241
1471833_369380846551878_9126668196289529
  • Master91
    nahát, rebelsről nem is tudtam
  • Kissssss0 #240
    thx.
  • SzirmosSzisza
    Clone Wars már megy, Rebelst ~november körülre pletykálják.
  • Kissssss0 #238
    több mint egy év távlatából még mindig ugyan az a véleményem, clone wars-t várom a mandalorian sorozatot meg nézni fogom, jelenleg ez a két tévés műsor az amire azt tudom mondani hogy igazi SW.

btw annak az sw resistance trailernek már 157ezer dislike-ja van.
  • Master91
    What? folytatják ?
  • SzirmosSzisza
    Végül lett, meg Rebels is jön az év végén!
  • mate23
    valaki tud ahol oszes evad fent van?
  • Kissssss0 #234
    engem teljesen hidegen hagy az egész, én inkább kivárom a clone wars köv évadát, addig meg nézek valami mást.
  • PetruZ
    Akinek már a trailer sem tetszett, valóban ne nézze meg. A kezdő duplarész pont a legrosszabb, a következő kettő már tűrhetőbb. És van még egy ritka idegesítően debil mellékszereplő, aki erőltetetten kell, hogy továbblökje a sztorit több ponton.

De ahogy írtam: a setting egész jó. Egyfajta tompított "wretched hive of scum and villainy" valahol a Galaxis szélén, amit nem ellenőriz senki, de a First Order próbálja rátenni a mancsait (még nem igazán derült ki, hogy miért, mert semmi értékes nincs a környéken), ezért a Resistance megpróbál beépíteni egy fiatal, elég zöldfülű New Republic pilótát (harci tapasztalata és érzéke azért van hozzá, nem nulláról kezd), aki egész életében apa kedvence volt és nem sok önállóság szorult bele, de megpróbál a saját lábára állni. A helyszín egy óceán közepén csücsülő állomás, amelynek fő látványossága az ászpilóták (akik egyben a hely védelmezői is) versenye. Az NPC-k jópofák (pl. az opportunista Mama Z, a két laza alkatrész-kereskedő, vagy azokat a fura, ugráló halcsigákat áruló drabális figura) és a közvetlen ismerős mellékszereplők sem mind hülyék, bár az, hogy a mentorszerepben lévő arc pont Yaeger névre hallgat, kicsit... meh.
    A sztoriban viszont kicsit sok a véletlen és szerencsés esemény, ami ettől lesz kiszámíthatóbb. Túl sok az ostoba vicceskedés is, főleg a főszereplő részéről (bár a Rebels első fele sem volt az a fáklyásmenet a gyerekes Ezrával). Az látszik még, hogy BB-8 muszájból van betolva a képbe, mert cuki, meg aranyos és legyen egy állandó összekötő kapocs a filmekkel (viszont így is fura, hogy Dameron mennyire lazán hátrahagyja a srácnak). A FO még eléggé a háttérben van, de Phasma és valami nevesített beosztottja már felbukkant.
    Az eddig látottak alapján én azért végignézem, aztán meglátom, mi sül ki belőle.
  • Master91
    Nem tudom magam rávenni arra, hogy megnézzem...nekem a trailerek alapján nagyon 15 évesek szintjére hajaz
  • PetruZ
    Kijött az első három rész (mármint a dupla kettő és az utána következő kettő). A srác elég idegesítően béna mindenben (kivéve a repülést), bár a háttere miatt valahol érthető. A setting viszont jó és érdekes, és a helyszínek is hangulatosak. Kb. ott van kezdésben, ahol a Rebels is kezdett, meglátjuk, merre megy tovább.
  • PetruZ
    Új, hosszabb előzetes
  • PetruZ
    Csak annyit, hogy a hater-ek csordában járnak és mindent betalálnak mostanában, ami SW, nem hiszem, hogy komolyan kell venni. Külön örülök, hogy az előzetes alapján pl. nem lesz benne semmilyen Erő használó. Meglátjuk.
  • Kissssss0 #228
    lesz az még duplája is szerintem.
  • Trucker39
    Azért az a 25 ezer dislike már előre jelez valamit.
  • PetruZ
    Star Wars Resistance first look/trailer
  • PetruZ
    Folytatást/lezárást kap a Clone Wars jövő ősszel.
  • PetruZ
    A leírtak alapján inkább Rogue Squadron szerintem. Nem egy környezetre fókuszálnak, hanem egy kémkedős-űrhajós dolognak tűnik inkább.
  • Kissssss0 #223
    lázadókból ellenállókba... már a rebelst is csak azért néztem végig mert félbe már csak nem hagyhattam ezrának a lothal féle szenvedését, de látván az utolsó részt úgy érzem nem vesztettem volna sokat ha kaszáltam volna a sorozatot fél évadkor.

