8
-
#8 Én MTV-t addig néztem amíg zene klippek mentek rajta, de aztán már ha akartam se tudtam volna nézni mert internetről bármit bármikor letölthetek. -
#7 Én sok-sok évvel ezelőtt az RTL Klub-on láttam egy riportot erről a Fókuszban, ott nem csak a vizeletivást mutatták be hanem a kaki evést is, utóbbinál nem azt ahogy ette hanem erről beszéltek. Vannak olyan emberek akik szentül hiszik, hogy ez egészséges, ez volt akkor a műsor témája és ez este 7-kor volt.
Aztán bekötöttem az internetet és azóta nem nézek tévét, de általában véve igaz, hogy nem szabad a gyereket a TV-vel nevelni. Akik panaszkodnak azok mit várnak? Blokkolják azt a csatornát a TV-ben, de én inkább azt ajánlom, hogy foglalkozzanak többet a gyerekükkel ha tényleg nevelni akarják. -
GaborT28 #6 A "túlélőcsávó" nem az egészséges életmódja miatt itta meg, amiből aztán trendet csinált; mint ezek a szarrágó popsztárocskák, akik általában mindenből, amit a reklám érdekében megtesznek. -
#5 És Ő nem este 11 után :)
Egyébként az MTV-n tényleg egyre kreténebb műsorok vannak, nem éppen egy egészséges fiatal személyiségét építik. Nálunk tuti le lesz tiltva :) -
#4 A túlélőcsávó is ezt csinálta. Mi ebben a rossz? -
Szefmester #3 Nem vagyok konzervatív de ez részemről is gusztustalan. Kíváncsi vagyok mikor adják le főműsoridőben a közszolgálatin esti mesének a 2Girls1Cup-ot...
Betegek... -
Cefet #2 -
Lack #1 Szerintem ez a köcsög egye meg a saját szarát is. Biztos nagyon egészséges az is. Selejt hulladékok.