1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#99 " de nem volt ekkora idióták gyülekezte a sima X360 topik."
Végigolvastam a topikot és kb 5-6 olyan hozzászólást látok ami idiótának tűnhet, szerintem megint nem vetted be a gyógyszered, hogy szerinted akkor már ez egy idióták gyülekezete -
#98 Én még nem döntöttem el mit veszek, mert ahoz megvárom azt a pár hónapot iindulás után mikor működés közben lesznek már tapasztalatok....
De az hogy páran így tényként kezelnek mendemondákat az egy elég nagy vicc. -
#97 De erről beszélek ezek csak szubjektíven 1-2 embernek nemtetsző dolgok, a konzol nem lesz bukás, milyen 1-2 nagy cím exclusive?
Neked lehet.
Semmit nem tudni még az exekről erről pofázok.
Leírtad mi nem tetszik, oké, go tovább, nem kell itt tépni annak a száját, akit nem érdekel a gép.
A másik hogy aki tépi a száját az sem lenne gond, ha nomális kultúrált módon tenné.
Most itt jöhetsz nekem hogy fizetős multi meg miegymás.
Eddig is fizetős volt, de nem volt ekkora idióták gyülekezte a sima X360 topik.
Szóval lécci nem genyóságból de ne akard magyarázni itt nekem. -
#96 Szívemből szólsz.
Nekem már a mostani genben is pofánbaszás az,hogy az online-ért fizetni kell.Megveszem a játékot,megveszek belőle mindent de egy fontos funkcióért azaz a multiért még külön csengessek,meg egy lófaszt buzik.
Ha a ps4 békénhagyja a használt játékosdit és az online részt akkor megdől az xbox rezsim és sokan átpártolnak a sony-hoz. -
Skyline #95 "egy röpke 10 perces előszélből megítélnek egy vállalaltot"
Azért mert:
-Ismét fizetős multi
-Ismét fos kormánytámogatás
-Fizetős limitált aktiválgatós használt játékozás (cserélgetés kilőve,kölcsönadogatás kilőve, kijelölt kereskedőknél vedd meg alig olcsóbban az újnál és még otthon kb 35 pénzért aktiváld is)
-Kötelező online naponta
-Szar design
-Felesleges erőltetett opciók (Tv?? Komolyan?:D)
-Kötelező Kinect (ugribugrira jó másra megint alkalmatlan lesz),miért ne lehetne nélküle venni gépet, kutyát nemérdekli max a casualokat.
-Ha igaz még a kinectes cuccok után pótpénzt kell fizetni ha többen játszanak (Kinect számolja)
Így kit érdekel a játékkínálat, ami eddig úgytűnik 90%-ban multiplatform 10%-ban exkluzív abból is csak 1-2 nagyobb címmel?
Eddig egy hatalmas lehúzásnak tűnik az egész.
Ha a Sony nem lépi meg a használt játékok elleni okosságokat akkor a microfost temetheti a konzolját mert max odahaza lesz sikeres... És a Sony-tól ezekután okos húzás lenne békénhagyni a használtjátékosokat, hatalmasat kaszálnának vele ezek után... -
#94 Vagy komolyodik?
Ki akar komolyodni?
egy röpke 10 perces előszélből megítélnek egy vállalaltot, és annak hozzáértéssét, akik a mostani generációt felfuttatták.
E3-on ha jönnek a nagyobb régi címek, gondolod nem lesz ciki ez a sok idióta hszolás? :)
Mindegy, én jót nevetek, csak az kár hogy a topikot erre használják.
Uirat:
PS4-ről nem vicc amit tudsz?
pc-n futtatot álítólagos demó, meg egy leírás hogy állítólag milyen hardver lesz. na nemár.
E3 előtt semmit nem tudni biztosra. Azért mert 2x annyi ideig ecsetelték a semmit az nem garancia semmibe...
Valszeg nem készültek még el a demo-k időbe amiket be akarnak mutatni vagy egyszerűena z E3-ra készültek.
Most akkor ez hátrány? -
#93 Mert egyelőre egy vicc,amit a gépről tudunk,amit bemutattak. Majd e3 után talán komolyodik a társaság, vagy még nagyobb diliház lesz :D -
#92 Ironia volt. :)
90% segghülye aki itt bohóckodik.
