Adatvédelmi szempontból atombomba az Xbox One
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
talán ez is közrejátszik, hogy a PC-t számûzni kell az emberek többségénél: vegyen minél "trendibb", "okosabb" gépet: táblát, telefont, x-box-ot, bármit...
Alakítsuk át az egész világot ilyen megfigyelõsdivé... hál'IStennek, még van PC, kihúzható kamerával és mikrofonnal. Nekem addig lesz netem, amíg ez fennál. Utána marad a heti 1-2 internetkávézós levélletöltés... NEM kérek a "szép új világ"-ból... 😞
Alakítsuk át az egész világot ilyen megfigyelõsdivé... hál'IStennek, még van PC, kihúzható kamerával és mikrofonnal. Nekem addig lesz netem, amíg ez fennál. Utána marad a heti 1-2 internetkávézós levélletöltés... NEM kérek a "szép új világ"-ból... 😞
A felhasználói kézikönyvben lesz valahol 30 oldallal a melyik gomb mire való után. S azért ennyivel hogy a felhasználó addigra halálosan unja a jogi blablákat és ne fogja fel hogy épp átbasszák a buciját.
De valóban, ha nem fogadod el, akkor szimplán nem veszed meg. Mivel tulajdonképpen meg sem veszed a gépet hanem csak bérled, és mivel csak bérelni fogod ha nem fogadod el a bérleti szerzõdést akkor nem lesz géped.
De valóban, ha nem fogadod el, akkor szimplán nem veszed meg. Mivel tulajdonképpen meg sem veszed a gépet hanem csak bérled, és mivel csak bérelni fogod ha nem fogadod el a bérleti szerzõdést akkor nem lesz géped.
De egyébként ez elég érdekes ... bemegyek a boltba, és honnan fogom tudni, hogy ennél a gépnél mik a követelmények? Honnan fogom tudni az EULA-t, azt, hogy figyelhetnek? Azt, hogy az adatokat kiadhatják harmadik félnek? Egyáltalán azt, hogy rögzítik?
Rajta lesz a dobozon apró betûvel? Vagy nem, és majd mikor hazaviszem a gépet és a bekapcsoláskor feldobott EULA-t nem fogadom el, kikapcsol és vihetem vissza?
Rajta lesz a dobozon apró betûvel? Vagy nem, és majd mikor hazaviszem a gépet és a bekapcsoláskor feldobott EULA-t nem fogadom el, kikapcsol és vihetem vissza?
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
Éljen a PC 😊 Kihúzom a mikrofont, nem dugok rá webkamerát és meg van oldva a dolog.
A sör olyan cigi nélkül mint a cigi sör nélkül.
Nem kell venni ilyen szart és nem kell aggódni az adatvédelem miatt. De aki mégis megveszi, az meg számoljon vele, hogy megfigyelik.
Egy jó kis vírussal akár bármilyen bûnözõ is.
Egy jó kis vírussal akár bármilyen bûnözõ is.
pl. az androidos keszulekeken van kapcsolo, tehat letilthato akar a teljes halozati kommunikacio is
Melyik telefonon nem lehet ezt megtenni?
Persze az uj okostevek jo resze is hasonlo extrakkal rendelkezik
Mivel? Amirol ebben a cikkben az XBOX1 kapcsan beszeltek? Reakciosebesseg, lelki allapot, nezok szamanak megjegyzese, stb...???
A jo megoldas ket kapcsolo lenne, az egyik a kamera kepet, a masik a mikrofon hangjat tiltana le mechanikusan.
Ezt most is megteheted. Nem tul bonyolult egy kamerat letakarni... 😉
Melyik telefonon nem lehet ezt megtenni?
Persze az uj okostevek jo resze is hasonlo extrakkal rendelkezik
Mivel? Amirol ebben a cikkben az XBOX1 kapcsan beszeltek? Reakciosebesseg, lelki allapot, nezok szamanak megjegyzese, stb...???
A jo megoldas ket kapcsolo lenne, az egyik a kamera kepet, a masik a mikrofon hangjat tiltana le mechanikusan.
Ezt most is megteheted. Nem tul bonyolult egy kamerat letakarni... 😉
Mondjuk a legtobb okostelefon is ilyen, csak pl. az androidos keszulekeken van kapcsolo, tehat letilthato akar a teljes halozati kommunikacio is. A microsoft szeretne ha az emberek megszoknak, hogy a folyamatos kapcsolat folyamatos adatszolgaltatast (megfigyelest) is jelent. Persze az uj okostevek jo resze is hasonlo extrakkal rendelkezik, csak ott meg egyelore hianyzik a folyamatos online kapcsolat a kotelezo mukodesi feltetelek kozzul.
A jo megoldas ket kapcsolo lenne, az egyik a kamera kepet, a masik a mikrofon hangjat tiltana le mechanikusan. (tehat az adott egysegrol a tapot leveve) Peldaul sok gyerekeknek is szant msi netbook-ban ez a mai napig megvan, gondolom a szulok megnyugtatasa vegett.
A jo megoldas ket kapcsolo lenne, az egyik a kamera kepet, a masik a mikrofon hangjat tiltana le mechanikusan. (tehat az adott egysegrol a tapot leveve) Peldaul sok gyerekeknek is szant msi netbook-ban ez a mai napig megvan, gondolom a szulok megnyugtatasa vegett.