Havi 10-20 eurós felár a korlátlan hozzáférésekért a DT-nél
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Ide vezet amikor változnak a fogyasztói szokások, hasonló történet lesz/van a voip-al vagy az instant messaging-al, ha a fogyasztók tömege kezdi használni akkor elkezd fájni a szolgáltatónak és feláras lesz, mivel olyan szolgáltatásokat vált ki olcsó internet bájtokkal aminek a bevételébõl tartották fent az egész rendszert.
Röhögött azon, hogy itt ez mekkora vitákat keltett...
10 euró+?
Óránként 7-9 eurót keres, mint a legtöbb német átlagember...
http://www.winportal.net
A kábeltévémrõl már nem is írok semmit. Az a lényeg, hogy egyszer kétszer rendesen lehúztak nem kevés lóvéval, most meg én húzom le õket.
En backupnak hasznalom oket arra az esetre ha lerohadna a t-home mivel az eleg gyakori es otthonrol dolgozom, nekem nagyon nem jo a kieses. Foleg hogy idonkent 1-2 napos is szokott lenni. Csak jot tudok roluk mondani, profi csapat, korrekt minosegu szolgaltatas.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Azaz akinél nagyobb a víznyomás, az többet fizet.
Ha tehát tartjuk magunkat a melegvíz hasonlathoz, akkor a DT továbbra is többet kér a nagyobb víznyomásért, de most a köbméter alapon is kifizetteti ugyanazt.
Arról nem is beszélve, hogy az új vagy jövendõbeli elõfizetõket úgy át tudják baszni, hogy azt már tanítani kéne. Én például az utolsó TRÉhómos szerzõdésemet 2010 decemberében írtam alá 1 évre és egy analóg kábel családi csomagot és egy 5 megás netet kértem erre felhívta a kis suttyó geszi a figyelmemet arra hogy legkésõbb 2011 decemberig lekapcsolják az analóg kábel TV-t és jobban járnék hogyha az IP Tv-t választanám, mert hogy az milyen jó. 2011 nekem egy kissé korainak hangzott úgyhogy ráerõltettem a gyerekre hogy én analógot akarok.
Most ott tartunk, hogy mindjárt itt van 2013 közepe és még csak hírt sem hallottam arról, hogy mikor lesz vége az elõbb említett dolognak de ha bárki tud valamit errõl, akkor jelezheti.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Az internetszolgáltatás nem olyan mint a víz, vagy áramszolgáltatás. Az adatforgalom nem olyan mint a víz, hogy elfogyjon és ezért a többieknek kevesebb jut.
Ha a szolgáltató azt állítja, hogy a sok letöltõ miatt nem tudja tartani az igért sávszélességet, akkor azzal gyakorlatilag elszólta magát, hogy átveri az ügyfeleit, ugyanis elvileg bármely pillanatban kellene tudnia biztosítani az igért sávszélességet az elõfizetõinek.
Nem a torrenthuszár pistikékre kell haragudni ha nem megy jól a net -õk csak kihasználják azt amiért fizettek- hanem a szolgáltatóra, mert õ b@szott át. Olyasmit igért amit nem tudott tartani, és az üres igéretért szedett be pénzt.
2. Irreleváns az állításod addig, amíg nem csapod hozzá a rendelkezésre álló teljes sávszélesség adatait (ha az általad vizionált, bár semmivel sem bizonyított, állítólagos 30x-os + forgalom a teljes kapacitás 30%-át sem teszi ki, akkor nincs mirõl beszélni a DT érvelése hamvába holt)
3. Hogy Te mire következtetsz, az engem cseppet sem érdekel!
4. Tévedsz, én egy fillérrel sem fogok többet fizetni mert szolgáltatót váltok. Te viszont aggódhatsz, mert a borítékolható tömeges elvándorlás miatt nemhogy olcsóbb, de drágább neted lesz, erõs korlátokkal. <#kocsog>#kocsog>
De a fejlesztések meg vannak fizetve, elõfizetési díjnak hívják, amit mindenki fizet, nem azért fizetik a zemberek hogy kedveskedjenek a szolgáltatónak hanem azért hogy SZOLGÁLTASSON, fejlesszen.
"Akkor fizess elõ lassabb csomagra, esetleg panaszold/pereld be õket, ha drágállod a költségeket" lassabb csomagra fizetek elõ... legutóbb is csak a feltöltés miatt fizettem elõ a 30 megás csomagra (mert amellé 5 megát adnak), különben maradtam volna 15 mbiten(mert bõven elég) ha nem vicc 1 megát adtak volna mellé fölfelé...
Ugyan... 100%-nál sem fejlesztenek. A trékom bix-es linkjein (és ez még jóval a válság elõtt volt), rendszeresen, minden nap koppant a forgalom max portsebességen. Ez ment így van 2 évig, mire beizzították az !addig is meglévõ! backup linket...
Tudod ha nem tudják biztosítani a 100mbites letöltés mellett a folyamatos forgalmazást, ne adjanak 100mbites sávszélt ;) ilyen egyszerû.
Az milyen lenne hogy vennél egy sportkocsit autót és meg lenne szabva hogy naponta max 10 km-t mehetsz vele?
Persze ilyen a valóságban úgy sem fordulna elõ, hiszen semmi gond nincs a gerinchálókkal és sávszélességekkel, csak még több profitot akarnak lehúzni, kamu indokokkal.
Nyilvánvaló, hogy mirõl szól a történet. A részvényesek pampognak, mert a cég nem tudja tartani az exponenciális nyereséggörbét. Ennyi. A többi csak süket duma naív embereknek, akik beveszik a mesét és akik képtelenek olvasni a sorok között!
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
A változás annyi hogy ezek a retkeknek még ez a profit sem elég, és úgy akarnak több pénzt beszedni, hogy azért semmit sem tesznek. NEM fogják fejlesztésekre költeni a plusz bevételt, ez 100%.
Márpedig emelik, mert gerinctelen rohadék kis férgek, és tudják hogy jó marketing egy nagy szám ami rohadtul csak egy átverés.
A felhasználó pedig fizet, a szolgáltató meg nem akar. Profitot akar úgy hogy azért semmit sem tesz...
http://motionpicture42.freeblog.hu/
Amúgy sokkal egyszerûbb lenne, nem kéne 200Mbps-es netet kínálni, csak mondjuk max 25MBps-eset és akkor mindenkit kitudnának szolgálni. De inkább kínálnak 200-asat majd ha rendesen használni mered letiltanak. Seems legit.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
http://motionpicture42.freeblog.hu/
VAS 0.5, Switch, N3DS, DSi, PS4 PRO, PS3, X360 PSN: Adam_GER | Steam: slickadam | Nintendo: SW-4269-9346-5597