1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
Yoohaj #19 Igen én is ezt mondom simán ez lesz amit írtam..... ;)
Amúgy legalább elfér majd ez a vhs (vagy betamax) lejátszó és nem szorítja ki sem a bluray playert sem a hangfalakat a helyéről.... ;)
(_bár megeshet a játékkínálat miatt, hogy egy ps4 fat és majd xbox one slim tulaj leszek, de ez még a jövő zenéje...) -
#18 Hurrá :-/
@reckless: The Xbox One will not be backwards-compatible with the 360. Sigh. http://t.co/VHJNh12GRt -
#17 Ez egy az egyben úgy néz ki mint az a VHS lejátszó amit a faterom hozott az NDK-ból még a 80-as évek végén :DDD És kb akkora is. -
ktomi22 #16 meddig .. siman lesz kesobb slim..es letelt ;) -
Yoohaj #15 gondolom először jön a fat majd a slim, aztán a super slim, majd a hyper super slim, majd gondolnak egyet és kiadják az egészet 1 tabletbe építve, feltételezem..... ;) amúgy meddig lehet ezt még értelmes keretek között fokozni? -
ktomi22 #14 nem ertetek semmit? marketing ..kiadjak a "flatot"... aztan majd jon dragabban a slim.. aztan mindenki csereli.. ;) -
kirpill75 #13 -
High end PC #12 a windows kernel mit jelent benne?
-
kirpill75 #11 -
kirpill75 #10 -
#9 és akkor ps 3 mellé lesz egy ilyened? hú de sok pénzed van ecsém, aggyá má nekem is belőle. -
Neoncsoves #8 Spec. én PS3 tulaj vagyok, de szempont nálam a szállíthatóság. Rendszeresen összeülünk haverokkal ott ahol van elég hely 4-6 embernek nagy TV-vel, és valamikor én viszem át a PSt, mert a házigazdának éppenséggel nincs. -
Yoohaj #7 Nem igazán lepett meg a Halo sorozaton kívül a Microsoft semmivel, de azért elfogadható volt a bemutató. :) XBOX ONE? Bár logikus (a legegyszerűbb megoldást választották ezzel az elnevezéssel) a 360 egy újraindítás volt és ezek után majd gondolom jön az: XBOX TWO, THREE,FOUR stb... a következő generációkban; vagy sokkal hamarabb mint gondolnánk...;) -
kirpill75 #6 -
kirpill75 #5 -
Gabe18 #4 Szerintem kinézetre rendbe van, semmi extra de elfogadható.
Az meg milyen indok hogy "nagy". Nem kell hordozni minden nap. Leteszed azt elvan ott magába 3-4 évig...
-
#3 Tényleg elég csúnya és nagy - nem is értem, hogy ezt hogy gondolják :) -
janihunk #2
Új generációs 'tégla" szerintem nagyon nagy és csúnya is. -
#1 Pár perce fejeződött be a bemutató, Ti mit gondoltok róla? Mi a véleményetek, hogyan fog teljesíteni a következő generációs PlayStation-höz képest?
http://www.xbox.com/en-US/hub/reveal