Bakikkal tarkított Microsoft konferencia
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bizonyítsd ipvel te faszkalap, mielőtt vádaskodsz és bannolsz!
Nem vagy normális. 😄
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Lealkudta 499-rõl, vagy mi ?
Itt van az XBOX- ONE igazi ára euróban.
<#papakacsint>#papakacsint>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Ezt mondjuk még senki nem erõsítette meg. A nyitócímek tök egyformán fognak kinézni ez biztos. (mármint a multik)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Nemmondod. Én másfél évig használtam különbözõ Linux disztrokat PS3-on. 1 gond volt vele, hogy a Sony a kalózocskáktól való félelmében supervisor szinten letiltotta a grafikus memória hozzáférést, meg a GPU-t is, ezért kicsit gyengevolt pl emulátorok futtatására, de még azért elvitte õket. DVD-ket azért írtam vele, meg ilyesmi.
Szal akkor még az SPU-kat, meg az egész grafikus részt nem is nagyon használta senki.
Ezért úgy látom épp a te érdekedben ebbe tényleg nem kéne belemenni.
<#papakacsint>#papakacsint>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Tudom hogy elszomorít de majd mutasd azt a középkategóriás vasat amin 1080p 60fps-el fognak így menni a címek. Amíg nincsenek itt a konzolok addig ez fröcsögés de az elsõ évben MINDIG megelõzik a pc-t.
"Tudom, a konzolosoknak ez nagyon fáj: nem elég, hogy drágán vesztek rossz hardvert, még drágábban rossz játékokat (némelyik játékideje akár 5 óra is lehet, ez igen) stb., de még fanatikusan is nyomni kell a mantrát, hogy a konzol mennyivel jobb."
Tudom hogy a pc-seknek nagyon fáj hogy a nextgenek megjelenésekor egy hasonló teljesítményû pc sem kerül semmivel sem kevesebbe, hogy a rossz játékok 99%-a multiplatform és pc-n ugyanúgy csöpögnek érte a népek és hogy a konzol exkluzívokat mindig olyan pc-sek fikázzák akiknek gõzük közük nincs az egészhez. És itt épp TE nyomod fanatikusan a szöveged ostoba rálátással.
És nem egyik oldalt sem képviselem mert egy homályos agyú birkához képest van annyi eszem hogy a pc mellett a konzol is megférjen mert mindegyiknek van pozitív oldala vastagon. Exkluzivitás terén a konzoloknak jóval vastagabban.
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Húúú nincs magyar store...Gyakorlatilag a microsoft magyar store-jával kitörölheted az is egy büdös nagy nulla az amcsi és angol store-okhoz képest. De valóban a store egy döntõ dolog egy konzolnál...pfff..😊
Egy év múlva pont ugyan ez lesz a helyzet, ha nem tûnt volna fel jópár éve alig fejlõdik a pc, hatékonysági, okosságokról szól azóta az egész.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Olyan világban élünk, amelyben a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, ellenben a bútorápoló szer valódi citromot.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
De mi közbe az amd-nek az m$-hez azon kívül hogy az az amd apu-ja van az új m$ konzolban?
"Lényeg a lényeg, ha nehezen is, de a konzolok végre elérték egy középkategóriás pécé szintjét, de mire te megveszed (jövõ tavasz/nyár/õsz/tél) már csak egy alsókategóriás vasra fogsz élvezni."
Igen? Tudsz mondani egy pc-t amiben közös memória van? Mondjak neked egy alsó kategóriás pc-t? core i3 integrált gpu-val ami még egy kíndóz guit is alig képes kirajzolni, és ez 1 év múlva is így lesz 😊
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Lényeg a lényeg, ha nehezen is, de a konzolok végre elérték egy középkategóriás pécé szintjét, de mire te megveszed (jövõ tavasz/nyár/õsz/tél) már csak egy alsókategóriás vasra fogsz élvezni.
Tudom, a konzolosoknak ez nagyon fáj: nem elég, hogy drágán vesztek rossz hardvert, még drágábban rossz játékokat (némelyik játékideje akár 5 óra is lehet, ez igen) stb., de még fanatikusan is nyomni kell a mantrát, hogy a konzol mennyivel jobb.
Költõi kérdés: ha a szagértõk szerint még most is lever mindent a ps3, akkor vajon minek hozták ki a négyet? (Nem kell mindent elhinni anyu85-nek.)
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Túl sokat tudó , ezért túl drága "média center".
Xar, a játékosoknak nem bejövõs online rendszer.
Viszonylag kevés exkluzív játék (ahhoz képest kevés, hogy a hw miatt a multiplatformok a másikon jobbak).
Stb.
A Sony eddig csak kijavította, amit anno bakizott, és hozza a papírformát. Ha elõnyre tesz szert, azt csak a M$-nak köszönheti.
XBO és PS! is AMD procival rendelkezik....
A konferenciákon pedig a SONY gyakorlatilag felmosta a padlót a microsofttal MINDEN tekintetben.
//Sony nem mutatott az MS fanoknak olyan játékot ami érdekelhetné...Nyílván nem fanbojkodás és akit a Forza lázba hoz azt nem érdekli a Driveclub...Vagy aki a Remedy címekre bukik azt nem hozza lázba egy Quantic Dream cím se... A Killzone is ronda volt mert HALO a világ. De majd ott a Dead Rising 3 ami Capcom címknt úgyis csak idõleges exkluzív lesz boxon.😊
Lehet, hogy ez a gen nekem kimarad??
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Üzleti hírekkel, jelentésekkel tele van a világháló (anyu85-féle szagértõk nem játszanak, péhá).
Novemberig (ill. Sony esetében decemberig) még rengeteg az idõ, sok minden változhat.
It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/
Gyenge volt a felhozatal mindkét részrõl.
* "Rendes" profitot az életben nem fognak tudni felmutatni. 😊 Itt is csak az egyik üzletág nyereséges (AMD - gpu, Sony - játékdiv)