Kicsinálhatja az új törvény a tévécsatornákat
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"extra profit" hívõknek: a Ti logikátok alapján minden MAGÁN vállalat pofátlan, amelyik nem nullszaldós? Idióták...
"gagyi mûsor" hívõknek: ha nem tetszik a mûsor, mert xar, ne nézd. Ha ismersz olyat, aki nézi, tanácsold neki, hogy ne nézze. Ennyi. Én sem szeretem a ker.tévék mûsorait, nem is nézem õket.
A Ti megnyilvánulásaitok és nézõpontjaitok alapján simán elmennétek a Nazi pártba felvételi nélkül...
A sok vaknak: ha nem vettétek volna észre az egész arra megy ki, hogy a TV2 árát minél mélyebb szintre lehúzzák, hogy Nyergesék olcsón meg tudják venni. Onnantól kezdve ugyanúgy f*s mûsorok mennek majd, csak jópár órányi fide$$ lózunggal, propagandával kiegészítve. Egyszerûen minden fronton a pártot akarják fényezni.
Az RTL meg a többi adó járulékos veszteség, max azokat is megveszi valamelyik képviselõ rokona vagy haverja.
Ja: ilyen helyzetekben, amikor piaci szereplõket (pl trafik árusok is)egy-egy felfuvalkodott képviselõ beadványával kisemmizetté lehet tenni, a befektetõk el fognak menni.
Utána meg mindenki nézheti a narancsos adókat heti 2 alkalommal, meg varrhatja a bocskorát, mert a külföld és a pénz hiánya visszaküldi hosszú távon az országunkat - nem a Balkánra - hanem a középkorba.
Ha erre van igény akkor lesz más aki megadja.
A két tévéért nem lenne nagy kár, ha olyan sok mindent lehetne fogni ingyen helyette ... de nem lehet.
És lehet másnak nem szúrja a szemét ha összes média 80-90%-a egy érdekcsoport (sõt egy ember) kezébe összpontosul, de nekem igen. Az olaszoknál így vert gyökeret egy jó ember, akinek maffiával vannak ügyei és csak azért nincs sitten, mert amikor megválasztották egybõl hozott saját magára vonatkozó mentelmi jogot törvénybe. 😄
Remélem nem múltál 12 éves, különben ez gáz lenne.
De segítek. Azért hívják KERESKEDELMI tévének, mert a reklámbevételekbõl üzemeltetik, tartják fent, adnak fizetést a melósaiknak, vesznek é gyártanak mûsorokat ... és most ennek a pénznek a jó részét csapják egyesek pofán.
Valaki meg akar venni valamit, de nem biztos , hogy eladják neki.
Erre tök "véletlenül" jön egy törvény, hogy ne érje meg azt a dolgot fenntartani.
Amúgy nem Simicska hanem Nyerges akarja megvenni, nem? Persze igaziból az majdnem ugyan az.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
http://www.taxierden.hu
Az a szar nem áll másból, mint kábé 30 perc egymással való ordibálásból.
De a másik csatorna hasonló mûsoraiban sem lehet mást látni, mint mûbalhét és teli torokból ordibálást egymással.
Aztán csodálkoznak azon, hogy egyszercsak valaki elmegy a westendbe és lepuffant 30 embert...?
http://www.taxierden.hu
Azonban vonatkoztassatok kicsit jobban el. Engem sem különösebben érdekelnek a TV adók, legfeljebb abból a szempontból milyen hatással is vannak az átlagemberre. Pontosan milyen üzenete is van az ilyen "személyre" szabott törvényeknek a külföldi befektetõk számára? Elég egyértelmû, kerüljétek el ezt az országot, és egy eurót/dolcsit se fektessetek be, mert megpróbálják majd tõletek ellopni ilyen vagy olyan módon. Ez már amúgy is jól látható, az elmúlt egy-két évben rengeteg majdnem biztos nagyberuházást vesztett el hazánk a környezõ országok javára, mert a cégek nem vállalták a politikai kockázatokat, a kiszámíthatatlan adóváltatásokat, a tervezhetetlen pénzügyeket (melyik cég tud ma Magyarországon olyan pénzügyi tervet készíteni, amit nem kell gyökeresen megváltoztatni év közben?).
ez most fenyegetés vagy bíztatás ?
akkor hajrá
Mi is a reklámbevételük? Idõértékesítés? Tiszta haszon? Mire költik? Agyzsibbasztó, idióta mûsorokra? Celebekre? Nem kár érte.
Viszont ebbõl a szempontból az M1 és egyéb adók sem jobbak, borzalom néha ami ott megy, nyugodtan lekapcsolhatnák azt is.
Egy biztos, nem fognak ebben tönkremenni, az tuti ...
Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Legalább ha elmarad az anyátok közt, van esély hogy a zombik felébrednek 😊
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az már van olyan szegény alapból is. Már ha azt ami jelenleg a TV ben megy tartalomnak lehet nevezni.
Részemrõl történhet akármi a kereskedelmi tv-kel, abszolút nem érdekel. Manapság a marketing, meg a reklámozás annyira pofátlan, hogy az felháborító!
Az MSZP-s RTL, az jobb-liberál TV2, a hitgyüli adója, az állami szadesz csatornák ... és mind mossa az emberek agyát.
És teszik mindezt a híradókban is.
A legviccesebb példája ennek a rtl, ahol utasításba adták, hogy egy bizonyos magyar párt nevét TILOS kimondani is (már egy Hofi mûsorral felért, ahogy 10 perc alatt 6 féle képen próbáltak utalni rá, más és más egyre kifacsartabb és erõltetettebb jelzõkkel).
A kádári idõkben nevelkedtek na, tudjuk, csernobilban sem történt szerintük semmi, mi meg mehettünk május 1-ezni a radioaktív felhõ és esõ alá.
És most tessék akkor végiggondolni, hogy mirõl is szól az egyik és másik oldal válasza.
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Ha ez a barátok közt, a valóságshow-k, meg a tehetségkutatók végét jelenti, akkor remélem, h be is vezetik! Menejenek a francba az olyan mûsoraikkal, mint az aktív, vagy a fókusz, amik elhitetik, h amit sugároznak az érdekes és fontos!
Megszûnnek a reggeli agyzsibbasztó mûsorok, ahol pl: geronazzo mária szopásáról beszélnek majdnem 10 percet?! Hajrá! A reklámok miatt meg úgy sem kár... 😄
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ami viszont tényleg aggályos, hogy politikai érdekek állnak a háttérben. <#violent>#violent>
If Everything That Has A Beginning Must Has An End
Simicska már hetek óta meg akarja venni a TV2-t, ha tönkremegy az új törvények miatt, akkor úgy gondolja a fidesz, majd eladják bagóért Simicskának...
Utána meg rögtön megváltoztatják a törvényt, úgy mint a trafik maffia esetében, ahogy Lázár Jani rokonai és üzletfelei megkaparintották a trafikok nagy részét, rögtön megváltoztatta Lázár a törvényt, hogy jövedelmezõ is legyen a trafikmutyi a rokonainak...
Felesleges mûsorokkal bombázzák az így is elbutulás felé tartó többnyire fiatal nézõket. A manapság oly felkapott amatõr "színészeket" felvonultató mûsoroktól egyszerûen felmegy az emberben a pumpa. Felháborítónak tartom azt, hogy legújabb agymenés (Éjjel-nappal Budapest) 8-órai sávba hogy az ördögbe kerülhetett be?
Korábban elsötétítést és milliós bírságot kapott mindkét csatorna a hasonló valóságshow-jaikban történt káromkodásokért, paraszt megnyilvánulásaikért...stb. Ebben a mûsornak nem tudnám nevezni valamiben a kezdést követõ kevesebb mint 1percben már áll a bál, persze mondhatjuk, ez kell a népnek, ami megint csak nagyon szomorú, valószínûleg ez a hozzáállás már korábban kialakult az emberekben, de minek kell ezt még tetézni?
Én személy szerint egy albérletben lakom (hozzátenném tenném nálunk nincsenek ilyen állapotok), ahol egyik lakótársunk imádja ezt a mûsort, amitõl én agy*aszt kapok, de nem mondhatom neki,h kérlek ne nézd, ez az õ döntése,h mivel mérgezi elméjét. Lényeg az egészben,h a két csatorna nyugodtan leveheti a hasonló mûsorait, aztán ha ott 1óra reklám megy le helyettük engem az sem érdekel, mivel jelen pillanatban ezeknél a mûsoroknál kevés károsabbat tudnék felhozni példának. (bár a délelõtti felhozatal sem semmi, de ez külön téma)
Mert ez rátok eddig is olyan jellemzõ volt...
az, hogy így csak a királyi tévék maradnak, és így a zemberek csak egyféle híreket hallhatnak, sokórányi viktátor interjúval, teljesen mellékes.
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams
Ha némileg mérséklõdik a rwklámok mennyisége az nem igazán fog zavarni.
"Európában példa nélküli új adófajta"
Romániában is van.
Ugye az ilyen barátok köztre, tehetségtelen kutatókra, big bráner meg nyaló világra gondol ?
Hát, hogy is fogalmazzak úriember módjára?
Ezekért a sz... NEM KÁR !
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
Reklámunkat a nyugalom megzavarására alkalmas filmek szakíthatják meg!