Windows 8 és RT - ezúttal a Toshiba támadta a Microsoftot

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gergely1991
Én meg a win7 90 napos evulation verziót tölteném(próbálnám ki) de csak ezt a kicsempézett bizz-bazzt adja ki helyette(még mielõtt jönnétek:nem torrentezek 😊 ).-.-

Xubuntu 14.04.5 /WIndows 7 Enterprise/Windows XP professional SP3(némely szoftver inkompatibilis az elöz?vel). :)

gothmog
""Minden hardvergyártó a Microsoftot okolja saját kudarca miatt, eközben a Surface jól teljesít"
Errol forras is kellene, mert eddig minden cikk pont az ellenkezojerol szolt.
"
Forrás: Microsoft
<#hehe>

Ha ennyire sok problémája van a Toshiba-nak a Windows 8-al és RT-vel, akkor miért nem adja ki Ubuntu-val? <#zavart1>

Nevezzék át a Windows RT-t WRT8-nak és kész!
Onnantól, akinek nem egyértelmû, hogy két eltérõ operációs rendszer, az a mikrosütõt is LCD monitornak nézi.
"downgrade jog csak es kizarolag geppel vasarolt, eloretelepitett win8-akhoz van."

Nem. Bármelyikhez jár. A tiszta szoftver microsoftos supportja elmondása szerint.

"A menedzser elmondta, hogy a készülékgyártók számára nagyon nehéz sikeresen értékesíteni egymás mellett a Windows RT-s és a Windows 8-as tábla PC-ket."
Itt a hangsúly a táblákon van szerintem nem az oprenceren. Márpedig a táblapiacuk nagyon minima.

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;

a_n_d_r_e_w
downgrade jog csak es kizarolag geppel vasarolt, eloretelepitett win8-akhoz van.
En se tudok downgradelni, pedig nagyon szeretnek, instabil egy szemet a 8-as, raadasul szegeny meg ronda is...

cikkhez:
"Minden hardvergyártó a Microsoftot okolja saját kudarca miatt, eközben a Surface jól teljesít"
Errol forras is kellene, mert eddig minden cikk pont az ellenkezojerol szolt.

One Vision. One Purpose.

"Úgy hallottam lejártak a tisztaszoftver.hu-s Windows 7 licenszek, én meg egy új SSD-t szeretnék, de a licenszet gondolom már nem fogadná el..."

Dehogynem fogadja el, van downgrade jogod hozzá. Ha nagyon legálisan akkarod, akkor kérsz töllük Win8-at és röptiben downgradeled Win7-re (a régi Win7-es kóddal). Ha nem izgat nagyon a legalitás, akkor felteszed a Win7-et a régi kóddal.

Mióta kijött a Win8 a Win7 OEM-ek is akárhány példányban aktíválhatóak lettek a downgrade lehetõség miatt.

http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/szoftverek/operacios_rendszerek/operacios_rendszer_tipusa--windows

73 hely elég?

Mindennapi win8 Hírünket add meg uram nekünk.
Ez az MS új stratégiája?
Mindegy mit csak írjanak az új winrõl, hogy a köztudatba beépüljön?
"Mivel a szoftvereknél gyártási költség nincs, csak fejlesztési, így azok megtérülése után éveken át mûködhet a pénzgyár."

Van olyan MS oldal, ahol jogtiszta Windows 7-et tudok vásárolni? Úgy hallottam lejártak a tisztaszoftver.hu-s Windows 7 licenszek, én meg egy új SSD-t szeretnék, de a licenszet gondolom már nem fogadná el...

Vagy MS-nek már nem kell a Windows 7 bevétele? Én nem találom, hol vehetnék hetest...

C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64

Picike? Pár napos hír, hogy már 100 milliónál több Windows 8-at adtak el. Mivel a szoftvereknél gyártási költség nincs, csak fejlesztési, így azok megtérülése után éveken át mûködhet a pénzgyár.

„Az új operációs rendszer különbözõ változatainak elérhetõsége miatt zûrzavar keletkezett a piacon."
Miféle zûrzavar keletkezhet egy ilyen picike piacon? <#vigyor3>

&#24448;&#21069;&#30475;&#21516;&#24535;