42
  • SlickAdam
    miert nem a par nappal ezt megelozo arat irjatok a hirben? akkor meg 1000 euro volt... ami szinten csak "helyfoglalo". errol hirezni, eszem megall!...
  • Major
    Amit művelt a Valve a HL-al meg is érdemli az ekét.
  • Major
    Steamen a Far Cry 3 ma napig drágább, mint a dobozos verzió. The Witcher 2 - 3E Ft volt az Auchanban a dobozos verzió, 6E Ft Steam-en. Egy rakás ellenpéldát fel lehet sorolni.
  • shaddam
    Ja fasza dolog 1 dollárért venni, csak ha valamit az első nap vennél akkor rábaszol annyi euró
  • sanyicks
    én steamre pedig 1 dollárért vettem meg az alan wake-t kiegészítőstül a múlt héten ;) bár a "fordulok egyet és szétmosódik a kép, majd azt sem tudom hol vagyok" effekt miatt nem sokat tudtam vele játszani.
    kár hogy ezt csak bukott játéknál megy így... legalább is lájvon. Ha nem bukott, évekig aranyáron adják.
  • M2 #37
    Ezt én is rühellem Microsoftban. Boltban a lemezes játék (áfával, nagyker és kisker haszonnal, legyártással, csomagolással, szállítással együtt) 6900 Ft.

Megnézem mi van ha letöltöm Live-ból, hátha olcsóbb, de nem: pontosan ugyanannyi. Olyan is volt, ami drágább - tömény hülyének nézés.

Ráadásul a lemezes verziót még el tudom később passzolni egy ezresért, vagy odaajándékozni valakinek...
  • Szefmester
    Hát ha megbízható a haver akinek kölcsön akarok adni valamit akkor megadom a steam accountom belépésijét ... ha elkúrja akkor tudom kit kell agyonverni. ;)
  • narumon
    Mondjuk annyiból fura példa ez, hogy pl Xbox Live-on Alan Wake most volt 650Ft. Hogy csak egy példát említsek...
  • sanyicks
    hát csak steamen 2-3 ezer forintért veszem a játékokat 14 ezer helyett ;)
  • Major
    A Steam-en kölcsön tudsz adni játékot, vagy eladni külön egyet-egyet? Diablo III DVD-met is kölcsönadhatom, aztán pörgetheted az ujjadon, de én kölcsön adtam
  • Papichulo
    Rohejes az is, ahogy te ugrottal a "mi ugrasunkra". A lenyeg az, hogy vannak tv-k/mobilok tobb millio forintert is... miert nem ahhoz hasonlitotta, hogy milyen olcso? :)
  • spR
    Ez a video beszaras :) Fel orat rohogtem a tankeros poenon.
  • negyven2
    Csak halkan jegyzem meg, de ugy itt az amazonon oldalon a PS4 is ugyan ennyibe kerul. De tudom ez itt a legtobb embernek lenyegtelen hiszen a fontos az, hogy megint el mondhatjatok, hogy szemet ko%&og a Mirosoft.
  • Mardel
    "Csakúgy mint Ps4 esetén. Mellesleg nem is értem ezt a mondatodat. PC-re hány példányt telepítesz 1 játékból?"

A Securom-al ellátott védelemmel rendelkezőket általában 4-5 gépre lehet egyidejűleg telepíteni és ivel aza hardverváltozásokat figyeli így uninstall előtt még revoke-olni kell a kódot.
  • Vol Jin
    Röhejesek vagytok, ahogy Papichuloval ugrottatok, csak mert egy iphone árához viszonyították. A lényeg az volt, hogy emberek adnak ki nagy lóvét műszaki cikkekért.
  • Dwint
    "Az Xbox One az árát tekintve nehezen fog versenyezni a Sony PlayStation 4 készülékével."

Akkor ez most hogy is van?
    http://www.amazon.de/Sony-PlayStation-4-Konsole/dp/B00BIYAO3K/ref=sr_tr_sr_1?ie=UTF8&qid=1369934298&sr=8-1&keywords=playstation+4
    persze biztos vannak olcsobban is

Ami pedig a bemutatojat illeti, nem tudom az USA-n kivul kit hat meg a TV, foleg az amerikai foci elo es/vagy visszajatszott formaban, hogy a kinectes osztott kepernyos megoldast mar ne is emlitsem. Ha azt akarom, hogy ismerosom csaladom ugyanazt nezze amit en, kuldok nekik egy smst hogy "azta, a CoolTV-n 159791*szer ismetlik a showder klubot". nem beszelve arrol, hogy ha tv-t nezek, akkor azt teljes kepernyon szeretnem elvezni, nem pedig ugy hogy ismerosom feje ott ugral es allandoan beledumal a legjobb reszekbe.

