11
-
morden2 #11 e-bayen soha nem licitáltam, beállítom hogy buy it now , free shipping aztán böngészek, aki megfelel azt meg is veszem, felesleges a licitálás. -
who am I 7 #10 Utolag nem terhelhetik én úgy tudom...ha igen, akkor egy az baromság, másrészről, lehet menni a supporthoz, hogy ugyan nézzék már meg a logokat..mert azért, valószínű ilyeneket logolnak simán..végülis, pont ezért van a site. -
who am I 7 #9 aukciózás ma már kamu.Van mikor drágábbra feltolják vagy feltolja egy másik, de saját "reg"-gel az eladó, mint amennyit valójában ér..és mint amennyiért valójában megtudná az ember venni, kis utána járással.Csak ugye nagy fless, mert húúú csak 2 dollár, aztán pár nap már bőven árában van.Nem mondom, hogy mindennel ezt csinálják, mert nem...de egyre több ilyen lehet.Megpróbálni persze meg lehet, de az a tanácsom, mielőtt az utolsó percben feltornáznánk az árat, mindenképp bizonyosodjuk meg, hogy az alacsonyabb a legolcsóbb/biztonságos buyoutos cuccnál. -
torcipepe #8 nem az a 450 Ft árkülönbség a lényeg, hanem hogy hirtelen rádobtak +4$ szállítási költséget, ami előtte nem volt ott. ennyi erővel akár egy millió dollárt is rá terhelhettek volna, akkor mi a faszt csinálok? hogyan bizonyítom be, hogy előtte még ingyen szállítást írtak és én annak a ténynek a birtokában licitáltam? sehogy.
mondjuk utána felül lictáltak így elvitte más.
másrészt ha egyszer aukciós portál, akkor licitál az ember. itt csak egy reggeli árát spórolhattam volna, de ahol 20-40-100 dollárt lehet fogni, akkor se licitáljak? neked lehet hogy ez nem tétel, de akkor neked nem is való az ebay.
a tanulság, hogy erre is oda kell figyelni. -
JL666 #7 szerintem az ebay nem fog bebukni. Vagy ha igen gyorsan jön egy másik site, mert ilyen oldalakra mindenképp szükség van.... -
#6 Ezzel fog bebukni a vatera is. -
JL666 #5 akkor minek licitáltál?! drága volt 450 ft-ért az usa-ból?! -
torcipepe #4 nekem akkor ment el a kedvem a licitálástól, mikor egy fél dolláros aukció a licitálás pillanatában free ship-ről 4 dolláros szállítási költségűvé változott. közben pedig 2$-ért másik eladónál azonnal meg tudtam volna venni, biztosan free shippel. -
#3 Én az órámat az ebayen 30 ezerért vettem, miközben a bolti ár 100 ezer lett volna. Most ugyanannál a fickónál az újabb órák a bolti ár alatt 1-2%-al olcsóbban kaphatóak. Ezért már nem éri meg az ebay-t túrni. -
Celeborn #2 A lényeg a két utolsó bekezdésben van. Pont ezért nem is használtam én sem aukcióra sose. -
#1 sosem használtam aukcióra