Még jó hogy nem lehet törölni a hsz-kat. -
#91 Mert ez az új Xbox neve? Vagy nemtom -
#90 Nem is értem minek lett nyitva ez a topik, és miért Xbox One néven... -
Béka Benő #89 He-he-hi-hi !
-
kontrollblog #88 www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág...www.kontrollblog.com - hírek, amikről hallgat a nagyvilág.......... -
High end PC #87 jajj, tommygear, ez tényleg nagyon vicces! :D -
Béka Benő #86 He-he !
-
TomStorm #85 Kutya:DD -
#84 nagyon nagy :D -
#83 Ez így reggel ..aahh:))
-
precise #82 használtan egész olcsó én is úgy vettem, azóta vártam hogy olcsón szerezzek mióta megláttam. Jól fog kinézni alatta a one.
Szerintem azért tervezték ilyenre mert a nappalit szerintem elrondítná bármilyen színes összevissza hajtogatott kerek gömbölyű valami. -
#81 Jók a sony tv-k...
Ez mellesleg egy szép példány, irigység is elfogott. :) -
precise #80 utálom sony-t, (nem ps vs box miatt). Azért vettem ezt a tv-t mert senki más nem gyárt hasonló kinézetűt, én meg első látásra beleszerettem. (talp nélkül használom) -
#79 Sony alá egy Microsoft...:) -
precise #78 Nekem nincs bajom a kinézetével. Ilyen TV-m van, tök jól illik alá, legalábbis jobban mint valami agyoncsicsázott színes doboz. -
#77 -
darkmore #76 Igen, már én is néztem, de most meg olyan dolgokat mondanak, hogy a LIVE-on keresztül lehet eladni vagy cserélni a használt játékokat, lehet valami belső piacot akarnak. -
Ulthane #75 Ingyen adják? Valóban, csak vagy 130 ezret fogsz érte fizetni... -
Ulthane #74 Nem fogja blokkolni. Csak a futtatáshoz kell majd külön kód. :) -
#73 A kameraállás minig jó lesz, ne aggódj. Követ. Azaz nagy a látószöge, és fel le billenti a fejét, hogy mindig lássa a búrád. :) -
#72 Dat box -
#71 Mehet bannerba -
darkmore #70 "Computer! Locate my PS4! NOW!" -
Bujden91 #69 Windows glasal mar egy ideje lehet iranyitani a boxot, az alap kinect meg nagyon jó lehet majd, hangerzekelessel tiszta star trek feeling.
-
#68 -Hol a távirányító?
- Az xboxon -
ABTeam2008 #67 A Kinect egy különálló "egység", nem a konzolba van építve. -
#66 az a beépített kamera a kinekt? Ha nem jó a kameraállás akkor a konzolt forgatja az ember? Nem szokás felkelni és ide oda tologatni a konzolt vag y netán iránítható a kamera? . -
GPx8 #65 A logo megzavart, ne ismerem az xboxot, azt hittem, hogy valami kontroller csatlakozó... -
#64 Ja csak mert itt mindenki a vhs magnóhoz meg a régi 1 kazis lejátszóhoz hasonlította. De akkor csak a kinézetre gondoltak :D -
#63 bal szélső
-
GPx8 #62 Melyik a tápcsatlakozó? -
#61 "azért ilyen nagy" - ugyanakkora, mint a Slim X360 - idézném önmagamat a másik topicból:
Okay so I measured the XboxOne based of the USB port on the side. A USB port is about 1.3 ~1.4 CM wide. With that knowledge I came to know that the XboxOne is about 25cm depth and 30cm wide.
Now for comparison the:
PS3 Phat: 32.5 cm (w) x 9.8 cm (h) 27.4 cm (d)
PS3 Slim : 29cm (w) x 6.4cm (h) x 29cm (d)
X360 Phat: 30.9 cm (w) x 8.3 cm (h) x 25.8cm (d)
X360 Slim: 27cm (w) x 7.5cm (h) x 26.4cm (d)
Original Xbox: 32cm (w) x 10cm (h) x 26cm (d)
From my calculatios I get these dimensions for the XboxOne:
29.5cm (w) x 7.5cm (h) x 24.7cm (d)
-
#60 Ahogy néztem ars technica képén a hátulját azért is ilyen nagy mert a táp már benne van a házban.