Ha lemegy az ara EUR199-re, mint ahogy anno az xbox360 (akcios volt de akkor is), akkor esetleg veszek egyet. Addig marad a 360.
  • csimmasz
    Ez a video valami eszméletlen, ekkorát már rég röhögtem!
    Kössz a beszúrónak, lehetne ebből sorozat is, ezt szivesen nézném. :)
  • asgh
    Jaja, láttunk már iPhone temető akciót is az MS-től, amikor megjelent a WP.
  • gulyasandras
    We will see at E3, however, Microsoft is looking extremely confident based on the comments of Craig Davidson, who is the director of global marketing at the company.

“Xbox One will surprise the world during E3,” Davidson said in a recent interview, and added, “We will kill Sony at E3″.
  • Zulu12
  • CairoJack
    Mindenről megy itt az eszmecsere, csak a lényegről nem. Lám, míly ostoba teremtmény az ember...
  • narumon
    "Kiadnak egy játékkonzolt, ami talán képes játékokra is, mert ugye átlag játékos TV-t akar nézni rajta, meg Kinect-el szórakozni."

Csak a tisztánlátás végett! Más site-ok szerint a PS4 és az XBO egy árban lesz. Játékok szintjén ugyanazt fogják hozni. Akkor miről beszélsz?

"Minden játékot kötelező lesz rátelepíteni, és a kedvencem: csak EGY példány engedélyezett."

Csakúgy mint Ps4 esetén. Mellesleg nem is értem ezt a mondatodat. PC-re hány példányt telepítesz 1 játékból?

"Ha mondjuk havernak oda akarod adni, vagy tőle kölcsönkérni valamelyik játékát, akkor nem fogod tudni felrakni, csak akkor ha fizetnek érte (2. példány telepítéséért, nem tudom hány %-át teszi ki az eredetinek)"

Így van ami akár még kedvező is lehet ha ketten vesztek egy játékot majd ketten játszotok vele...

"..hja, valóban nem hülyék dolgoznak ott."

Majd kiderül, hogy mi hogy lesz mert egyelőre ha szétnézel akkor láthatod, hogy egyik portál ezt írja a másik meg azt, az egyik szerint így lesz és ennyibe kerül a másik szerint meg az ellenkezője lesz és amannyiba kerül. Semmit nem lehet tudni ezt kéne már felfogni.
  • narumon
    Xbxo One-nal elég nehéz az utcán telefonálni :(
  • asgh
    Sőt egy páréves használt kocsiért lazán elkérhetnek 2-3 millió forintot is, ahhoz képest az Xbox ingyen van.
  • Papichulo
    Ha rendesen akarod használni, akkor még kifizetsz rá vagy 50USD-nyi appot

Melyek ezek a nelkulozhetetlen alkalmazasok? Meg amugy is $50? Allitolag erre egy jatek lesz ennek majdnem a haromszorsa!

Egy iphone még szolgáltatónál valami közepes díjcsomaggal is 200 pénz mire kifizeted.

Melyert 2 evig hasznalod, minden egyeb koltseg nelkul ugy, hogy meg ezt is reszletekben fizeted ki. Azonkivul az Xbox-nal is ott van a havidij, ha "rendesen akarod hasznalni" ;)

hol van egy telefon bármilyen jellegű teljesítménye, szolgáltatása

Barmelyik? Peldaul az utcarol valo telefonalas? Miert nem inkabb egy telikabatot hasonlitasz egy consolehoz? Tudod?! Apples and oranges! :)
  • Eriongtk
    Kiadnak egy játékkonzolt, ami talán képes játékokra is, mert ugye átlag játékos TV-t akar nézni rajta, meg Kinect-el szórakozni. Minden játékot kötelező lesz rátelepíteni, és a kedvencem: csak EGY példány engedélyezett. Ha mondjuk havernak oda akarod adni, vagy tőle kölcsönkérni valamelyik játékát, akkor nem fogod tudni felrakni, csak akkor ha fizetnek érte (2. példány telepítéséért, nem tudom hány %-át teszi ki az eredetinek)..hja, valóban nem hülyék dolgoznak ott.
  • Darth Sith
    Egy iphone még szolgáltatónál valami közepes díjcsomaggal is 200 pénz mire kifizeted. Ha rendesen akarod használni, akkor még kifizetsz rá vagy 50USD-nyi appot, játékot minden szart 0.99centekben. Veszel hozzá egy pár tokot, fóliát, ilyen meg olyan kiegészítőt stb.. máris elvertél rá 200-250 ezret. Egy telefonra.

