raiden
    Sziasztok ! Tudnátok nekem segíteni ? Melyik gombbal lehet előhozni Pause-t az Assassin's creed origins-ban ? Egyszer már sikerült , ilyenkor egy nagy zöld betűkkel kiírta a játék hogy Pause (szünetet tart ). Előre is köszönöm !
  • darkSectorxxx #81019
    Én most néztem csak, de December 31-ig Twitch-en a Prime-ban ez a drop van, egy lóval és 2 fegyverrel. :D
    Akit érdekel....

• Myselor
    azt nem használtam.inkább szenvedtem addig xd
  • darkSectorxxx #81017
    A magyar "FEKETE PÉNTEK COLLECTORS" :D
  • Tatyla
    Vagy aim assist
  • arty
    tudom h nem volt rossz az itthoni 68k-s psvr akció se, de az azért más szint (53k a psvr + kamera + gtsport)

(az igazi korona, hogy a vr-ben semmitérő gt van mellétéve... nagyon kell a SZÁM, amivel lehet majd védeni jamakuccsi fércművét...)
  • Myselor
    FFVII 10éves fejlesztés lesz szintén akárcsak a XV volt:D
  • Myselor
    evilt within 2.tényleg nagyon hoki a célzás gyűjts össze 70k agy zselét és szedd ki a bullet time célzás skill-t utána már jó lesz célozni:D
  • mucsácsó
    Nekem is erős skip, meg valahogy nekem gyomorforgató az egész látványvilág meg ez a szarráhudozott minden... de jó játékot annak, akinek bejön :D
    Most szereztem egy AC Originst, úgyhogy szerintem meg is van, hogy mit tolok...

más: Evil Within 2-t is toltam, de csak szerintem nagyon hulladék a célzás?! :O alig találom el baszki az ellenfeleket... kizárt, hogy az első rész is ilyen lett volna... most kajak kapcsoljak assistot, vagy miafaszez?! :D
  • SlickAdam
    FFVII-re en nem fogadnek. jo lesz az 2019-re. vagy PS5
  • Tinman #81010
    Nekem jó lesz PS4-re is.
  • Tinman #81009
    A jövőre elvileg megjelenő PS4 excluk java.
  • darkSectorxxx #81008
    Hát nekem, az időre megy, meg a nyugis taktikus játékmenet kizárja egymást. :)
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 13:32:41
  • SlickAdam
    minden küldetes idöre megy. okosan ki van az merve, nyilvan nem kell agyatlanul csapkodni.
  • darkSectorxxx #81006
    Mellesleg az sem segít sokat, hogy megismerjem a játékot, hogy kapkodni kell a demoban, mert időre megy.

Persze az irányítás miatt mindegy már.
    Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2017.12.10. 13:26:01
  • darkSectorxxx #81005
    Én az irányításra mondtam hogy fos....az ahogy irányítod pl a karaktert meg ilyenek, nem a nyomkövetősdi a probléma. :)
  • Seth
    Ez a "Játszanék vele, de mivel PS4-re jönnek, megvárom amíg PS6-ra remasterelik,majd akkor" lista
    Utoljára szerkesztette: Seth, 2017.12.10. 13:00:22
  • Kandurex
    The Last Of Us II.

Ua. Fasza lesz. De semmi bemutató.
  • Moby
    Ez milyen lista?
  • Tinman #81001
    Tudom, nem érnek semmit, csak túszok, de ez akkor se egy elhanyagolható lista:

- Fist Of The North Star - Asura's Wrath feelingem van, ami nálam jó
    - Earth Defense Force Iron Rain
    - DISSIDIA FINAL FANTASY NT
    - Yakuza 6 The Song of Life
    - Shadow of the Colossus Remake
    - Days Gone
    - Detroit Become Human
    - Final Fantasy VII Remake
    - God of War
    - Spider-Man
  • Kandurex
    PSX Vol2.

Ghost of Tsushima

Egyetlen másodpercnyi új anyag sem volt a bemutatón. Ellenben sokat beszéltek róla, hogy fasza lesz.

Aha.
  • Moby
    Kipróbáltam tegnap ezt a szörnyvadászt. Kár, hogy nincs időm ilyenekre, de eléggé bejön. Társakkal ez kurvanagy móka lehet. Rohadtjó az atmoszféra, eléggé pofás is. Absz nem csodálom, hogy ennyi rajongója van.
  • SlickAdam
    leirtam, hogy milyen a jatek. ez nem abbol all, hogy kard a hatra, azt zzzzzsa gyilok, 20 csapas es vege. ez kurvara nem az a jatek es ne is keressetek benne mast. a jatekkal semmi baj nincs... (techno az mas)
  • orichalcos
    Spoilerhez:

Nem láttad a 3. rész legutolsó jelenetét ugye? :)
  • GOTY
    Van arról valami információ, hogy a SSM hogy fogja a játékosoknak megmagyarázni, hogy Kratos, a görög mitológiát lekaszáló szuperhősből, ráadásul hogy lesz egy "viking kori", néhány ezer évet átutazó valós személy?
  • TDC Geronimo
    E3 2018ban lesz gameplay is
  • TDC Geronimo
    50-60%nál járhatnak kb. Szóval én tartom a 2019 májusi dátumot
  • TDC Geronimo
    loot box burn is volt :D