1105
XBOX ONE - A Microsoft új generációs konzolja
-
#179 a konzolok még nincsenek tömeggyártva , stb stb... ez nem volt kérdés hogy PC-n fog futni... -
#178 Killzone 4 is egy pc-ről futott, lehet nincsenek is valójában működő nextgen gépek... :D -
#177 FAIL! Kíváncsi leszek, hogy még hányszor húzza le magát a Microsoft a WC-n ezzel az új Xbox-szal. -
#176 Killzone-nak nekem is az a bajom mint a többivel...egy FPS az a műfaj amit pár éve megutáltam nagyon.
Infamous meg számomra egy lelketlen játék (Dead Rising is a rivális gépen), csak annyi hogy szépen néz ki.
Infamous olyan mint egy Prototype, csinálsz dolgokat de nem tudom miért.
Csak arra jók ezek a játékok nekem hogy ha unatkozom belépek zúzni meg marhulni.
Uncsi meg GoW ami engem PS fronton érintene, azokról meg még nem hallottam.
Melyik ez a 13 cím Xbox-ra amúgy? -
#175 PS4 fronton én sem vagyok elragadtatvan .. Killzone nem nagyon érdekes , Infamous borzasztó gagyinak hat számomra (az eddig megjelent részek és az új is) viszont a God of War kellemes játék de számomra semmi felejthetetlen . Uncharted ha jönne az sem igazán érdekel , amit nagyon szeretnék próbálni az a Last of Us de hát az meg PS3 ... -
#174 Titanfall Xbone , PC , 360
Igaz , 15 exkluzív játékot említettek az Xbox bemutatón és az E3 során csak 13 játékot mutattak be , 2 még lóg a levegőben . -
#173 Én is mind2-őt akarom, 1 kérdés maradt vissza, hogy melyiket fogom először megvenni, az a baj hogy játékokat nézve az Xbox ami egyenlőre a lista eleján van.
Ha a PS4 addigra kihoz egy God of War-t vagy egy Naughty Dog játékot, még talán megfontolom.
De hiába Killzone , hiába Infamous, hiába a többi exclusive, meg hiába szépek, ha feleannyira sem hogy lázba mint mondjuk egy Quantum Break, ami így elsőre az én stílusomhoz áll a legközelebb.
Vicces hogy nem is egy nagy ismert cím ami a legjobban érdekel, hanem egy ÚJ IP, amiről egy rövid gameplay-t láttam meg tudom hogy a Remedy-nek köze van hozzá....
Ha el nem basszák. De kötve hiszem. -
#172 Én veszem mindkét konzolt ha tudjuk mi lesz velük!
Ha nem veszek fullos pc-t ennyi! -
#171 Nekem oké hogy az alsó sor jön pc-re csak ott a problem hogy van egy pénzmag, van mondjuk 150ezred, akkor ott a kérdés hogy mit tégy, fejlesztd a gépet és csak az alsókkal játsz, vagy vegyél egy konzolt és a felsőkkel is.
Hát tippelhetsz 2-őt mit tennék. :)
Az alsókhoz szerintem hogy felhőtlenül fussanak a legtöbb játékosnak a gépe renoválásra szorul majd.
Vagy nem és játszik kompromisszumokkal mint én manapság. -
#170 Engem ezek érdekelnek csak csak tudjuk milyen esetben:
Forza Motorsport 5,Ryse ,Halo 5,Dead Rising 3,Quantum Break,Metal Gear Solid 5: The Phantom Pain ,Deep Down
Ezek meg PC-re is jönnek szóval egyértelmű
Battlefield 4,Assassin’s Creed 4: Black Flag,Watch Dogs ,Need for Speed Rivals ,Dragon Age 3: Inquisition ,Cyberpunk 2077,The Witcher 3,Thief
Fortnite ,The Evil Within ,Dying Light,Plants Vs Zombies: Garden Warfare
Call of Duty: Ghosts
-
#169 Jah meg amit a következő 2 nagy összejövetelen még ebben az évben bemutatnak.
Számítok A Gears of War-ra vagy valami Epic-es játékra tőlük.
És legalább még egy új IP-t sejtek ami kipróbálható lesz évvégéig ..... -
#168 Engem:
Forza 5
Halo 5
Quantum Break
Ryse (olcsón esetleg mert csak egy interaktív film)
Dead Rising 3
Titanfall tudtommal nem exclusive de mind1
Division , ezt meg lehagytátok a listáról. -
Ulthane #167 Itt a teljes játéklista
Az exkluzívok közül csak a Ryse és a Quantum break érdekel. -
#166 vagy csak jól beszoptam egy igen geci poént :) bocsánat. -
#165 http://www.p4rgaming.com/microsoft-confirms-xbox-one-will-only-work-in-21-states-in-the-us-at-launch/
az USA-ban is mindössze 21 államban lesz használható az Xbox One a megjelenés időpontjában.
support:
“If you live in one of the states that unfortunately will not receive Xbox One support at launch, here are a few suggestions on what you can do,” said the representative, “You can relocate to a state that has Xbox One support, you can purchase an Xbox 360 which has no location restrictions, or you can wait patiently until support arrives at your state by 2015 or later.” -
Jissi #164 Ez egy vicc. 160,000 GS-t fogok magam mogott hagyni amikor PS-re valtok, szep volt MS. -
Renátó1985 #163 Igen ezt mondtam csak nehany szokoz es ekezet kihagyasaval az en hsz- em lett ertelmetlen :D -
#162 Egyéként igen, ez az egyetlen egy voks, ami az X-One mellett szól, hogy a kontrollere az tényleg a világ létező legkényelmesebb és legjobb kontrollere lehet, ez már ránézésből is látszik. Én az X360-ét is nagyon szerettem. De amúgy a visszajelzések alapján a PS4 kontroller is nagyon sokat javult az elődökhöz képest. Kíváncsi vagyok rá.. :) -
Hoz_Hun #161 Amúgy ez az egész nekem nagyon szomorú. Már nem tudom hány éve, talán 6-7 megrögzött Xbox360-as vagyok és tökéletesen elégedett vagyok a kis géppel. Nagyon megszerettem. Most meg az előrejelzések alapján úgy tűnik áttérek PS4-re. Még nagyon vacillálnom sem kell a dolgon.