hol van egy telefon bármilyen jellegű teljesítménye, szolgáltatása egy bivalyerős, teljes multimédia center alapú játékkonzolhoz képest? Oké, drágák rá a játékok, de maga a konzol, dobozostúl, kontrollerestől, kincet-estől kevesebbe kerül mint egy közepes előfizus iphone. Pedig össze sem lehet mérni a kettőt.
  • xinosz
    Az, hogy nálunk mekkora sikere lesz az egy dolog, de egyáltalán nem az európai piac a mérvadó, a Microsoft az amerikai piacot célozza, ahol a seggedet is szakember törli ki! A heckelésről meg annyit, hogy le merném fogadni, hogy nem véletlen a könnyű mivolta a pl. a 360 esetében, lehet ez nem lesz másként a one esetében sem!
  • narumon
    http://www.thehut.com/xbox-one-console/xbox-one-console-new-xbox/10807959.html
  • SanMaster
    Bazz, ez kúrva sok

Ez majdnem 200 ropi. Csak nem lesznek ennyire hülyék az MSnél...
  • bdzsana
    Az lehet, hogy egyben nem fizetnek ennyit (amúgy gyakran de sőt még többet is IAP-ba), de ma már a mobilos alkalmazások a leglehúzósabbak. Már sokszor vagyok úgy speciel, hogy inkább kifizetek egy fix összeget egy játékért, minthogy állandóan fejjenek lefele, játék közben amiért cserébe tovább tudok haladni. Nem beszélve arról, hogy kicsit más játékélményt nyújt a kettő.
  • narumon
    Ennyiért szerintem SOK! Egy százassal olcsóbban kell adni. Mondjuk a Thehut.com-on is előrendelhető ott 399 Fontért (ami 135e forint) ami már sokkal barátságosabb ár! Szóval ez a fenti ár is eléggé feltételes mód.
  • Mardel
    Csak utána az emberek nem vesznek hozzá tízezrekért játékot hozzá.
    Tudod a játékokat se a géppel adják az még külön költség.
  • grobs
    Ha már MS: a winrt-s tabletek is ennyibe fájnak, azt meg nem veszi a kutya se. De ez még csak egy előrendelési ár, amiben benne van, hogy az amazon nem akar bukni rajta, ergo inkább fölé lőnek. Ha olcsóbb lesz, akkor az is olcsóbban kapja aki megrendelte.
  • bdzsana
    Most lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha egy iphonet vagy ipadet az emberek megvesznek ennyiért, akkor egy ilyen konzolt miért ne? Nyilván annak a piaca is nagyobb tudom, de akkor is.
  • zola2000
    Egyébként ennyibe biztos nem fog kerülni, mert így bukta lesz, és az msnél sem hülyék dolgoznak..
  • zola2000
    Attól függ ... már a ps3mat is nagyon nehezen sikerült, és azóta sokat fejlődtek a másolásvédelmi módszerek, eddig se a ps vita, se a wiiu, se a 3 ds játékokra nincs warez. (pedig annó wiire, dsre és pspre is pár hónap alatt mentek másolt címek)

Szerintem a konzolos wareznak vége.
  • Meridian
    arra leszek nagyon kiváncsi, mennyi idő alatt hackelik meg az egészet?
    6 hónap?
  • JaSoN HuNTeR #4
    Nem lesz nagy siker az biztos. Most a ps4nek jött el az ideje. :)
  • Gabe18
    Ez így nagyon necces. A Sony is majdnem belebukott a 600 dolláros PS3-ba. Most az MS elkövetné ugyanezt a hibát?
    Használt játékok korlátozva, napi on-line bejelentkezés, és még ilyen drága is lenne? Hát nem egy biztató kezdet...