Tűzgyűrű: Végre itt az óriásrobotos scifi teljes előzetese
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ja, és akkor jönne mindenki, hogy mindent rosszul fordítanak. A név az név, másképp nehéz fordítani. Lásd, a te neved is hülyén hangzik magyarul, de ettõl még ez a neved, nem fog senki Pongónak nevezni, csak mert jobban hangzik.
A tûzgyûrû egyszerûen hülyén hangzik magyarul. Szerintem a "Partvonal" pl jobban hangzott volna.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Magára a filmre kíváncsi vagyok, olvastam valahol, hogy a rendezõ azt nyilatkozta, hogy egy olyan filmet akar csinálni, amit gyerekként nagyon élvezett volna, tehát azt hiszem borítékolható, hogy a 10-14 éves korosztály lesz a fõ célközönség. Ettõl függetlenül egy jó rendezõ és egy iszonyat ZS-kat alapsztori találkozásából még akár valami jó is kisülhet.
Kalapos01-nek igaza van. A Pacific Rim a csendes óceán partvidéke, viszont ezt a térséget Ring of Fire-nek is nevezik az aktív vulkanikus és tektonikus tevékenység miatt, magyarul Tûzgyûrûnek hívják.
Ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor nézz utána szerintem. Másképpen nem lehetett volna fordítani, mert ez a neve.
Elõször azt hittem lesz még egy robotos film az idén, de ahogy olvasom csak a címet nem sikerült magyarul kitalálniuk, így adtak egy hasraütésszerût a filmnek.
Hide and fear, Cobra Commander is here !
Látványmozi...nagy képernyõre látványos dolgok a menõk,drámára,mûvészfilmekre nem rohannak az emberek a multikba,arra otthon elég a dvd meg tévéadók..
ja, hát olyan társadalomban, ahol az avenger/vasember félék döntik a rekordokat, minden szart el lehet adni. az asylum verziója se rosszabb pedig...
Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams