Szekeres Viktor

Vizeletivás a tévében - megint kiakadtak a konzervatívok

Amerikában bizonyos konzervatív csoportosulások csak azért nézik a tévét, hogy időről-időre kiakadhassanak egyes műsorokban látott történéseken. Ezúttal egy popénekes fura szokásának nem örültek.

Amerikában egyes konzervatív csoportok sokadjára akadnak ki tévésorozatokban és/vagy valóságshow-kban látható jeleneteket, főleg azért, mert azok megítélésük szerint rossz példát mutatnak gyermekeiknek. A legutóbbi "áldozat" egy popénekes, Ke$ha volt, illetve az ő MTV-s valóságshow-ja, a KeSha: My Crazy Beautiful Life, melyet keddenként 23:00-s kezdéssel lehet látni a tévében.


Az egyik konzervatív aktivista figyelőcsoportnak, a Parents Television Councilnak nem nagyon tetszett, ahogy az énekesnő azt prezentálta, ahogy megissza a vizeletét, vagy legalábbis némi csobogó hang hallatása után valamilyen folyadékot, miután kifejtette, hogy ez is része egészséges életmódjának. A PTC hosszas indoklás kíséretében élt panasszal a látottak ellen, s ismét céloztak arra, hogy a nézőknek csak olyan kábelcsatornákat szabad elérhetővé tenni, melyekre előfizettek. Szerintük ugyanis, ha lenne lehetőség az előfizetésre, akkor egyetlen szülő sem tartana igényt az MTV-re.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Narxis #8
    Én MTV-t addig néztem amíg zene klippek mentek rajta, de aztán már ha akartam se tudtam volna nézni mert internetről bármit bármikor letölthetek.
  • Narxis #7
    Én sok-sok évvel ezelőtt az RTL Klub-on láttam egy riportot erről a Fókuszban, ott nem csak a vizeletivást mutatták be hanem a kaki evést is, utóbbinál nem azt ahogy ette hanem erről beszéltek. Vannak olyan emberek akik szentül hiszik, hogy ez egészséges, ez volt akkor a műsor témája és ez este 7-kor volt.

    Aztán bekötöttem az internetet és azóta nem nézek tévét, de általában véve igaz, hogy nem szabad a gyereket a TV-vel nevelni. Akik panaszkodnak azok mit várnak? Blokkolják azt a csatornát a TV-ben, de én inkább azt ajánlom, hogy foglalkozzanak többet a gyerekükkel ha tényleg nevelni akarják.
  • GaborT28 #6
    A "túlélőcsávó" nem az egészséges életmódja miatt itta meg, amiből aztán trendet csinált; mint ezek a szarrágó popsztárocskák, akik általában mindenből, amit a reklám érdekében megtesznek.
  • Laza #5
    És Ő nem este 11 után :)

    Egyébként az MTV-n tényleg egyre kreténebb műsorok vannak, nem éppen egy egészséges fiatal személyiségét építik. Nálunk tuti le lesz tiltva :)
  • Narxis #4
    A túlélőcsávó is ezt csinálta. Mi ebben a rossz?
  • Szefmester #3
    Nem vagyok konzervatív de ez részemről is gusztustalan. Kíváncsi vagyok mikor adják le főműsoridőben a közszolgálatin esti mesének a 2Girls1Cup-ot...
    Betegek...
  • Cefet #2
  • Lack #1
    Szerintem ez a köcsög egye meg a saját szarát is. Biztos nagyon egészséges az is. Selejt hulladékok.