Siker lett az Aliens: Colonial Marines

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zombee
Diablo 2 aligha az elõrendelõk miatt lett egy 14 éve töretlenül népszerû játék.

Én már láttam 5000Ft alatt is ezt a játékot, majdnem felére esett vissza a Tescoban az ára, de a Media Markt is 5500 körül árulja. Én még nem játszottam vele, az elsõ pályán a legelsõ idegennél kikapcsoltam, amikor jött a konzolos "nyomogasd gyorsan az E gombot", hogy leüssem magamról a dögöt. Majd egyszer újra próbálom, és ha tetszik, két hónap múlva 1500-ért még jó vétel lehet.

elõrendelõ nem lehet sikeres ember...:-)

az alap, hogy elõbb ki kell próbálni, hogy nehogy belecsúszzunk egy 50 eurós hibába.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Atisz
*Diablo

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Atisz
A hangulat és a hanghatások szerintem még mindig ott vannak és ezek bõven elviszik a hátukon a progit.

"ennek közel a fele az elõrendeléseknek köszönheti a "gazdáját", a cím szépen eladta a programot és végül sikerré tette"
Dibalo 2 és 3, anyone? <#vigyor3>

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

IMYke2.0.0.0
Szelektív a memóriád...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Nem akarom védeni õket, de azért EA még soha nem adott ki a kezébõl ilyen hányást.
Sokan mondták már ezt EA játékokra is, és lám, még mindig nem zárt be 😊

Ha arányait nézed, gearbox még mindig korrekt csapat, eddig szerintem jókat adtak ki, korrektebbül is kezelik a fanokat mint...ehm...mások.
Nem istenítem, de ha arányt akarunk vonni, szerintem gearbox még mindig magasan a többi multi fölött áll. Azt is vedd figyelembe, hogy elég hányattatott sorsa volt ennek a játéknak is (másik még a DNF...).
Hát igen a címén kívül másnak nem köszönheti az úgynevezett "sikerét". Undorító amit a sega/gearbox duó mûvelt ezzel a címmel. Lehetett volna ebbõl egy rohadt jó játék is, ha ez a szar lusta banda kellõ figyelmet szentel rá és nem passzolja le egy harmad rangú fejlesztõcsapatnak. Fog a tököm ezek után gearbox játékot venni.