Az évad legnézettebb tévésorozatai

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ha nem csak nézni akarsz, hanem olvasni is, akkor a Garfield-ot is ajánlom... lehet furának és gyerekesnek tûnik, de nyelvtanulásra elsõ osztályú szerintem. Már ha az amerikai angol érdekel. Elõnye elsõsorban az, hogy napi pár képkocka jelenik meg, tehát nem megterhelõ.

bakvarnyu
Fú pedig pont a Breaking bad-et akartam irni 😊 Ami engem kicsit kiakasztott az a The wire, na az a néger szleng durva.

Friends.
Mindennapi eletbol kivagott szovegreszletek.
thx

Star Trek: Enterprise
http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Trek:_Enterprise

csomó ismétlõdõ nyelvtan van benne.

de ha középszint alatt vagy, akkor még érdemes a nyelvtanra is koncentrálnod, mert anélkül csak szavakat látsz egymásután és nem látod a rendszert.

a másik meg hogy masszívan kell nézni és foglalkozni a nyelvel, ha változást akarsz. ráadásul egy bizonyos szint után már nem fejlõdsz sokat azzal, hogy csak nézel valamit. ott már csak az segít, ha bekapcsolódsz angol beszélgetésekbe, fõleg írásban...

https://twitter.com/foodlfg

angol tanuláshoz milyen sorozatokat ajánlatok?
eddig a legjobban bejött ilyen céllal nekem a prison break: érthetõen beszélnek és sokat - kezdõ angolosnak mint én ez jó

a 24 se rossz, de pl a breaking bad-et alig értem...

:/ A Supernaturalt már nem nézik annyian... :/ Elég szomorú...
Nálam ezek a sorozatok lesznek a listámon nyár után:
Homeland /3.évad/
Castle /6.évad/
Nashville /2.évad/
Vikings /2.évad/
Da Vinchi's Demons /2.évad/
Californication /7.évad/

Amik még mennek, de jövõre szintén folytatódnak:
Game of Thrones /4.évad/
Defiance /2.évad/
Darth Sith
Annyi jó sorozat jött most össze, hogy nem gyõzöm 😄
Big Bang, Arrow, Hannibal, GoT, Walking Dead... 😄

Nem a lényeg, hanem a fontos!

Még jó, hogy a Breaking Bad-es csóka van a képen 😄
trónok közt és a syfy féle Defiance ennyi kifújt, kár hogy nincsen semmilyen babylon 5 vagy stargate-hez hasonló sorozat mostanában.

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,