73
-
#33 hajrá monakó -
#32 a fradiban? :D -
#31 baszki tényleg :DDDDDDD -
IXEMGabeo #30 az hol nem volt még edző?:S -
#29 skizo?:D -
#28 Ranieri a menedzser -
#27 Hát én nem követtem a csapat sorsát az az igazság soha. :) De emlékeztem, h anno BL főtáblán voltak, sőt, még a döntőig is elmeneteltek. -
#26 ezzel a kerettel illene legalább EL helyre odaérni jövőre,sőt még be se indult komolyan az átigazolási szezon,kitudja még kiket igazolnak le. Jelenleg amúgy ki az edző ott? Egy jó edzőt ha még igazolnak akkor még BL hely se kizárt -
#25 Megéltek szebb időket is, az tuti. link
De most ahogy látom, megnyerték a másodosztályt, így irány újra az élvonal. :D -
#24 az nem azért volt mert azonos tulaj?? nekem nagyon úgy rémlik.
am már tavaly rekordot döntötek (saját+2.osztály) mikor Ocampos (egyik legjobb argentin fiatal) több mint 10m-ért ment hozzájuk -
#23 mai meg tegnapi hír h érdeklődnek Nani+Evra iránt is, legalább is az újságok szerint -
IXEMGabeo #22 ez a világ 100 legjobb meccs közt biztos ott van
ilyenekre érdekes mai napig emlékszem tán jobban, mint jó pár Barca-Real párharcra -
#21 Az kimaradt, hogy Arsene Wenger hosszú évekig irányította ezt a csapatot:) -
#20 a közel keleten vannak a fizetett szurkolók. szíveskedjék a 3-as ablakhoz fáradni... -
#19 Én szívesen lennék a szurkolójuk, ha adnának egy tengerparti lakást és egy kisebb jachtot. Forza/Hala Monakó!
Játszottak itt fasza csávók: Abidal, Barthez, Djorkaeff, Evra, Giuly (nem a Fásy lánya), Henry, Petit, Squillaci, Thuram, Trezeguet, Yaya Touré, Weah, Diarra, Adebayor, Klinsmann, Vieri, Riise, Moutinho, Morientes, Saviola, Maicon. És ezt mind fejből. Faszt.
De ez jó kis meccs volt.
-
#18 még tavaly télen leigazolták, de aztán nyáron ment tovább a krasnodarba.... -
IXEMGabeo #17 Morientes is itt focizott neki köszönhetően volt főleg döntős a Monaco...és persze Dado Prso is a copfos horvát is nagy kedvenc volt.
Koman Vladimir is tudtommal itt tolja nem? -
IXEMGabeo #16 Tudtam, hogy te fogod nyitni minden vagyonom rátettem volna:DDDDDDD -
#15 gvárdióla ne hozzon senkit se inkább...
amúgy meg monaco
-
Gabe18 #14 Mondjuk a legjobb hír a Monacoval kapcsolatban hogy elvileg Valdes kapus is ott köt ki. Igy végre az a rémálom eloszlik hogy a Guardiola mint régi "havert" Münchenbe hozza azt a szerencsétlent... -
Monoton #13 A Lyon egyre lejjebb csúszik. -
#12 A 2003-as 8-3-as meccsük felejthetetlen volt. -
#11 gyerekkorom óta a kedvenc csapatom, örülök hogy végre van topikja!! :-} -
#10 Egyébként itt a szurkolók is bentleyvel járnak ki meccsre tutiXD
És ne sört isznak meccsen hanem dom perignon pezsgőt. -
#9 azt hittem már nekem kell megnyitnom a kedvenc csapatom topicját! -
Gabe18 #8 Kétség kívül, egyszer még a világ legjobb focistája is ott játszott.
-
#7 Azért ennek a csapatnak van múltja, nem éppen macskakajaXD
meg hát a környezet se hasonlóXD -
Gabe18 #6 Nahát egy új Mahacskahalacska topik...
Okos Falcao már úgy néz ki meglesz. Már csak Dzsudzsákot kell összeszedni és kész az új sztárcsapat. -
#5 miért ?:D
mert megnyitottam egy újabb fantasztikus topikotXD
húzz vissza baló seggébe inkább te tökorrú:D:D -
#4 :ASDAS:ASDA:DSA
Te nagyon sötét vagy :D -
ez a kép mehetne a bannerba... -
#2 Egyébként én szurkolok nekik, remélem leverik a psg-t:D
Elég nagy harc lesz így a bajnokságban.
PSG,Marseille,Lyon,+Monaco... -
#1 Association Sportive de Monaco Football Club
1919-ben alapították, 1948 óta számít professzionális klubnak. A klub a francia labdarúgás része, egyik legsikeresebb csapata. Hétszer nyert bajnoki címet és ötször kupát Franciaországban. Sikereket ért el a nemzetközi porondon is. Bár sohasem nyert európai kupát, 2004-ben Bajnokok Ligája-döntőt, 1992-ben KEK-döntőt játszott. 2013-ban újra felkerült a francia első osztályba.
Francia bajnok: 7x, 1961, 1963, 1978, 1982, 1988, 1997, 2000
Francia kupagyőztes: 5x, 1960, 1963, 1980, 1985, 1991
Ligakupa győztes: 1x, 2003
Kek döntős: 1x 1992
BL döntős: 1x 2004
Stadion: Stade Louis II (18,523 férőhely)