33
  • Sippie
    #33
    baromságokat beszélsz.
  • retardtomsolooo
    #32
    tomsolo egy fasszopó
  • tomboy013
    #31
    Sose volt az
  • AnuluWork #30
    "félkész elavult hulladékokat dobál piacra"

    Nem vagy normális. :D
  • Béka Benő
    #29
    A cikkíró honnan szedte ezt a 429 eurós árat ?
    Lealkudta 499-ről, vagy mi ?

    Itt van az XBOX- ONE igazi ára euróban.
  • NEXUS6
    #28
    Gondolom senki nem fogja akkor kihasználni a gyorsabb, esetleg a kevesebb rendszer fícsör miatt több a játék progi számára rendelkezésre álló memóriát, a pletyik szerint erősebb GPU-t.
  • narumon
    #27
    "(ahhoz képest kevés, hogy a hw miatt a multiplatformok a másikon jobbak)."

    Ezt mondjuk még senki nem erősítette meg. A nyitócímek tök egyformán fognak kinézni ez biztos. (mármint a multik)
  • OGMontana
    #26
    Az i3 alsókategória, ugyanúgy a Pentium és a Celeron is. Ami középkategória az az i5. A felső kategória pedig az i7.
  • Anubys
    #25
    Honnan veszitek azt a marhaságot, hogy nincs magyar PSN Store meg magyar PSN+?
  • NEXUS6
    #24
    "Ebbe ne menjünk vele, mert a PC proci sokkal összetettebb feladatra képes és lát el, mint bármelyik konzolé, amik csak dedikáltan játék és média dolgokra van specializálódva."

    Nemmondod. Én másfél évig használtam különböző Linux disztrokat PS3-on. 1 gond volt vele, hogy a Sony a kalózocskáktól való félelmében supervisor szinten letiltotta a grafikus memória hozzáférést, meg a GPU-t is, ezért kicsit gyengevolt pl emulátorok futtatására, de még azért elvitte őket. DVD-ket azért írtam vele, meg ilyesmi.

    Szal akkor még az SPU-kat, meg az egész grafikus részt nem is nagyon használta senki.
    Ezért úgy látom épp a te érdekedben ebbe tényleg nem kéne belemenni.
  • Skyline
    #23
    "Lényeg a lényeg, ha nehezen is, de a konzolok végre elérték egy középkategóriás pécé szintjét, de mire te megveszed (jövő tavasz/nyár/ősz/tél) már csak egy alsókategóriás vasra fogsz élvezni."

    Tudom hogy elszomorít de majd mutasd azt a középkategóriás vasat amin 1080p 60fps-el fognak így menni a címek. Amíg nincsenek itt a konzolok addig ez fröcsögés de az első évben MINDIG megelőzik a pc-t.

    "Tudom, a konzolosoknak ez nagyon fáj: nem elég, hogy drágán vesztek rossz hardvert, még drágábban rossz játékokat (némelyik játékideje akár 5 óra is lehet, ez igen) stb., de még fanatikusan is nyomni kell a mantrát, hogy a konzol mennyivel jobb."

    Tudom hogy a pc-seknek nagyon fáj hogy a nextgenek megjelenésekor egy hasonló teljesítményű pc sem kerül semmivel sem kevesebbe, hogy a rossz játékok 99%-a multiplatform és pc-n ugyanúgy csöpögnek érte a népek és hogy a konzol exkluzívokat mindig olyan pc-sek fikázzák akiknek gőzük közük nincs az egészhez. És itt épp TE nyomod fanatikusan a szöveged ostoba rálátással.

    És nem egyik oldalt sem képviselem mert egy homályos agyú birkához képest van annyi eszem hogy a pc mellett a konzol is megférjen mert mindegyiknek van pozitív oldala vastagon. Exkluzivitás terén a konzoloknak jóval vastagabban.
  • Skyline
    #22
    Micsoda szomorúság... Mosolyogva használom az USA és UK PSN accjaimat gond nélkül...
    Húúú nincs magyar store...Gyakorlatilag a microsoft magyar store-jával kitörölheted az is egy büdös nagy nulla az amcsi és angol store-okhoz képest. De valóban a store egy döntő dolog egy konzolnál...pfff..:)
  • sanyicks
    #21
    marhaság. Pl ezekben a konzolokban ugyan olyan proci lesz mint a pc-ben, de az eddigiek fényében is egy marhaság ez a kijelentés, hiszen a játék és a média a legösszetettebb alkalmazás a számítógépeken...

