Mekong Delta#5
Ja, egész falvak települtek az ilyen hulladéltelepek mellé, hogy kiszedjék a fémeket az elektronikai hulladékokból...
qrd0xQSt2rdvnu#4
Pontosan így van. Sajnos abból az üvegből, amiből a katódsugárcső készül, az esővíz is könnyedén kimossa a nehézfémeket.
dartois83#3
Én mindenesetre továbbra is azt támogatom, ha valakinek elektronikai hulladéka keletkezik, akkor fáradjon el vele a legközelebbi átvevőpontig. Lehet az akár egy nagy áruházlánc, ahol átveszik, a lényeg, hogy lehetőleg ne lássunk lomtalanításkor több katódsugárcsöves tv-t, monitort ebek harmincadjára ripityára tőrve. Utóbbi esetben - hála a "szakszerűen újrahasznosító" lomisoknak - a nehézfémek és egyéb káros anyagok nemhogy Ghánáig nem jutnak el, hanem még a saját házunk előtti talajt szennyezzük vele.
csimmasz#2
Azert én siman el tudom képzelni, hogy a Greenpeace és társai kozmetikázzák az adatokat, ők is már átmentek pénztermelő üzembe, egyfajta jó megélhetés egyeseknek, csak ök mindenféle nemesnek tűnő jelszevakat tűznek a zászlaikra.
A szememben egyre jobban hasonlítanak azokhoz akik a kereszteződésben koldulnak, nyomoréknak tettetve magukat.
evetke007#1
Amerikai jelentés az amerikai lelkiismeret megnyugtatására.
Fogyasszatok, pazaroljatok nyugodtan -nem gond!
https://www.youtube.com/watch?v=3uB3cOb5i3w