8
-
#8 Diablo 2 aligha az előrendelők miatt lett egy 14 éve töretlenül népszerű játék.
Én már láttam 5000Ft alatt is ezt a játékot, majdnem felére esett vissza a Tescoban az ára, de a Media Markt is 5500 körül árulja. Én még nem játszottam vele, az első pályán a legelső idegennél kikapcsoltam, amikor jött a konzolos "nyomogasd gyorsan az E gombot", hogy leüssem magamról a dögöt. Majd egyszer újra próbálom, és ha tetszik, két hónap múlva 1500-ért még jó vétel lehet. -
Ender Wiggin #7 előrendelő nem lehet sikeres ember...:-)
az alap, hogy előbb ki kell próbálni, hogy nehogy belecsúszzunk egy 50 eurós hibába. -
#6 *Diablo -
#5 A hangulat és a hanghatások szerintem még mindig ott vannak és ezek bőven elviszik a hátukon a progit.
"ennek közel a fele az előrendeléseknek köszönheti a "gazdáját", a cím szépen eladta a programot és végül sikerré tette"
Dibalo 2 és 3, anyone? -
#4 Szelektív a memóriád... -
mindfreak #3 Nem akarom védeni őket, de azért EA még soha nem adott ki a kezéből ilyen hányást. -
Eriongtk #2 Sokan mondták már ezt EA játékokra is, és lám, még mindig nem zárt be :)
Ha arányait nézed, gearbox még mindig korrekt csapat, eddig szerintem jókat adtak ki, korrektebbül is kezelik a fanokat mint...ehm...mások.
Nem istenítem, de ha arányt akarunk vonni, szerintem gearbox még mindig magasan a többi multi fölött áll. Azt is vedd figyelembe, hogy elég hányattatott sorsa volt ennek a játéknak is (másik még a DNF...). -
richard45 #1 Hát igen a címén kívül másnak nem köszönheti az úgynevezett "sikerét". Undorító amit a sega/gearbox duó művelt ezzel a címmel. Lehetett volna ebből egy rohadt jó játék is, ha ez a szar lusta banda kellő figyelmet szentel rá és nem passzolja le egy harmad rangú fejlesztőcsapatnak. Fog a tököm ezek után gearbox játékot venni.