Becsapás volt az Xbox One hangvezérlése?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, mint ahogy az elterjedtsége mutatja, rettentõ sokat fejlõdött mostanáig a dolog. Nem is merek ma már megszólalni, mert még a végén rámbontja a hangvezérelt elektronika a házat.
Én jó ötletnek tartom a hangvezérlést - legalábbis én régóta várok egy elegáns és jól használható megoldásra - korábban apple tv-nél vizionalizáltam ezt, de úgy látszik az MS hamarabb lépett.
(Aki azt írta, hogy õ biztos helyre teszi a távirányítót, hogy mindig a keze ügyében legyen - nos õ egészen biztosan nem családos ember...)
(Aki azt írta, hogy õ biztos helyre teszi a távirányítót, hogy mindig a keze ügyében legyen - nos õ egészen biztosan nem családos ember...)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Nem tudok közben énekelni (...)
kb. akkora érv, mint hogy nem tudok lenyomni két gombot.
kb. akkora érv, mint hogy nem tudok lenyomni két gombot.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Én a kotorászást megoldottam. Olyan helyre teszem le ahova szoktam, így ha félálomban is van rá szükségem akkor is egybõl odanyúlok. 😉
De gondolom ilyen egyszerû dolgok az eszedbe sem jutnak... csak a kalimpálás meg a kiabálás. De tudod mit? Nézd meg ezt a videót, és gondolkodj el...
Szted X1alatt mennyire lesz hatékony?
De gondolom ilyen egyszerû dolgok az eszedbe sem jutnak... csak a kalimpálás meg a kiabálás. De tudod mit? Nézd meg ezt a videót, és gondolkodj el...
Szted X1alatt mennyire lesz hatékony?
Tenyleg jobb az agyban a tavkapcsolo utan kotoraszni, no meg 2000 ota szinte semmit nem fejlodott a hardver/software.....
Narxis: Minimum 10 eve leteznek mar ilyen lakasok.....
Narxis: Minimum 10 eve leteznek mar ilyen lakasok.....
Én örülnék a hangvezérlésnek de akkor ne legyen helyhez kötött. Lehessen az egész lakásban mindent hangvezérelni. Ajtózárás, világítás, garázsnyitás, zenelejátszás, hõmérséklet stb.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Ja, én PC-n kb 2000 magasságában próbáltam, és egy pillanat alatt jöttem rá, hogy egy faszság az egész koncepció. Vakoknak vagy amputáltaknak jó lehet, de egyébként totál felesleges, idétlen, és szar.