Érkezik a Shield
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..codalatosz.....kmkmmmmm.
Márpedig érintõkijelzõs. És kövezzetek meg, de nekem tetszik (de biztosan nem vennék ilyet, csak nagyon sok fölösleges pénzzel). PC-s játékok játszhatóak rajta távolról? Szerintem arra pont jó, hogy egy netes játékot szemmel kövess mondjuk a konyhában/wc-rõl, amíg nem vagy gépnél 😄
Teszem, hozzá ahogy kinéz, szerintem télleg nem költöttek rá sok plusz zsetont.
Szerintem ez inkább a Tegra 4 miatt létrehozott eszköz. Nem igazán hiszem, hogy nagyot szeretnének vele kaszálni. Csak mivel még elég kevés tegra 4 eszköz van, hátha találnak valami rést a piacon. Ha már a fejlesztés költsége visszajön, meg a gyártási költség, akkor jól jártak vele. Ezt is hozzáírhatja nvidia a produktum listájához. Senki nem mondta, hogy le kell gyártani belõle rögtön 1.000.000 darabot, elég csak keveset, azt ha bejön esetleg valami isteni csoda folytán, akkor majd gyártanak még.
A Tegra 4 meg a köré épülõ hardverbõl úgyis lesz rakásig náluk, mert azt muszáj gyártaniuk, akkor meg mér ne raknának hozzá 1 occsó lcd panelt meg egy pár dolláros mûanyag tokot pár gombbal.
A Tegra 4 meg a köré épülõ hardverbõl úgyis lesz rakásig náluk, mert azt muszáj gyártaniuk, akkor meg mér ne raknának hozzá 1 occsó lcd panelt meg egy pár dolláros mûanyag tokot pár gombbal.
Valószínûleg túl magyarok és túl öregek vagyunk mi ehhez a koncepcióhoz. 8-12 éves amcsi gyerekek biztos gecire menõk tudnak lenni egy ilyennel a suliban...
Ez még egy 5 éve poén lett volna, de ma már mindenkinek vágódeszka vékonyságú tapizható gép kell. Csináltak volna inkább egy joystick szerû tablet 7" tablet dokkolót, vagy egy kisebbet 5" telókhoz. De ez ki a halál faszomnak fog kelleni?
Nem nehéz egy kicsit a fél kilójával?
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz, szerintem egy éven belül beleáll a földbe, mert a kutyának nem fog kelleni.
Csatlakoznék az elõttem szólókhoz, szerintem egy éven belül beleáll a földbe, mert a kutyának nem fog kelleni.
Szívembõl szóltál.
Nem értem hogy ennek mi a célközönsége? Handheld-nek otromba, normál konzolnak gyenge, valami köztes "legyen ilyenem is" terméknek meg k...a drága. Szerintem bukás... Vagy nem értem a lényegét.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.