South Park: The Stick of Truth

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ez nem túl biztató...

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

wedge31
Ha nem tudnám, hogy obsidián játék nem is hinném el olyan karcsú a játék rpg része.
Nincs párbeszéd az npc-kel csak végig hallgatjuk a monologjukat, nem lehet beszélgetni a party tagokkal, nincs semmi hatása a cselekedeteinknek, stb.
A harcrendszer az elsõ órában jó pofa de utána már egyhangú, hogy gyak másról se szól csak arról, hogy lesem mikor villan a fegyom támadásnál vagy alattam a kör blokkolásnál.
Szerencsére mint SP fan jól szórakozok a játékkal mert abszolút hozza a sorozat hangulatát és a poénok is jók.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Az is régi.

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

tutituti
jó a warrior csak rá kell érezni.
de tény s való hogy az ability-ket én se gyakran használom.A tökön rúgás mondjuk egyre hasznosabb,de semmi extra

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

tomsolo
Ja és checkpoint rendszer O.o

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

tomsolo
Ami nagyon idegesít benne az a:
- zene tele van Skyrim és Titanic(film) utánzatokkal marhára idegesít
- állandó töltögetés(nem tart sokáig de "vicces")
- loot sima lopás, lopsz Cartmantõl, az anyjától, mindenkitõl semmi bünti nincs sõt
- mágiás QTE eventek irtó gázak(HOLD,HOLD HOLD,CLICK hát a seggemet)

A sztori vicces, de sokkal jobb lett volna vmi "reális" South Park történet, mint ez a szerepjáték paródia(Obsidian sux).

Waiting for me /me. Uplay: tom.solo Steam: tom_solo

Shiwo
warcraft 3

bár az nem tudom, hogy mennyire volt hobbicsapat vagy hivatalos szinkron

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
én is (:

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

gagax
Én Mage el tolom :D

JethroHUN
Mindenki zsidóval játszik? A fighter nagyon vacak... alig lehet kivitelezni a skilljeit, semmi nem jelzi mikor is kellene BEG-et nyomni.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Mármint szövegmennyiség és szinkron szempontjából értem a különbséget a mûfajok közt.

Legfrissebb példád is 5 éve volt. Valószínû nagyon megérte azokat is szinkronizálni.

2008 (FPS-be nagyon nagy meló a szinkron...XD), Burnout (2008... Autós játékba is nagyon kell), NFS Shift (2009... autós játék), Worms, Silent hill 2(2001), Silent Hill 3 (2003).

Zongorázni lehet a különbséget egy RPG (Witcher pl.) és egy FPS és autós játék közt. Mellesleg mikor adtak ki utólag szinkronizálást egy játékhoz? Mert én ilyenre nem is emlékszem.

Ennek örömére megnéztem a medvedisznóember részt... XD

MerlinW
És a Crysis Warhead, Burnout, NFS Shift, Worms, Silent Hill 2,3 ?:)

[merlinw.org]

gagax
A sorozatban is így hívták asszem :D xD

MerlinW
Haladj a fõszállal és meglátod.

[merlinw.org]

Medvedisznó ember kifejezésen ismét sikerült hangosan felröhögni...XD

gagax
Mi a bánatot kell csinálni ezekkel a szürke kék izékkel amik a házak teteén meg pár rejtett helyen vannak ? ezekre kellene a deffibrilátor ? és ha igen azt h kell használni ? :D

tutituti
Oké.A junkban szereplõ itemeket érdemes tartogatni vagy tényleg junk és adjam el a francba?

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Realizmusnak hívják. Kiadás után ez már veszett fejsze nyele. Amúgy én egy olyan játékot tudok felidézni a közelmúltból, amihez készült szinkron és az a witcher elsõ része volt 2007-ben. És az is hulla bugos volt.

Valószínûleg a kívánt hatást eladásban nem igazán érték elé és ezért sem készült azóta sem több játékszinkronizálás.

gagax
Sziasztok ! :D kérdezném én h a medvedisznó ember nevezetü questnél lemegyünk a csatornába akkor ott mit kell csinálni ? h kell használni a deffirbrilatort v mit kell nyomni ? :D elõre is thx :D

JaSoN HuNTeR
Nagyon tetszik ez a játék, csak sajnos a szinkron hiányzik :)

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

http://www.youtube.com/v/Pid1VftbPsA&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
akyyy
jeah!

