13
-
#13 Én meg a win7 90 napos evulation verziót tölteném(próbálnám ki) de csak ezt a kicsempézett bizz-bazzt adja ki helyette(még mielőtt jönnétek:nem torrentezek :) ).-.- -
#12 ""Minden hardvergyártó a Microsoftot okolja saját kudarca miatt, eközben a Surface jól teljesít"
Errol forras is kellene, mert eddig minden cikk pont az ellenkezojerol szolt."
Forrás: Microsoft
-
Major #11 Ha ennyire sok problémája van a Toshiba-nak a Windows 8-al és RT-vel, akkor miért nem adja ki Ubuntu-val? -
Vol Jin #10 Nevezzék át a Windows RT-t WRT8-nak és kész!
Onnantól, akinek nem egyértelmű, hogy két eltérő operációs rendszer, az a mikrosütőt is LCD monitornak nézi. -
A1274815 #9 "downgrade jog csak es kizarolag geppel vasarolt, eloretelepitett win8-akhoz van."
Nem. Bármelyikhez jár. A tiszta szoftver microsoftos supportja elmondása szerint. -
caius marius #8 "A menedzser elmondta, hogy a készülékgyártók számára nagyon nehéz sikeresen értékesíteni egymás mellett a Windows RT-s és a Windows 8-as tábla PC-ket."
Itt a hangsúly a táblákon van szerintem nem az oprenceren. Márpedig a táblapiacuk nagyon minima.
-
#7 downgrade jog csak es kizarolag geppel vasarolt, eloretelepitett win8-akhoz van.
En se tudok downgradelni, pedig nagyon szeretnek, instabil egy szemet a 8-as, raadasul szegeny meg ronda is...
cikkhez:
"Minden hardvergyártó a Microsoftot okolja saját kudarca miatt, eközben a Surface jól teljesít"
Errol forras is kellene, mert eddig minden cikk pont az ellenkezojerol szolt. -
A1274815 #6 "Úgy hallottam lejártak a tisztaszoftver.hu-s Windows 7 licenszek, én meg egy új SSD-t szeretnék, de a licenszet gondolom már nem fogadná el..."
Dehogynem fogadja el, van downgrade jogod hozzá. Ha nagyon legálisan akkarod, akkor kérsz töllük Win8-at és röptiben downgradeled Win7-re (a régi Win7-es kóddal). Ha nem izgat nagyon a legalitás, akkor felteszed a Win7-et a régi kóddal.
Mióta kijött a Win8 a Win7 OEM-ek is akárhány példányban aktíválhatóak lettek a downgrade lehetőség miatt. -
Cat #5 http://www.olcsobbat.hu/szamitastechnika/szoftverek/operacios_rendszerek/operacios_rendszer_tipusa--windows
73 hely elég? -
csimmasz #4 Mindennapi win8 Hírünket add meg uram nekünk.
Ez az MS új stratégiája?
Mindegy mit csak írjanak az új winről, hogy a köztudatba beépüljön?
-
socheater #3 "Mivel a szoftvereknél gyártási költség nincs, csak fejlesztési, így azok megtérülése után éveken át működhet a pénzgyár."
Van olyan MS oldal, ahol jogtiszta Windows 7-et tudok vásárolni? Úgy hallottam lejártak a tisztaszoftver.hu-s Windows 7 licenszek, én meg egy új SSD-t szeretnék, de a licenszet gondolom már nem fogadná el...
Vagy MS-nek már nem kell a Windows 7 bevétele? Én nem találom, hol vehetnék hetest... -
Cat #2 Picike? Pár napos hír, hogy már 100 milliónál több Windows 8-at adtak el. Mivel a szoftvereknél gyártási költség nincs, csak fejlesztési, így azok megtérülése után éveken át működhet a pénzgyár. -
caius marius #1 „Az új operációs rendszer különböző változatainak elérhetősége miatt zűrzavar keletkezett a piacon."
Miféle zűrzavar keletkezhet egy ilyen picike piacon?