ez a "resistance" meg így elsőre rebels 2.0-nak hangzik, kihagyom...
  • PetruZ
    A Rebels után jön a Resistance.
  • Kissssss0 #221
    clone wars-hoz képest élkepesztően gyerekes és komolyan vehetetlen volt még így évad végére is... szerencsétlen gregort is kinyíratták de bezzeg annak a sokadrangú két lábon járó plüssdisznónak életben kellet maradnia mindenáron, néha már a fejemet fogtam azon is hogy mennyire életképtelen bagázsként mutatták be a birodalmiakat a katonáktól kezdve a tiszteken át egészen a legfelsőbb vezetésig, komolyan néha már azon elmélkedtem hogy mikor fogják szegény thrawnt is komplett idiótának beállítani.

volt néhány jó jelenete a sorozatnak amikor lehetett érezni a star wars hangulatot mint pl: kenobi vs maul, rex és a harci droidok, ahsoka vs vader... de ezek is csak addig működtek amíg a régi szereplők kerültek előtérbe néhány részig, az egyetlen pozitívum amit sikerült elérnie a sorozatnak az thrawn behozatala volt, sikerült többé kevésbe képernyőre vinniük Timothy Zahn által megalkotott hidegvérű számító főadmirálist de ezt leszámítva az egész sorozat másról se szólt mint szenvedni lothal környékén hétköznapokon és seggbe rúgni a birodalmiakat hétvégenként kikapcsolódás képen.

soha többet rebels...
  • PetruZ
    A végére értem én is. A kezdeti bukdácsolás és kissé gyerekes stílus a 2-3. évadra egészen komoly lett, ahogy Ezra is idősebb lett, ezek voltak a legjobb időszakok, még ha hullámzott is a minőség. A 4. évad első fele kicsit már furcsa volt, a lezáró második felében meg túl sok volt a "because it's magic!"-szerű megoldás (vélhetően a kasza miatt siettették a befejezést, bár voltak epic momentumai), de azért összességében jó sorozat volt. Mivel ez hivatalos kánon sorozat is volt, a vége némileg átírta a korábbi EU/Legends történéseket is, hiszen
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rukh-nak kampec, bár Thrawn még túlélhette, a sorsa nyitva maradt. És mintha tavaly lett volna említés arról a hírekben, hogy talán a filmekben is visszatérhet.

Új a sorozat majd a jövőre (?) várható, egyelőre cím és egyéb infó nélküli élőszereplős tévés sorozat lesz (új rajzfilmről nincs hír), remélem, azért kitérnek benne az itt elvarratlan szálakra is.
  • mate23
    egyetertek
    de nekem egy kerdesem van mi lesz ezraval????
  • Slee
    szerintem igenis kár, egy nagyon jó kis sorozat, bár az animációs technika nekem sem a kedvencem, de a karakterek szerethetőek, a sztori jó és beleillik a világba.... a zene meg egyszerűen csodálatos
  • Kissssss0 #217
    ez az utolsó, nem kár érte.
  • mate23
    tenyleg ez a utolso evad vagy lesz meg egy?
  • Kissssss0 #215
    ja... eléggé érdekesre sikerült.
  • Master91
    Már megy az új évad??
  • PetruZ
    Érdekes és elég megható kezdés volt ez a két rész, főleg a 4x10 vége. Még négy rész...
  • PetruZ
    Nem tudom, maszkban, vagy anélkül néz-e ki hülyébben...
  • Master91
    Komment:
    Palpatine: It's time for Star Wars Rebels.....to end.
  • Kissssss0 #210
    elég hülyén nézett ki szerencsétlen Kanan...
  • PetruZ
    Utolsó fél évad trailer, kezdés február 19-én.
  • PetruZ
    A kezdő duplarésszel, úgy tűnik, lezárták végre ezt a mandalór vonalat (simán befért volna az előző évad végére) és most már a fő sztorival foglalkozhatnak. Amúgy nekem úgy tűnt, mintha a főbb szereplőkön kívüli karakterek és a környezet, a tárgyak is mintha igénytelenebbek lettek volna, mint korábban (az első évad volt ilyesmi). Mivel ez az utolsó évad, nem öltek már bele annyi munkát?
  • PetruZ
    Season 1-3 recap
  • PetruZ
    Season 4 trailer. Kezdés: október 16. Ez lesz az utolsó évad is egyben.
  • Kissssss0 #205
    jaj ne...
  • PetruZ
    Lesz még idén egy, a Rebels-től független minisorozat. Hááát...
  • szomferi
    én is ezt remélem, de azért szólhatnának előre, hogy lesz új cucc, a függők ne aggódjanak, ezentúl is meglesz a napi betevő :D
  • Kissssss0 #202
    jó lenne mert már teli van a padlás a 3 és 4 epizód között eltelt időszak feldolgozásával.