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

http://www.youtube.com/v/Bd-9PuXxb0o&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

akyyy
Biztos ez lenne az elsõ ilyen játék pesszimista ÚR

Ha kifizeted a munkadíjat sztem benne lesznek amúgy meg 100% nem fognak ezzel foglalkozni.
akyyy
pici esély van szinkronra.
csupán nekik kell írni jó sok üzenetet hogy csináltassák meg a szinkront neki.

Southpark Stick Of Truth DLC Unlocker-BAT

This release unlocks following DLC's:

The Ultimate Fellowship Pack
Super Samurai Spaceman Pack

The DLCs activate after the initial training and quest.
After getting them at Cartmans house they'll appear in
your toys box at home.

1. Unpack the release and copy the files to the
game's dir.
(Southpark.Stick.Of.Truth-RELOADED required).
2. Enjoy! ;)

http://uploaded.net/file/5mhtelst
Utánaolvastam. Nem használják az Uplay-t. Ami azt jelenti, hogy lehet megtöröm a nowarez hozzáállásomat és megnézem virágboltiban ezúttal.

Nem tudom eldönteni, hogy bejön-e vagy sem.

Arra szerintem vajmi kevés az esély.

zorrobomber
Kivételesen egyetértek ezzel. 0day végigtolom angolul, de szinkronnal simán végigtolnám még egyszer.

Ez az a játék, amit megbocsájthatatlan bûn volt kiadni a jól megszokott magyar szinkron nélkül. Csõre Gábor hangja büntet a legjobban, szóval azonnal követeljük a játék teljes le szinkronizálását :)

Peg: Fáradt vagyok, pihenni akarok. Al: Szállj be, elviszlek a Hullaházba!

Szerintem nem. Az NFO-ban Steam szerepel.
Használ-e vajon Uplay-t ez a játék?

Southpark.Stick.Of.Truth-RELOADED 4344 MB
South.Park.The.Stick.of.Truth-FTS

Rayden02
Vigyázat van néhol pár spoiler <#bohoc>
http://www.youtube.com/v/UWyRSVrr7SQ&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

http://www.youtube.com/v/SocKIZdO4eE&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
akyyy
kipróbáltam, nem tûnik rossznak. bár az elején mikor Cartmennél kapcsolgattam a tv-t miközbe vártak, beszólhattak volna valamit xD

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

a.carkey
Amúgy ezek hülyék.

Az achievementek:

New Kid On The Block - Csatlakozz a Ku Klux Klánhoz
Gingivitis - Hagyd, hogy a Vörhenyesek 3 alkalommal megharapjanak és ne védekezz
Are We Cool? - Találd meg Jézust Zsidóként
Irritable Bowels - Told tele a gatyádat (Shit your pants - szalonképesen lefordítva) egy boss-harc közben
Chinpokolypse - Gyûjtsd össze az összes Chinpokomont
Canadian handshake - Szellents 100 alkalommal emberekre
You bastards! - Ölesd meg Kennyt 10 csatában a játék során

:D

A medve nem játék.

a.carkey

A medve nem játék.

wedge31
A pc-s verziót ez szerencsére nem érinti.

Most olvastam, hogy Európában cenzúráznak majd bizonyos részeket:(

wedge31
Ezen én is jót röhögtem. Vaccilálok, hogy én is azzal a kasztal kezdek pedig ha lehet mindig thief/rogue szerüt szoktam elsöre inditani.

a.carkey
A fingós rész, OMG! :D

Princess Kenny! :D

A medve nem játék.

a.carkey
"Jew-Jitsu"

Áááááhhhhhhhhh! :D

A medve nem játék.

wedge31
PC gameplay.

http://www.youtube.com/v/7yP35-V042c?version=3

http://www.youtube.com/v/NSy3cTqKJuc?hl=hu_HU&version=3

Ugy látszik mindenki zsidó akar lenni ebben a játékban...<#idiota>