8
 • kvp
  #8
  Jelenleg csak a japan nyelvu oldalrol erdemes rendelni es az eladoval megbeszelni, hogy europaba kellene feladni. Ha a paypal-t elfogadja, akkor tobbnyire europaba is hajlando feladni a csomagot. A japan oldalon egyebkent vannak iszonyat draga es nagyon olcso termekek is, neha ugyanaz nagymertekben eltero arakon. De ilyen az ebay es a vatera is.

  Aki nem tud japanul olvasni, annak sokat segit a google translate, a legtobb elado is azt hasznalja az angol nyelvu levelek elolvasasara, mert ok meg tobbnyire angolul nem beszelnek.
 • zserrbo
  #7
  Amúgy én kisebb súlyú dolgot néztem kapásból, de 3x annyiért írta ki mint amennyiért itt megvenném jóárasítva.
 • zserrbo
  #6
  És hogyan lehet innen rendelni? Először megnéztem a rakuten.com-ot de úgy nézem onnnan csak japánba lehet rendelni, nemzetközi címre nem. Utána megnézem a nemzetközi oldalukat a global.rakuten.com-ot, de vmi iszonyatosan drága árakat láttam. Még egy próbát akartam volna tenni az angol UK oldalukkal, de ott nem enged regelni magyar címmel bezzeg egy csomó más országéval igen...

  mad mind te hogy csináltad?
 • mad mind
  #5
  Mi a baj a nevükkel? Egyébként megbízhatóan szállítanak Magyarországra, elég pontosak a forintosított árak, csak jó lenne, ha ems-en kívül is lenne szállítás, mert nehezebb dolgokat nem éri meg venni onnan, olyan drága a posta költség.
 • zola2000
  #4
  #1: azt ne mondd, hogy nem kellene egy Yamaha, vagy egy kawasaki vagy samsung vagy huaweii! A névvel szerintem senki gond, ha mégis, akkor maximum bevezetnek egy gaikoku márkanevet.
 • zola2000
  #3
  Mi az, hogy belső nyelvként az angol? Az hogy cégen belül angolul kell beszélni? Azt hiszem hogy valamit nagyon félreértettek.

  (vagy én vagyok "lemaradva"? )
 • FoodLFG
  #2
  "A Mi pedig, mint egyre inkább globális multicég csak tanulhatunk a külföldtől. Ezért döntöttünk úgy, hogy japán társaságként az angol nyelvet vezetjük be belső nyelvként. Ez Japánban nagy feltűnést keltett"

  haha!
  szóval akkor most lefordítom:
  "Mostantól elképzelhető, hogy lesz olyan ember a japán munkacsoportokban, aki elmakog angolul"
 • endrev
  #1
  Hát ilyen névvel biztos nem fog menni...