14
-
morden2 #14 A samsarát volt szerencsém moziban megnézni, érdektelen volt, szinte minden képkockát láttam már máshol, mintha összevágtak volna néhány natgeo promó videot. -
Ender Wiggin #13 @kalapos: "a Transz teljesen egyértelműen kötelező"
nem akarlak megbántani, de olyan film nincs, ami kötelező. na jó a samsara és a baraka...:-D
-
morden2 #12 Google első találat : http://www.origo.hu/filmklub/blog/osszeallitas/20130602-cannes-2013-magyarorszagi-bemutatok-lopom-a-sztarom-az-irgalmatlan-behind.html -
maxy182 #11 Azt véletlenül nem tudjátok, hogy a Cannes-i nyertes La vie d'Adele (Adele élete), mikor lesz Magyarországon látható? nem találtam róla semmit. -
Pitterix #10 Azért a kritikákra adni......
Attól még lehet tetszene neked is, ha leszólják.... -
morden2 #9 Föld után rendezője M. Night Shyamalan 5,1en áll a film imdbn, ha majd a HBO kihozza akkor megnézem. Man of steelt tuti nem nézem meg, ezek a szuperhősös filmek nem ütik meg nálam a mércét, akármilyen látványos is legyen, gyermekeknek szól szinte az összes. -
#8 IT/Tech portálon nem hallottál a man of steel-ről? :DDDDDDDDD -
#7 Azért ennyire ne égesd magad. -
Richard Donkies #6 "Az acélember (Man of Steel) című Superman-reboot. Mindenki tudja, hogy miről van szó, így léphetünk egy másik amerikai filmre..."
Kénytelen voltam rákeresni, mert sose hallottam még erről a készülő filmről. -
xido #5 Szemfényvesztők előzetesén mindenki ásítozott,vagy ennyire leáldozott a látványos trükkökkel átszőtt rablásos filmeknek? -
kalapos01 #4 Ez most komoly, hogy ilyen filmeket nézel? :) Miért nem olvastál utána?
Mindegy, csak sajnálatos. A mostaniak közül a Transz teljesen egyértelműen kötelező. És ennyi. A Rebelle tényleg durva. A Superman meg érdekel, de nyilván csak a kritikák után döntök, anélkül sületlenség lenne. -
#3 Ezek közül nekem is a Man of Steel a favorit, a többi eléggé semmit mondó. Talán Smith papa scifijét meglesem, egy szombat esti kikapcsolódásnak jó lehet :P -
#2 The Numbers Station és a Aftershock láttam. Ultra gáz/10 mind kettő.
Én csak a Supermanra megyek Moziba.