    Egy év múlva pont ugyan ez lesz a helyzet, ha nem tűnt volna fel jópár éve alig fejlődik a pc, hatékonysági, okosságokról szól azóta az egész.
  • Daffit
    #20
    Ebbe ne menjünk vele, mert a PC proci sokkal összetettebb feladatra képes és lát el, mint bármelyik konzolé, amik csak dedikáltan játék és média dolgokra van specializálódva. Mindezek mellett már a kezdet kezdetén is sokkal jobb grafikát lehetett elérni a PC-n. Most ezek a konzolok erősebbek lesznek, de egy év múlva már más lesz a helyzet.
  • sanyicks
    #19
    jaj bocs az i3 simán középkategóriás, az alsó az a celeron :)
  • sanyicks
    #18
    persze hogy az m$ árulja nagyobb árréssel a cuccát, hiszen szoftverfejlesztő, ezek fejlesztésére sem sokat költ, félkész elavult hulladékokat dobál piacra.
    De mi közbe az amd-nek az m$-hez azon kívül hogy az az amd apu-ja van az új m$ konzolban?

    "Lényeg a lényeg, ha nehezen is, de a konzolok végre elérték egy középkategóriás pécé szintjét, de mire te megveszed (jövő tavasz/nyár/ősz/tél) már csak egy alsókategóriás vasra fogsz élvezni."

    Igen? Tudsz mondani egy pc-t amiben közös memória van? Mondjak neked egy alsó kategóriás pc-t? core i3 integrált gpu-val ami még egy kíndóz guit is alig képes kirajzolni, és ez 1 év múlva is így lesz :)
  • SanMaster
    #17
    Látom itt nagyon megy a PS4 hype. Egy fontos dolgot jegyezzünk azonban meg. A PS on-line store nem elérhető Magyarországon, sem a PS Plus. A Sony jó magasról leszarja Kelet Európát és köztük Magyarországot is. Az Xbox bolt elérhető Mo-n, bármit megvehetsz, köztük Gold membershipet is. Én annó pár éve aláírtam azt az on-line peticiót, hogy legyen végre Mo.n is sony on-line store, és konkrétan semmi (!) nem trötént, még ígéret sem. Többet PS-t nem veszek,egyszer már befürödtem vele.
  • Narxis
    #16
    PS4-nél régiózár se lesz, nem tom volt-e már említve... :)
  • gulyasandras
    #15
    És vajon melyikük árulja nagyobb árréssel a cuccát? Egy eleve veszteséges cég (AMD), vagy az MS? Néha nézegethetnél üzleti portálokat is.

    Lényeg a lényeg, ha nehezen is, de a konzolok végre elérték egy középkategóriás pécé szintjét, de mire te megveszed (jövő tavasz/nyár/ősz/tél) már csak egy alsókategóriás vasra fogsz élvezni.

    Tudom, a konzolosoknak ez nagyon fáj: nem elég, hogy drágán vesztek rossz hardvert, még drágábban rossz játékokat (némelyik játékideje akár 5 óra is lehet, ez igen) stb., de még fanatikusan is nyomni kell a mantrát, hogy a konzol mennyivel jobb.

    Költői kérdés: ha a szagértők szerint még most is lever mindent a ps3, akkor vajon minek hozták ki a négyet? (Nem kell mindent elhinni anyu85-nek.)
  • NEXUS6
    #14
    A M$ gyak minden olyan hibát elkövet, mint anno a Ps3 induláskor a Sony:
    Túl sokat tudó , ezért túl drága "média center".
    Xar, a játékosoknak nem bejövős online rendszer.
    Viszonylag kevés exkluzív játék (ahhoz képest kevés, hogy a hw miatt a multiplatformok a másikon jobbak).
    Stb.