Lehet hülyén hangzik, de amit nagyon sajnálni fogoki, az a kontroler. Az Xbox-ét messze jobbnak találom a PS-énél (előtte PS2-m volt). -
Hoz_Hun #160 Azt hiszem ő is ezt mondta, hogy felesleges külföldről Xbox One-t szerezni, mert értelmetlen. -
#159 Persze, és akkor VPN-ről mész majd fel aktiválgatni a profilodat, vagy mi? :D Tehát így kizárva a külföldről rendelés, amíg nincs itthon hivatalosan is... szóval ezt beszopta az MS, főleg ha a SONY előbb tudja több helyre kiszórni a PS4-et. -
Renátó1985 #158 Persze, szamitani lehet ra. Viszont mar mas vilagot elunk konnyeden beszerezzuk majd kulfoldrol ebay- rol, akarhonnan. Aki nagyon akar majd az tud szerezni, de xbox- otezek szerintnem lesz ertelme. -
#157 Remélem, hogy nem jön össze a drága hackereknek. Ha már igényli a netkapcsolatot, akkor legalább ennyi előnye legyen.
Ezzel végre Magyarország is PS4-es országgá válik :D -
#156 Úramisten! -
#155 Ha törik majd fogy mint a cukor! -
#154 Mintha bárkinek is kéne ez a szar... :P -
KaBuTo666 #153 "A témával kapcsolatban megkerestük a Microsoft hazai képviseletét, s a következő választ kaptuk: "Magyarországon a későbbiekben kerül hivatalosan forgalomba az Xbox One, a pontos időpontot és a hazánkban érvényes, ajánlott fogyasztói árat is később fogjuk bejelenteni."
Mit jelent ez? Nagy valószínűséggel azt, hogy lekéssük a novemberi premiert és leghamarabb csak 2014 elején vásárolhatjuk meg és használhatjuk az Xbox One-t."
Forrás -
#152 Ezt eddig is tudtuk. Mármint, hogy megjelenéskor nem lesz nálunk gép. (Megjegyzem, tudomásom szerint PS4 sem). -
#151 Így van. Mostani állás szerint NET nélkül 24 órád van játszani (single playert is!!) utána letílt a gép. (Mondjuk a 2 hétig nincs net az nagyon erős - ez szerintem símán szerződés szegés, szóval helyedben én fel is bontottam volna az egészet) -
Renátó1985 #150 Ha ez igaz, akkor 2 dologra tudok következtetni:
- Megjelenéskor nem lesz kapható nálunk a gép, mivel online kell lenni a játékokhoz és online támogatás nélkül, hogy adhatnák el itthon is a gépet.
- Angol, USA, vagy más külföldi profilokkal tudjuk majd használni. De utóbbi esetben szívnak majd akik átmigrálták a profiljukat Magyarra vagy már eleve ott reggeltek, majd csinálhatnak új profilt. -
stigi80 #149 Nem aszt mondták hogy nem lesz.Szerintem jövőre nálunk is nyomhatjuk xbox-ot. -
#148 Na erre én is azt mondom hogy WTF.
Bár annyira nagyon nem izgulok hiszen 0day amúgysem tudnék szerintem konzolt venni, ha fél-1 évre rá jönne, akkor nekem mondjuk per pillanat nem okozna akkora gondot, csak az ha egyeltalán nem tudnák hozzájutni, de mondjuk ez kellemetlen dolog az biztos. -
#147 Sajna - utálom a SONY-t - de el kell gondolkodnom a PS4en nekem is. -
#146 Xbox One-Supported Xbox Live countries listed -
Zozo76 #145 de most tenyleg mi a baj az online kapcsolattal? ha nincs mondjuk 2 hetig netem a szolgaltato hibajabol akkor nem lehet jatszani mondjuk kampanyt? erre kivancsi lennek mert a tetves UPCnek legutobb majd 2 hetebe kerult hogy elharitsa a hibat! -
#144 Mhmz részemről az összes jó játékot ONE-ra mutatták be. PS4-en talán 1 érdekes exkluzívot láttam. Nekem csak annyi kéne, hogy mondja az MS, hogy oké hülyeség volt az állandó online kapcsolat, ezt kivesszük, vagy meghosszabítjuk mondjuk 72 órára. És már meg is oldódott az összes gondom, és veszem a ONE-t. -
#143 Én az új Killer miatt vacilálok csak. Nagyon antipatikus az új box, de az egyetlen játék, ami NAGYON érdekel az új genből, az arra jön... Mondjuk konzolt sosem premierkor érdemes venni. -
Renátó1985 #142 Jól pofán kellene verni :). -
Hoz_Hun #141 El se hiszem, hogy ez még nem volt ide belinkelve. Vagy ha igen, akkor bocs. :)
-
#140 Itt most nem a teljesítménnyel van a probléma..