7
  • jawarider2
    #7
    Ha terminátorról van szó akkor félek igen. Ő valami olyan pluszt adott hozzá amit nem tudom más képes e ma.
  • Zombee
    #6
    Az Erőnek erejével szerintem jó film lett. Messze nem a legjobb akciófilmje, de korrekt, szórakoztató. A T5-től viszont félek, az a Lussier eddig elég förtelmes dolgokat írt, a Féktelen haragot leszámítva, ami kimondottan élvezetes B filmes móka. Igaz, egy alsó "A" film költségvetéséből :).
  • Wittgen
    #5
    Jeff Bridges-t is megfiatalították a Tron Legacy-ban, és mégis jó volt. Amúgy ha úgy fejeződne be a T5, hogy Swarczit elfogják és a záróképsorok alatt a Skynet bedigitalizálja az arcát-testét...
  • kalapos01
    #4
    Mert csak egyedül ő képes nem csupa akciót írni? Talán a 30 évvel ezelőtti Cameronra ez igaz volt. De ő is csak azt tudja megrendezni, amit megírnak a forgatókönyvbe. Szóval inkább íróként érdemes kampányolni mellette. De most zseniális írási képességeivel más folytatásokon dolgozik.
  • jawarider2
    #3
    Cameron rendezi ? Nem ? Akkor nem érdekel sajna, félek "csak" sima akció lesz és kész.
  • Rotcsa
    #2
    Nem hiszem, hogy kigyúrtnak kell lennie! Lehet,h más minőségben tér majd vissza.
    Azt olvastam amúgy régebben, hogy a T5 a T2 T1000-es modelljének létrejöttéről fog majd szólni. A T1000 eredetileg egy sejtregeneráló, orvostudományi előrelépés lett volna, de mivel balul ütött ki a kísérlet, ezért lett az, ami. De nem emlékszem már , mit is írtak...
  • KopaszIsten
    #1
    Nem nagyon értem, hogy tudna visszatérni a terminátor filmbe. Fonnyadt, öreg terminátorok nem igen vannak. Más szerepre fura lenne, ha meg számítógéppel feljavítják 30 évesre, akkor már szinte szerepelnie sem kell... (Elrohangálhat bárki helyette, és ráteszik a cgi grafikát.)