    A Sony eddig csak kijavította, amit anno bakizott, és hozza a papírformát. Ha előnyre tesz szert, azt csak a M$-nak köszönheti.
  • Skyline
    #13
    Ha már fröcsögsz legalább a dolgokkal lennél tisztában....:)
    XBO és PS! is AMD procival rendelkezik....
    A konferenciákon pedig a SONY gyakorlatilag felmosta a padlót a microsofttal MINDEN tekintetben.

    //Sony nem mutatott az MS fanoknak olyan játékot ami érdekelhetné...Nyílván nem fanbojkodás és akit a Forza lázba hoz azt nem érdekli a Driveclub...Vagy aki a Remedy címekre bukik azt nem hozza lázba egy Quantic Dream cím se... A Killzone is ronda volt mert HALO a világ. De majd ott a Dead Rising 3 ami Capcom címknt úgyis csak időleges exkluzív lesz boxon.:)
  • Bari06
    #12
    Csak egy kérdés, mi a f*szt keres a Konami egy olyan címmel, mint a Metal Gear Solid, az M$-nél ??? Szerintem a Sony mind konzolban mind exclusive-ban felül múlta a M$-ot.
  • narumon
    #11
    Hát én most nagy gondban vagyok; a PS4 olcsóbb és nem kell online lenni - cserébe nagyjából egy olyan játékot sem mutattak ami érdekelne... :(
    Lehet, hogy ez a gen nekem kimarad??
  • IMYke2.0.0.0
    #10
  • Tomek83
    #9
    430euro helyett legyen inkább 500euro az ár.
  • Bendzs
    #8
    Jó lenne lassan PC-s címekről is bejelentéseket látni, mert eddig a bemutatott 20-30 játékból talán 5-6 jelenik majd meg PC-re is...
  • gulyasandras
    #7
    Engem csak üzleti szempontból szórakoztat a konzolháború, nem kötnek le az "5 perces videó, gombnyomás, 5 percig megint videó"-féle "játékok". Haveroknál mindig megnézem az új játékokat, de csak maradok a pécénél.

    Üzleti hírekkel, jelentésekkel tele van a világháló (anyu85-féle szagértők nem játszanak, péhá).

    Novemberig (ill. Sony esetében decemberig) még rengeteg az idő, sok minden változhat.
  • mad mind
    #6
    Ezt meg honnan vetted? Persze lehet fanboykodni, de ha tényleg ilyen drága lesz a one, nem lesz nagy siker.
  • gulyasandras
    #5
    A Sony megint adhat majd el épületeket (plusz bocsáthat el alkalmazottakat), ha nyereséget akar felmutatni. (Tulajdonképpen Sony = AMD*, Microsoft = Intel)

    Gyenge volt a felhozatal mindkét részről.

    * "Rendes" profitot az életben nem fognak tudni felmutatni. :) Itt is csak az egyik üzletág nyereséges (AMD - gpu, Sony - játékdiv)
  • cateran
    #4
    Az MGS-en hangosan felnevettem..."lopakodas" loval, fenyes nappal :D (A new breed of stealth) Hisz, ha csak a lovat latjak, az nem feltuno a puszta kozepen :D Nincs az a grafika es fizika, ami az ilyen okorseget ellensullyozza a szememben.
  • narumon
    #3
    Jah és a Quantum Break trailer az nagyon hangulatos valóban. A meches titanfall az nem tűnt túl érdekesnek, az MGS-ek sem vettek eddig le a lábramról, kétlem, hogy most kezdené, és a sárkányos valami is elég nagy ökörségnek tűnik.
  • narumon
    #2
    Elég jó volt a felhozatal. Ezt a Ryse-t én most láttam előszőr de ez nagyon jónak tűnik. A másik érdekes a Project Spark - egyelőre nem tudom elképzelni de ha közel van ahhoz amit elképzelek akkor ez nagy királyság lesz. A Forza meg a Halo az meg természetesen kötelező, bár Halo ha jól értettem csak 2014-ben jön... :(
  • NEXUS6
    #1
    Azért elég fáradt hangulata volt az egésznek, valszeg sűrű volt a hétvégi buli.;)

    Lesz 1-2 nagyon jó kis új exkluzív úgy tűnik, de valahogy mintha a cég nem is bízna bennük.